THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kretanja cijena dionica na burzi nedokučivi su nama običnim smrtnicima.

Kretanja cijena dionica na burzi nedokučivi su nama običnim smrtnicima.

kolega pozitiva2@ vam je napisao
“iako je burza zapravo jako emotivna stvar.”
moj komenetar na to je bio:
“emocije u padu emocije u rastu ne vidim tu ništa nepravedno”
kome je to teško gledati ili ga to ne zabavlja najbolje da postavi naloge na svoje targete bilo kupnju bilo prodaju i neka ugasi ekran i prošeće a vani je prekrasan dan.
upravo to cu i ja napraviti danas jer neće biti više puno ovakvih dana a zima će biti dovoljno duga za sjedenje pred ekranom
do mog targeta izgledno danas neće doći pa…
iako je do njega samo 500 dionica,nestvarno malo??
🙂

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Zanimljiva trgovina. Izgleda da ćemo kroz 4xx ovlaš proletjeti kao nož kroz maslac. Šta jes, jes, Tehnika raste. Nema povratka na staro ! ;-))))

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Nije loše u nekoliko mjeseci rast 100 %… vjerujem da će i rezultati popratiti ovaj rast….!!!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Nije loše u nekoliko mjeseci rast 100 %… vjerujem da će i rezultati popratiti ovaj rast….!!!

Hoće, možda ostvare par tisuća kn dobiti u kvartalu, kao što to uvijek čine!
Ali glavno da je pozitivno, i tako iz godine u godinu.
I onda se netko čudi kako je na 0,x booka?

[/quote]

Slažem se… teško da će i biti pozitiva…

puno je ljudi otišlo … velika je fluktuacija majstora..da nebi nekoga uvrijedio al dobri meštri teško da će raditi za 27 kn satnicu..
Da se cijena nekretnina budi to je činjenica…
Tehnika je veliki pogon sa socijalističkim oblikom upravljanja…tu treba puno toga mijenjati..pogledajte Kamgrad, VMD……

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Zanimljiva trgovina. Izgleda da ćemo kroz 4xx ovlaš proletjeti kao nož kroz maslac. Šta jes, jes, Tehnika raste. Nema povratka na staro ! ;-))))

…izgleda kao 5 do 12 ali ne minuta već sekundi 🙂
crobex i sa pola ekipe na jadranu stabilno raste a doći će i dan za povratak 🙂
ovo može na 4xx u”dahu”; na 5xx na dva daha…

60% za 69 dana
što bi rekao moj najsimpatičniji kolega pesimista “sreća”
slažem se da se je bolje rodit bez one s…. nego bez sreće jer …
🙂

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

a ako ne poprate???

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

“možda ostvare par tisuća kn dobiti u kvartalu, kao što to uvijek čine!
I onda se netko čudi kako je na 0,x booka?”

kolega pozitiva2@
nije sve tako negativno,crno iako su moja očekivnja za razliku od vaših negativističkih bitno drugačija.
a dok ne dobijemo “crno na bijelo”
cijena dionice u 3 mjeseca narasla oko 100% ljudi drže novce na oročenju oko 20 g za to zar ne?
a i tamo ima rizika koliko god mi šutili o tome.
znam,znam reći ćete opet “emocije”,”emocije”…
da vas nešto pitam bez uvrede a kakav bi to život bio kada nebi bilo emocija???
da nije bilo emocija zar bi cijena dionice pala sa 10.000 na 200 zar bi mi mogli još do prije koji mjesec kupovati i na razinama 2xx-3xx?
žao mi je ako niste kao neki od nas,ja bi volio da jeste i vi i svi ostali koji nisu
evo dokaza u prilogu ispod za to “crno na bijelo” sa moje strane a bilo je i drugih kolega koji su slično pisali.svi vi koji ste se “silili” držati oči zatvorene dobili ste po vlastitom izboru za sada a kako će ići dalje živi bili…
vidim i dalje temelje za optimizam neki su ga još prije par dana(thnk=3xx) karaktarizirali kao”delirični” ispalo je kao više nego objektivni,konzervativni,više sam puta na temi ponovio razloge za optimizam pa neka čita ako nekoga zanima,nije garancija ničega naravno
možda i griješim,nebi bilo….
uvijek postoje i rizici pa neka svatko sam prouči,odluči…

24.05.15 str 457 thnk=278

ako ne griješim doći će dan možda već uskoro,tog će dana teći potoci suza,žući i jala kao i na turizmu.
ulazak godinu prerano će biti premija za ulazak nekoliko dana prekasno.

p.s.
veliki spread od 45 kn?ask se povukao i utvrdio oko kote 300,za sada nema hrabrih na bidu da se približe.
tko se više boji bid ili ask?
navikli smo da se bid boji ali ask?
to je nešto što dugo nismo vidjeli na thnk.
zatišje pred buru ?
ovo nije dugoročno održivo,pa da vidimo što će biti…

31.05.12 str458 thnk=278

i dalje 5 do 12 za ulaz na dnu za vlak građevine,samo sada ne više 5 minuta već 5 sekundi.
prekasno neće biti niti na >600 ali na tih 600 netko će biti već u plusu min 100% a netko na 0%
pred ovim sektorom je bitno više pozitivnih od negativnih vijesti
očekujem da će svakim danom teže biti pesimista na građevini…

8.6.16 str 458 thnk=270

još malo za anale zse investiranja?
bid 225 a ask 295
spread 24% od zadnje cijene
gotovo sam uvjeren da će biti ovo interesantno za izvući nekad u budućnosti

9.6.16 458 thnk=262

još samo fali da se počne preljevat iz šupljeg u prazno sa sićom na razinama 22x drugi dan nakon 1 mil kn po avg 295 ?! 🙂

oduvijek su iluzije po bid-u bile dobra najava za dioničare ,strpljive,optimiste…
nešto se ovdje iza brda valja pa da vidimo i mi obični smrtnici što je to i tko će biti pukovnik a tko pokajnik,pokojnik…

“Nema kupaca, izgleda da je trenutna cijena previsoka.”

nije ih bilo niti na 200 znam provjereno jer sam ja kupovao pa to nije bio dokaz ničega već samo da je to bila dobra prilika da se od pesimista i preplašenih preuzmu dionice.

15.6.16 458 thnk=295

…odgoda kupnje večih količina može i očekujem da će biti razlog za “plakanje”
očekujem ovu dionicu među top 10 gozbi na zse u 2016 i zato častite se i gostite dok traje a to bi se preko noći moglo promjeniti….

12.07 .16 str459
…izgleda kao 5 do 12 ali ne minuta već sekundi 🙂
crobex i sa pola ekipe na jadranu stabilno raste a doći će i dan za povratak 🙂
ovo može na 4xx u “dahu” na 5xx na dva daha…

20.09.16 str462 thnk=403

…večini je zagarantirano neulaženje u thnk jer ako i kada sazrije vrijeme rast će izgledno biti kao i u prošlosti toliko brz i na malom volumenu da će se moći samo “plakati” za propuštenom prilikom

[/quote]

Tehnika je veliki pogon sa socijalističkim oblikom upravljanja…tu treba puno toga mijenjati..pogledajte Kamgrad, VMD……

[/quote]

Gospon Inginieur, kad ste tak jako načitani i još više pristrani glede Kamgrada i sličnih, onda si vi pogledajte sljedeći link: kamgrad ima sponzora i to je javna tajna ….
Tehnika nije taj slučaj i nikad nije bila i to svi vrlo dobro znaju. Znate kako kaže pokojni Boris Dvornik u kultnoj seriji Velo misto : “Neću politiku u svoju butigu”. Zato mi 70 godina gradimo vaše kvadrate, a kamgrad je bio donedavna na aparatima pa su ga podigle obilate donacije moćnog zaštitnika. Pametnom dosta :-)))

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

a ako ne poprate???
[/quote]

ako bi se to dogodilo a ne očekujem to
imovina će i dalje biti >1600 kn po dionici
tsunami poslova je na putu i doći će i taj dan za strpljive
kome nije dovoljno neka se prebaci na “bolje prilike”
i na 2xx,3xx,4xx je večina vidjela bolje prilike.
može i napisati ako želi koje su to
nemože ništa izgubiti a može puno dobiti pa …

uvaženi kolega Hromax,

po postu se vidi da ste veliki ‘znalac’ o tome tko koga i zašto gura 🙂

Ne spominjete da je i Tehnika je donedavno imala svoje zaštitnike i sponzore, jedan je u mirovini (F. Luković) a drugi je sebi kupio građevinsku tvrtku Projekt gradnja (I. Todorić).

lp,

New Report

Close