Pored svih Ugovorenih poslova, nešto povećane marže gradnje kakve rezultate možemo očekivati od tehnike!?
Jeste primijetili kako su nestali prodajni nalozi?
puno se toga iza brda valja…još tjedan dana i ide cnb kak Migra veli.. 🙂
nažalost smo mi neki u nepovoljnijem položaju, nemamo još info, a isto bi se radovali…..ne samo ovi koji su se povukli i koji već sve znaju
Pored svih Ugovorenih poslova, nešto povećane marže gradnje kakve rezultate možemo očekivati od tehnike!?
oko 0 ili manji minus, tj. standardno jer oni i tako ne rade za dioničare nego za svoje plaće 😉
oko 0 ili manji minus, tj. standardno jer oni i tako ne rade za dioničare nego za svoje plaće 😉
[/quote]
Zahvaljujem na fantastičnoj opservaciji…. idem lupit po…
ovo nije fer. puno je bilo i godinama krasnih dividendi, nemojte zaboraviti…
a bit će opet, kad tad
ovo nije fer. puno je bilo i godinama krasnih dividendi, nemojte zaboraviti…
a bit će opet, kad tad
[/quote]
Čini se da sam među rijetkim optimistima glede potencijala tehnike!
Građevina je eksplodirala imamo po prvi put da operativa više ne može pratiti projekte, projekta je daleko više….
Projekti koji su se radili unazad par mjeseci _ godinu bili su ugovoreni po znatno nižeim cijenama kakve su bile prije godinu _dvije _ tri….
Sada imamo ozbiljan rast cijena svih vrsta građevinskih radova a to znamo što znači za građevince i u niskogradnji i u visokogradnji…
… ima još nas optimista samo manje pišu, nema smisla drukati kad si unutra i ne misliš van još koju godinu. Ima osjetno više posla, mora to i na cijenu malo u dobrom smjeru. Na jesen bumo videli bum meni se čini.
nisam mjesecima napisao ni slova ovdje da dam priliku,može li poštenije s moje strane?
dajte i vi priliku pesimistima još tih par dana da uđu po velikom diskontu u odnosu na ono što smo imali ove godine priliku vidjeti.
tako će biti zabavnije podsjetiti ih da nisu propustili već propustili više puta priliku.
još koji dan do FI 2Q koji mora donjeti barem dio CnB dokaza u kojem smjeru ide građevina i zarada u njoj.
još koji dan da vidimo dali tsunami poslova može rezultirati smanjenjem marži ili je ipak nešto drugo izglednije?
oni koji pogode moglo bi im se isplatiti.
tako je bilo a kako će biti na sljedećem prolaznom vremenu(ne i zadnjjem) živi bili…
a može i
tik-tak….
🙂
p.s.
brzo će to proći nije više niti troznamenkasti broj premrzlih piva u pitanju
megla je zakon
🙂
nisam mjesecima napisao ni slova ovdje da dam priliku,može li poštenije s moje strane?
dajte i vi priliku pesimistima još tih par dana da uđu po velikom diskontu u odnosu na ono što smo imali ove godine priliku vidjeti.
tako će biti zabavnije podsjetiti ih da nisu propustili već propustili više puta priliku.
još koji dan do FI 2Q koji mora donjeti barem dio CnB dokaza u kojem smjeru ide građevina i zarada u njoj.
još koji dan da vidimo dali tsunami poslova može rezultirati smanjenjem marži ili je ipak nešto drugo izglednije?
oni koji pogode moglo bi im se isplatiti.
tako je bilo a kako će biti na sljedećem prolaznom vremenu(ne i zadnjjem) živi bili…
a može i
tik-tak….
🙂
p.s.
brzo će to proći nije više niti troznamenkasti broj premrzlih piva u pitanju
megla je zakon
🙂
Poštenije nije moglo 🙂
Uskoro ćemo vidjeti kojim smjerom…. ono što je evidentno na 540_550 jedva što prolazi
Tako je, slažem se, a i nema se što posebno pisati ni intervenirati. možemo tamo negdje kad cijena bude dvostruka.
ova sadašnja je uvreda inteligencije. tek toliko.
pozdrav Migra uživajte, mi Zagorci više rješavamo gemište… 🙂
vpavlak8@
pozdrav zagorju
dok ima megle hrvatska nebu propala
se smijem pozvati na taj gemišt?
možda nakon FI 2Q da ga raspravimo kak se zapoveda?
🙂
vpavlak8@
pozdrav zagorju
dok ima megle hrvatska nebu propala
se smijem pozvati na taj gemišt?
možda nakon FI 2Q da ga raspravimo kak se zapoveda?
🙂
hahahaaa…..vazda naveke