Dva puta sam pregledao izvješće i ne vidim neki razlog za ushićenje. Stava sam da bi ova firma već sada poslovala sa dobiti da je iskoristila priliku kao i drugi građevinari i kroz PSN-u otpisala neka dugovanja, i malo “zavrnula” dobavljače i koperante. Sa ovolikim kreditima i opterećenjima, i ovako malim maržama još dugo će se koprcati u plićaku. A sa svakom novom većom krizom ovo ide direktno u stečaj.
Kolega migra, swtvarno ste se žestoko raspisali.…. znamo da ima potencijala i da će cijena dionice kroz vrijeme rasti… tko želi neka kupi tko ne ide dalje…
Vjerojatno je mnogima uteg što je cijena u zadnjih 6 mjeseci narasla 100 %
ako se malo detaljnije pogledaju moje poruke vidi se da su one odgovor na tuđe poruke.
neke od njih su obrisane pa površnim pogledom stjeće se dojam da samo ja pišem.
nisam ih ja obrisao,niti utjecao na to a možda ih ja niti nebi…
mišljenja sam da bi možda u tom slučaju bilo i bolje da su i moje kao odgovor na njih obrisane.
shvatit ću ovo kao dobronamjernu primjedbu a pošto i meni više odgovara da ne pišem pokušati ću se suzdržati od pisanja a za ostalo negu obećati
znam da ćete me razumjeti.
sretno kupcima i prodavačima.
Kolega migra, swtvarno ste se žestoko raspisali.…. znamo da ima potencijala i da će cijena dionice kroz vrijeme rasti… tko želi neka kupi tko ne ide dalje…
Vjerojatno je mnogima uteg što je cijena u zadnjih 6 mjeseci narasla 100 %
Što se mene tiče kolega migra, ovdje a i na drugim temama ste dobro došli.
Nekima ste svojim komentarima i pisanju na drugim temama omogućili da obgate svoje riznice 🙂
ako se malo detaljnije pogledaju moje poruke vidi se da su one odgovor na tuđe poruke.
neke od njih su obrisane pa površnim pogledom stjeće se dojam da samo ja pišem.
nisam ih ja obrisao,niti utjecao na to a možda ih ja niti nebi…
mišljenja sam da bi možda u tom slučaju bilo i bolje da su i moje kao odgovor na njih obrisane.
shvatit ću ovo kao dobronamjernu primjedbu a pošto i meni više odgovara da ne pišem pokušati ću se suzdržati od pisanja a za ostalo negu obećati
znam da ćete me razumjeti.
sretno kupcima i prodavačima.
[/quote]
Tehnika je izvijestila da je postala članicom Švedskog graditeljskog saveza (Sverigges Byggindustries – BI). BI je aktivan u šest regija – jug, zapad, centar, istok, južni Norrland i sjeverni Norrland, te ima ukupno 25 podružnica diljem zemlje, uz zajedničko tajništvo.
Graditeljstvo je jedna od važnijih industrijskih grana u Švedskoj što se tiče nacionalnog gospodarstva, a i iz perspektive tržišta rada. Jedna od posljedica toga je značajan interes za događanja u građevinskoj industriji od strane vlasti, medija i javnosti. Švedski graditeljski savez – BI je snažna organizacija koja brani interese graditeljskih trgovačkih društava.
Pristupanje Švedskom graditeljskom savezu je logičan korak u pozicioniranju Tehnike na
Vidim da su u Zagrebu, Podbrežiju niknuli novi kranovi_toranjske dizalice…..TEHNIKA
Žalba Tehnike se odbacuje
Viaduktu Splitski aerodrom.
Inače cijene svih vrsta građevinskih radova su podivljale, predviđanja i planovi a i resursi za 2017 su već sada jako podkapacitirani.
Primjer, Ne sjećam se da je cijena ugrađene armature rasla na 1,75 kn/kg…..ne sjećam se..
Samo za ilustraciju cijena prije nekoliko godina se spustila na 80 lipa…
A da ne nabrajam ostale građ-obrtničke radove…
Mislim da su građevinci u dolazećoj godini IN, naravno za one koji su prespavali zadnjih nekoliko mjeseci 🙂
Jel ovo vijesnik švedskog proljeća.. nakon pristupanja Švedskom graditeljskom savezu?
Tehnika d.d. – Obavijest o sklopljenom Ugovoru o građenju – Švedska
http://www.zse.hr/default.aspx?id=75070
Inače cijene svih vrsta građevinskih radova su podivljale, predviđanja i planovi a i resursi za 2017 su već sada jako podkapacitirani.
Primjer, Ne sjećam se da je cijena ugrađene armature rasla na 1,75 kn/kg…..ne sjećam se..
Samo za ilustraciju cijena prije nekoliko godina se spustila na 80 lipa…
A da ne nabrajam ostale građ-obrtničke radove…
Mislim da su građevinci u dolazećoj godini IN, naravno za one koji su prespavali zadnjih nekoliko mjeseci 🙂
mislite ugradnje ili ima tako jeftino i ugrađene
Jel ovo vijesnik švedskog proljeća.. nakon pristupanja Švedskom graditeljskom savezu?
Tehnika d.d. – Obavijest o sklopljenom Ugovoru o građenju – Švedska
http://www.zse.hr/default.aspx?id=75070
Ne mogu vjerovati da su opet novi posao ugovorili!