THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Je li moguće da ovo što je najprije i najviše raslo sada stoji dok DLKV rastura, INGR dobro raste..?

Je li moguće da ovo što je najprije i najviše raslo sada stoji dok DLKV rastura, INGR dobro raste..?

i dalje je sve pod kontrolom i ide u dobrom smjeru za strpljive
samo pozitivno i
“Pajdo ne vodi brigu! Sve će izać na dobro!”
CO utemeljeno 1884

sa jučerašnjim danom je thnk +78,95%(br.2 po rastu) za sada a bila je br.1 do prije koji dan.
“ne daj bože većeg zla”
.-)

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Thnk ima najbolji P/B omjer i najbolji koef likvidnosti. Ako griješim molim ispravak.
I nekako je sasvim dobro nakrcana poslovima. Bit će valjda neki NPM od 1-3%. Isto tako, možda vračam, a možda i ne… Ne bih mirno spavao da nisam unutra, reče migrenozni kolega:-).

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

trenutno živimo,participiramo zanimljivu situaciju.
držim da će se to sa vremenskim odmakom pokazati,potvrditi…
pbz skrbnički u zadnje vrijeme pomalo otpušta,izlazi,pretovaruje,štopa ili što već ili možda i griješim a nebi bilo prvi put,ništa od navedenog.
ono u čemu vrlo izgledno ne griješim je to da ta akcija,iluzija,performans,nešto ili ništa od toga ima za posljedicu spuštanje cijene koja će ići do neke točke ali samo dok se taj račun ne isprazni.
može to trajati neko vrijeme a može to netko i preuzeti brzo.
taj mi sescenarij sa brzo se ne čini izgednim je da je htio prodati bilo je prilike u periodima velike potražnje nedavno.
upravo me to i navlači na sumnju u motive tog specifičnog načina raspolaganja.
čim uhvatim vremena napraviti ću točan izračun posljedica raspolaganja tim skrbničkim računom. ali preliminarne procjene su bombastične u smislu ostvarenih gubitaka po tom računu koji je imao i 1115 kom. a da se kupovalo u najvećem dijelu 2006-2007 pa i na ATH,a prodavalo i po 2xx.
mogao bi to biti i jedan” lijepi” 7 a možda i 8znamenkasti broj “sprženog” u HRK,respecta vrijedno bez dvojbe.
uskoro približno točan izračun.
pošto drugih pritisaka na cijenu ne vidim možda bi bilo mudro razmotriti neke potencijalne mogućnosti.
time will tell

p.s.
htio sam to napisati jer je u prošlosti bilo nemalo “pritužbi”,žalopojki,kuknjave,suza da se nema količina za kupiti
ili bi se kupovalo ali bi cijena odletila u nebo ili…
tko želi uvijek nađe izgovor a i načina se nađe ako ima dobre volje,ako ne griješim.
na prodaju se nudi zadnjih 3000 kom od 11115 kom. pa…
i to onih koje su namjenjene za “prženje” a to se ne nađe često u životu i ovdje vrijedi ako ne griješim.
ja sam svoj dio koliko sam htio od toga pokupio jer mi se učinio kao fer diskont,živi bili…
sretno

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Zadnje što vidim je da nije bilo promjena 2 tjedan u top 10.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

8. pbz skrb.

25.01.17 4046
08.02.17 3358
08.03.17 3196

sljedi tablica sa bitno više brojeva.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/arYVgTgVD7tbP1q4PVlNxA==.pdf

Mislite da će ovo biti neki smiješni NPM? Ne bih rekao…

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/arYVgTgVD7tbP1q4PVlNxA==.pdf [zse.hr]

Mislite da će ovo biti neki smiješni NPM? Ne bih rekao…

ne mislim,nebi trebalo ,smjelo s obzirom da je ugovoreno sa već punom knjigom naruđbi.
radi se za onog tko solidno zarađuje.
svi temelji su tu za povečanje NPM
koliko?
toliko da će utjecati u nekoj mjeri na povečanje svih fundamenata.
ako je smjer pravi mudri i strpljivi će dočekati da naplate to što su prije drugih kupili.
najčešće je tako a na burzi nema garancije samo prilike za preuzimanje rizika
omjer pot rizik-pot. dobit svi vidimo drugačije
živi bili…

zašto nije napisana vrijednost radova

molim obrisati

Idemo u Švedsku

Vaš link …

La vita e bella!

Migra, duboko ste u uvome pa znate vjerojatno..

Koliko je izloženost Agrokoru što se tiče pozajmica koje su za njih dizali? Već godinama ih ta suradnja i haircut na tim pozajmicama drže iznad vode, operativno minus a financijski prihodi-rashodi donesu dobit na kraju RDG-a… Znam da su i Tehnici (osim Viadukta što sam već pisao) u zadnje vrijeme plaće znale biti problem, a ako je ovo s Agrokorom ozbiljnije mogao bi se dodatno pokvariti cash flow jer teško da će biti na listi prioriteta?

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

New Report

Close