@migra
Pesimizam je opravdan jer već godinama koliko god radili uvijek su na nuli s rezultatom.
Više ne vjerujem da će se uskoro išta promijeniti po tom pitanju, jer uprava uvijek u svom izvještaju iznosi kako je “dobro da su i opstali” i uvijek ističu neke rizike poslovanja.
Kad oni nemaju nimalo optimizma, a morali bi barem malo tako istupati makar bilo i neutemeljeno, onda stvarno ne znam!?
pozitiva2@
pesimizam je bio opravdan.to je prošlo svršeno vrijeme pa…
ako nešto radi sa rezultatom nula dali ne vrijedi niišta ili <0,2 BV???
doći će dan za progledavanje i više od 1-2 na bid-u
teći će potoci suza i jala i na ovoj dionici a nebi bila senzacija da se potoci pretvore u rijeke
meni je najvažnije da je vrlo izgledno da će doći taj dan a kada to mi je sekundarno i manje važno
često su oni koji su kupovali tjedan prekasno prošli bitno lošije od onih koji su godinu prerano.
vremena imam a čekati znam,mogu pa da vidimo kako tko vidi,zaključuje,mudruje,pametuje,ima sreće...
a možda i griješim,nebi bilo...
do prvog u nizu mnogih odgovora dani se broje...
toliko bi trebao moći biti svatko strpljiv a dalje...
malo novosti:
“…dana 15.07.2016.g. zaključen je Ugovor o pripajanju trgovačkog društva TEHNIKA KNEŽIJA d.o.o. trgovačkom društvu TEHNIKA d.d. kojim je TEHNIKA d.d. preuzela sva prava i obveze kao i imovinu TEHNIKE KNEŽIJA d.o.o.
Dana 18.07.2016.g. Ugovor o pripajanju predan je na Trgovački sud u Zagrebu shodno odredbama članka 531. Zakona o trgovačkim društvima te je dana 19.07.2016.g. na stranicama sudskog registra dostupna obavijest da se isti može preuzeti bez naknade na našim internetskim stranicama.
Slijedom navedenog te sukladno člancima 517. i 531. Zakona o trgovačkim društvima Ugovor o pripajanju bez naknade je dostupan za preuzimanje.
S poštovanjem,
Tehnika d.d. ”
Prvi Westgate toranj u Splitu potpuno završen i svijetli u noći, znači pola projekta od 500 milijuna kuna je riješeno.
ambijent@
ovdje se od razina <300 skuplja "profesionalno".pa i danas
prvo čišćenje ask-a pa po bidu da se skine prosječna trgovana cijena
narodskim riječnikom rečeno kao neka"iluzija"
predvidljiv najizgledniji scenarij ili ?
do 4xx na "dah"čini se da je riješeno relativno brzo i lako sada ostaje da vidimo dali na još jedan "dah" možemo do 5xx?
i ostaje da vidimo kakav je plan,kakve su želje,vizije,mogućnosti,saznanja onih koji kupuju
strpljen-spašen ili?
živi bili...
Pratim situaciju, počisti se prodaja i onda manipulator sa par dionica po kupnji tako da izgleda kao da se rasprodaje a ne kupuje.
ambijent@
sve je to ok,neka ljudi rade svoj posao.
oni koji prodaju dobivaju koliko traže a oni koji kupuju plačaju koliko se traži.
žalosno je samo što će onima koji prodaju i dobiju koliko traže u nekoj budućnosti svi drugi biti krivi što (ako)su prodali prerano.
deja vu već toliko puta da je smiješno a s druge strane tko ne proda nije zaradio zar ne?
teško je biti “pametan”,strpljiv,optimističan u ova “teška” vremena
🙂
Uz pozitivni NT iz poslovnih aktivnosti te ovoliko veliko smanjenje dugova, povećani gubitak (sa 10 na 13 M kn) je sasvim podnošljiv.
Ono što najviše boli je nerealizacija očekivanih poslova koja je manja za 30 % u odnosu na plan.
Čim se počne raditi povečanim kapacitetom, eto nas u plusu.
I ne dramite bezveze.
koliko vidim na parceli u branimirovoj počinju neki grubi radovi. vidim kamione i bagere
Posejdon@
potpisujem + c itiram FF
“S obzirom na pozitivne pokazatelje o blagom i postepenom oporavku Hrvatskog graditeljstva u 2016.godini,očekujem ipak nešto bolje rezultate u preostalom dijelu godine.Isto tako očekujem povećanje prodaje u tržišnoj izgradnji,te povećanje marži kod građevinskih radova za poznatog investitora”
trebamo vladu koja je sposobna iskoristiti 70 mlrd kn iz EU fondova i koje čekaju da ih se potroši.
to je svemirski brod ali nema koristi ako nema tko sa njime upravljati