THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo mi nije jasno tko se nakeljio na 450 već danima prodaje.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Baš čudno, mogao je u ovoj euforiji građevinara (IGH prvenstveno) vjerojatno slobodno prodavati već po 500, ako ne i više.
Ali kad već hoće po 450, treba kupovati dok ima.

Kamo dolje, kad ovo nije ni poraslo ništa?

@PoAskuBidu
mislim da jedan prodaje drugome, ne bi li još štogod nafatali na 450

Fino Tehnika…

Iskreno, nije mi baš sve to jasno. Ništa, ali ama baš ništa se nije dogodilo da bi opravdalo nekakvu euforiju na građevinarima. Ne kažem da je THNK trebala grepsti na 200, ali što se događa? Posla nešto mrvicu više, marže nula, koma… Think, people, think…

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Pa da je tu bila neka euforija baš i nije, tek par % rasta, što bi onda rekli oni s Igh s parsto % rasta?
A book i rezultati poslovanja potpuno suprotni na te 2 dionice?

Gdje je sad onaj po 450?? Čudnovato 😀

使用を信頼し、あなた自身の能力の

na drugoj strani je sada

Vaš link …

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

hromax@
još jedan dokaz u nizu sposobnosti ove firme i hr građeniske industrije.
posebno veseli pri činjenici da stiže tsuami poslova iz turizma,EU fondova,domaće industrije,najstidljivije iz stanogradnje ali i ona je živnula.
tko je do sada izdržao čekajući za njega sljede dan u kojima će biti neusporedivo lakše biti strpljiv,optimista.
sektor je godinama bio prepodcijenjen,zanemarivan,zadnja rupa….
novo svitanje je pred nama i nebi bila nikakva senzacija da upravo ovaj sektor bude najsjanija zvijezda na nebu zse-a u 2017.
biti ćemo tu da to dočekamo,pozdravimo,popratimo…
a nebi bila senzacija da nam se večina pridruži u nekoj fazi vlastitog progledavanja.
dobra za sve a za one koje će prije još i bolje.
možda griješim,nebi bilo…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Radovi su započeli 2. veljače prošle godine, glavni izvođač je zagrebačka tvrtka “Tehnika”, a ukupno je u izgradnji angažirano tridesetak hrvatskih tvrtki
Od ponedjeljka 5. prosinca čak 600 djelatnika novčarske kuće Societe Generale (SG) Splitske banke s dosadašnjih šest lokacija po gradu počinje selidbu u novi neboder, a taj će posao trajati do kraja mjeseca i tijekom siječnja 2017. godine.

– Riječ je o pametnoj zgradi, izgrađenoj po najsuvremenijim standardima, s energetskim certifikatom razreda “A”, što pruža tridesetak posto uštede u potrošnji struje.

Pet je podzemnih etaža s oko 200 parkirališnih mjesta, te prizemlje i 12 katova. Radovi su započeli 2. veljače prošle godine, glavni izvođač je zagrebačka tvrtka “Tehnika”, a ukupno je u izgradnji angažirano tridesetak hrvatskih tvrtki.

New Report

Close