THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Posao 88 mil eura, 25% je 22mil. eura vrijednost posla Tehnike,pa nek je marža 5% ,bit će tu suhe love

Ovdje bi Tehnika trebala imati veselu situaciju.

Tržište nekretnina uhvatilo zamah: Potražnja u Zagrebu veća od ponude

PROJEKT MEANDAR

Radno ljeto za građevinara TEHNIKA na atraktivnoj novogradnji uz Bundek

Cijene stanova od 1890 _ 2190 ojra _ m2

Stanovi i poslovni prostori visoke kvalitete uz najmoderniju opremu

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Kad bi samo znali za koliko se Feal pogodio sa Tehnikom za Meandar, ne bi ovo pisali…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ako znate cijelu pricu, onda bolje preporucam HUPZ kao dionicu…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Kolika su potraživanja prema Agrokoru i kako su nastala?

IZNAMLJUJU tri konzuma agrokoru a ima i mjenica 20-ak milijuna kuna, rezerviranja 49 milijuna.

imaju i garanciju za kredit kod gradnje Konzuma u Zaboku

Sad kad se napokon priča s Agrokorm rješava, netko tu koristi priliku i ruši cijenu ove dionice?!
A o eksploziji građevinskih radova (i to po puno višim cijenama nego nekad što je još najbitnije) koji su tek započeli da ni ne govorimo!
Stvarno čudna posla, cijena je već trebala biti viša od one od prije pola godine (skoro 700 kn).

Sad kad se napokon priča s Agrokorm rješava, netko tu koristi priliku i ruši cijenu ove dionice?!
A o eksploziji građevinskih radova (i to po puno višim cijenama nego nekad što je još najbitnije) koji su tek započeli da ni ne govorimo!
Stvarno čudna posla, cijena je već trebala biti viša od one od prije pola godine (skoro 700 kn).

Samo neka roka kad je tako pametan.

Ali evidentno je da netko drži pritisak prema dolje.
To je razvidno iz toga što stavi jedan ili dva jača naloga na ask, a onda dugo iza njega nitko.
Ili samo nekoliko dionica.
Ma smiješno.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Nego, kakav se FI očekuje za Q3? Prihodi, plus, minus?
U svjetlu novih poslova i povoljne sezone za radove.
Ako ima kolega koje su bliže branši da nešto kažu.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Sve je već rečeno. Vidi malo što sam pisao iako nisam puno
na ovoj temi. Nametnuta je kovanica tsunami poslova, koja je
odlična i vrlo efektna, ali ja sam joj promjenio predznak tako da
od sada može vrijediti, ali isključivo za TURIZAM.

Nažalost građevinari nemaju osnovne uvjete da bi ostvarivali
dobit…a menadžment je tu posebna priča.
Vidim da se nude neki stanovi po 1.900 eura, to je smješno,
stanovništvo stari, mladi odlaze. Ali dobro, mislim da treba zbrojiti
2+2 iz svih dostupnih informacija. Prije bih uložio u proizvodnju
pamuka ili riže u Hrvatskoj nego u građevinare. Možda totalno grješim.
I uz nižu cijenu potražnja za THNK je slaba. Dalekovod sam također
prekrižio iako sam ga razmatrao i nešto imao, ne sviđa mi se menadžment
i onda ne mogu preko toga.

New Report

Close