danas opet na malom prometu je ova dionica imala svoj dan . ovdje se tek očekuje prava trgovina
falco@
izgleda kao 5 do 12 ali ne minuta već sekundi 🙂
crobex i sa pola ekipe na jadranu stabilno raste a doći će i dan za povratak 🙂
ovo može na 4xx u “dahu” na 5xx na dva daha…
za dalje trebaju boce s kisikom:-)
najavio sam da očekujem da će svako sljedeće izvješće biti u nekoj mjeri bolje
ako se to ostvari cijena je zadnja briga jer će i na nelikvidnom tržištu kad tad stvari doći na svoje mjesto za strpljive.
ovo sa padom vlade je usporilo realizaciju fondova eu ali važno da lova leži i čeka da se potroši.
bilo bi mudro razmotriti ulaz u građevinski sektor makar sa minimalnim dijelom portfelja prije nego se to počne značajnije realizirati.
prostor za velik i relativno brz rast i ne sa puno rizika postoji barem za one koji će ući među prvima
zadnjih dana u trgovanju ima naznaka da se baš to i događa
a možda i griješim,nebi bilo…
Pala kota 400. malo kratio.
Ona transakcija jučer mi nikako nije jasna, mislim da je bilo cca 1000 komada po 320 izvan službenog tržišta… netko je popušio 100 tisuća kuna??
Ne znam je li “izgubio” 100.000 jer sumnjam da bi ih sve mogao prodati po 400.
Vidimo da je po 400 prošla samo 1 dionica baš kako bi umjetno pokazala rast.
Ne vjerujem da je netko još spreman plaćati preko 400, jer po toliko je bila stalno prije nego je počela padati na 200.
Tko je iskoristi rast od skoro 100% u ovako kratkom roku svaka mu čast!
ne bise kladio. jer činjenica je da netko sumanuto kupuje svih ovih dana , namjerno se diže cijena , a to nešto znači
nebodere 🙂
mislim da možemo reći da je ozgledno da netko nešto zna a što je to?
i kada ćemo i mi znati?
ima nekoliko stvari koje bi mogle biti,pisalo se o njima pa neka čita ako nekog zanima…
treba uživat dok je ljeto iako bi i jesen mogla biti vruća na ovoj dionici
kupaca je malo max 1-2 a i prodavača tu negdje ili manje:-)
na prvu izgleda kao da netko namjerno diže cijenu a na drugu izgleda da je ask najšupljiji i to mjereno na skali u godinama.
idealno za iluzije svake vrste i po bidu i po asku.
dok se stvari ne izbistre sretno svim ribarima
da im gradele i čaše budu pune 🙂
za očekivati je ovdje bitno više + od – vijesti a kako bi se to moglo odraziti na dionicu?
time will tell
Prodajni nalog 100 kom na 12.500,00 kn.
Koga straši?
Ne straši nikoga, već poziva hrabre 🙂
Ugovor o građenju gospodarske građevine u Biogradu na Moru.
Tehnika d.d. kao izvođač radova sklopila je 05.07.2016. Ugovor o građenju br. 57/16-T za građevinsko-obrtničko-instalaterskih radova gospodarske građevine u Biogradu na Moru.
Investitor izgradnje je TVORNICA MREŽE I AMBALAŽE d.o.o. Tkon.
Ukupna brutto površina parcele: 5853,00 m2
Tlocrtna površina građevine: 929,23 m2
Rok izvođenja radova: 280 dana
Projekt je izradio TOBIS-INŽENJERING d.o.o. Zadar
Namjena građevine: proizvodna-industrijska namjena.
oporavak domaće industrije isporučuje nove investicije a to je u nekom dijelu uvijek posao i za građevinu.
gore spomenutu firmu sam u nekoliko navrata vidio na tv i rade odličan posao,investicije u logična posljedica.
najveći potencijal trenutno leži u turističkom sektoru koji je potentan da generira investicije za građevinu u mlrd-ama.očekujem sa objavom rezultata u turizmu za 3q pravu poplavu najava investicija.
ne zaboravimo na nedavna kupnje i preuzimanja u tijeku u turizmu koja će sigurno generirati dodatne investicije i posao za građevinu.
kad se tome aktivnije pridodaju fondovi EU sa desecima mlrd kn koji čekaju da ih se potroši…
biti će građevinski sektor opet jedan od najoptimističnijih za razliku od sadašnje situacije kada je debelo na začelju svih sektora što se tiće optimizma.
ako sam u pravu na građevini se nudi jedna od top gozbi u godinama pred nama.
ne govori li nam jedna od najpoznatijih uzrečica
“kupuj kada nitko neće a prodaj kada svi kupuju”
uvjerio sam se više puta da drži vodu
a ovdje?
živi bili…
p.s.
nemogu se oteti dojmu da je pesimizam ovdje bitno prisutniji nego bi trebao i da se ovdje nudi iznimno povoljan omjer rizik-potencijalna dobit, garancije naravno nema
rizici postoje i svatko treba sam proučiti i odlučiti.
u zadnje se vrijeme stvari značajno ubrzavaju,vidjećemo dali to govori i ako da što točno?
najizgledniji motiv bi mogao biti izvješće za 2q
a dani se odbrojavaju pa…