THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

činjenica je i da je i da je gl.skupš. 29/6/16 , što je jako brzo, a možda netko želi riješiti neke stvari do tada …. ajde da vidimo još malo.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

zgradnja objekta POSLOVNO-SPORTSKI CENTAR AGRAM u Zagrebu
16.06.2016

TEHNIKA d.d. sklopila je Ugovor o izvođenju radova zaštite građevinske jame površine cca. 9.775 m2 za potrebe izgradnje budućeg objekta POSLOVNO-SPORTSKI CENTAR S GARAŽOM – 1. faza 2. etapa, ukupne GBP od 11.733 m2 u Zagrebu, Radnička cesta 178-180, s naručiteljem EURODAUS d.d. iz Splita, Put Mostina 1.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

pa ne bi se baš kladio.činjenica je da je prvi na prodaji na 317

Čudi me da jedan gigant kao što je Tehnika ne gradi ogromno zdanje – luksuzni, moderni neboder u Ilici a gradi ga firma za koju nikad čuo.. Što se događa ?

ima i drugih građevinskih firmi koje ne grade taj neboder,dapače te iste druge firme ne grade puno toga.
morat ćemo i dalje živjeti sa činjenicom i da thnk nije gradila sve, ne gradi sve i da neće graditi sve:-)
razloga može biti više pesimisti imaju svoje razloge mi za sada malobrojni optimisti imamo svoje a nećemo dugo čekati odgovore na neka pitanja.
živi bili…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

ovo je bila zadnja vijest iz tehnike d.d.:

Izgradnja objekta nova škola u Grevegardu, Geteborg – Kraljevina Švedska
23.06.2016

TEHNIKA d.d. je dana 17.06.2016. sklopila Ugovor o izvođenju završnih radova (krovna konstrukcija, fasadni zidovi, unutrašnji pregradni zidovi te spušteni stropovi) za potrebe izgradnje nove škole kategorije F-9 sa vlastitom kuhinjom i sportskom dvoranom ukupne GBP od 11.349 m2 u Grevegardu, Geteborg sa naručiteljem, švedskom tvrtkom TUVE BYGG, Box 80, 431 21 Molndal, Kraljevina Švedska. Škola će sadržavati novi vanjski prostor oko škole, igralište i školsku dvorište te prilaz i prometna rješenja. U projekt su također uključeni dodatni objekt za reciklažu, objekt E kao i manji skladišni objekt F i G.

Ovim novim ugovorom Tehnika d.d. uspješno nastavlja već najavljenu suradnju sa švedskom građevinskom tvrtkom TUVE BYGG, najvećom građevinskom tvrtkom u gradu Geteborgu.

Također, Tehnika d.d. zajedno sa TUVE BYGG – om priprema i niz novih projekata kako u Geteborgu tako i na području Stockholma i Uppsale gdje su potrebe tržišta još izraženije kako za stambenim tako i drugim sadržajima.

Na što su spali… !? Postavlaju knauf i stiropor po Švedskoj. Katastrofa s obzirom na reference koje imaju…

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

… ja bi ovo malo izmijenio ; kao giganta koji čeka da ga netko još veći uzme pod ruku….

kolege , tehnika konstantno raste već neko vrijeme na malom prometu. meni je to dovoljno.

Na što su spali… !? Postavlaju knauf i stiropor po Švedskoj. Katastrofa s obzirom na reference koje imaju…

kolega malo strpljenja pa ćemo vidjeti na što će to izaći
“i najduži put počinje prvim korakom” .-)
imamo mi već hr građevinskih firmi koje značajno operiraju po skandinaviji
lova im nije problem pa…
velika je stvar otvarati nova tržišta
i biti ili učiti se biti konkurentan na svjetskom tržištu
ne vidim kako bi to moglo biti nešto loše
nakon uspješne suradnje postoji mogućnost i vlasničkog povezivanja.
imamo mi primjera na thnk uspješne suradnje koja je nedavno rezultirala nekim vrlo zanimljivim napisima zar ne?
ništa nije bilo demantirno pa je lako moguće da je još aktualno ili čak u pripremi.
vrijeme je počelo raditi za dioničare,razloge za mokre snove vidim samo na strani pesimista.najstrpljiviji će najbolje naplatiti
možda i griješim,nebi bilo…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Kolega Migra, pogodili ste HIMR nadam se sličnom i na THNK.

ambijent@
ako nešto kupiš na <0,2Bv a to još posluje na +0
sa više nego jasnim signalima da će se u građevinu sručiti do sada neviđena količina poslova što bi trebalo imati značajne pozitivne posljedice za sektor
+želiš,znaš i možeš čekati koliko treba
dali je to pogodak,sreća,hrabrost,znanje,iskustvo,logika,strpljivost...
manje je bitno
važno da je rezultat barem bolji ako već ne bitno bolji od avg zse ulagača.
recimo da držim da je mudro "progledati "prije drugih
jednostavno imaš veću bazu onih kojima ćeš to naplatiti
i da držim da je ovo izgledno jedna takva dionica
a možda i griješim,nebi bilo...
time will tell

New Report

Close