THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo i slike koja govori više od riječi

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

ovdje bi se moglo desit da ne bude slobodnih dionica na prodaji…

[/quote]

ja sam zagovornik likvidnosti,ali imam razloge radi kojih neću u tome za sada sudjelovati,niti bilo kome zamjeram,predbacujem…
da sad ne ponavljam svoje razloge….
nekad je potrebno više a nekad vrlo malo likvidnosti da se uspostave nove linije kupnje -prodaje.
izglednijim držim ovdje scenarij sa malo radi ranije izrečenih razmišljanja vezano uz vl strukturu..
živi bili…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

[/quote]

ne bi se moglo desiti. uvijek se pojave dionice na prodaji, pitanje na kojoj cijeni.

plopro_wnb

zavisi koja se kolicina traži ..

Dobro, jel ima netko kakve informacije koje mi ne znamo? Da ovo Bakić ne ulazi? Njegov je stil ovako lupati…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ivan1902

kolega prije pardana sam vam stavio clanak iz jutranjeg zar to nije dovoljno
http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/vodeci-domaci-gradevinar-u-ekspanziji-nakon-niza-kriznih-godina-u-alziru-grade-vojnu-bolnicu-a-u-svedskoj-su-pred-ugovorom-za-360-stanova/5548655/

nekad su dionice na takvu vijest rasle po 40% ……sve manje je dionica slobodnih

Nisam bio upoznat s tim člankom…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ivan1902
još kad bude objavljeno na ZSE-e onda ce bit relavantno….

http://zse.hr/default.aspx?id=75543

pocinje stampedo 🙂

upravo smo saznali ono sto su neki ocito znali i prije, pravi razlog rasta

evo vam zasto raste TEHNIKA

New Report

Close