THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

promet >1milkn
druga najtrgovanija dionica na zse.
dali se netko sjeća nečeg sličnog kada je thnk u pitanju?
kupac ovog paketa sigurno vjeruje da thnk vrijedi više od 295.
ušao je 5 sec do 12 u dionicu čija je imovina “brutalno” podcjenjena.
vlak gađevine je krenuo sa dna ostaje da vidimo kojom će to brzinom ići.
prostor za veće brzine postoji barem u početku.
očekujem građevinski sektor kao jednu od najsjajnijih perjanica na zse u godinama pred nama radi velike podcjenjenosti imovine a kada se tome još doda očekivano povečanje profitabilnosti ,daje povod za razmatranje definitivno a pomalo i raspaljuje maštu i sječanja na neka divna vremena.
nebi bila senzacija da se nešto slično ponovi jer vidim temelje za to
možda i griješim,nebi bilo…
time will tell

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

:-)))
još malo za anale zse investiranja?
bid 225 a ask 295
spread 24% od zadnje cijene
gotovo sam uvjeren da će biti ovo interesantno za izvući nekad u budućnosti

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

:-)))
još malo za anale zse investiranja?
bid 225 a ask 295
spread 24% od zadnje cijene
gotovo sam uvjeren da će biti ovo interesantno za izvući nekad u budućnosti

Tu su,pesimisti i optimisti !

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

još samo fali da se počne preljevat iz šupljeg u prazno sa sićom na razinama 22x drugi dan nakom 1 mil kn po avg 295 ?! 🙂
dali ima netko da je sve preživio do danas na zse a da bi “pušio” takve”iluzije”
pitam to jer ih vidim i na drugim dionicama pa idem logikom da ne funkcionira
valjda se nebi netko niti trudio?

ovaj što je kupovao na 295 sigurno nije to radio iz nekog “hobija”, čovjek sigurno ima računicu.
šteta, nemam na žalost više kešovine za još malo uletit, bilo bi lijepo na 250.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Pojavio se kupac po 295.
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242) 4.685 2,47 Skrb. račun

Jedino nije bas jasno od kog je kupio jer nitko od ostalih 9 nije smanjio kolicinu na racunu a 10-i je imao 1.911 dionica. Lako moguce da je bila neka zajednicka prodaja ili sa vise racuna.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

još samo fali da se počne preljevat iz šupljeg u prazno sa sićom na razinama 22x drugi dan nakom 1 mil kn po avg 295 ?! 🙂
dali ima netko da je sve preživio do danas na zse a da bi "pušio" takve"iluzije"
pitam to jer ih vidim i na drugim dionicama pa idem logikom da ne funkcionira
valjda se nebi netko niti trudio?

nije po 225 ali barem onda po 255
oduvijek su iluzije po bid-u bile dobra najava za dioničare ,strpljive,optimiste…
nešto se ovdje iza brda valja pa da vidimo i mi obični smrtnici što je to i tko će biti pukovnik a tko pokajnik,pokojnik…
🙂

Nema kupaca, izgleda da je trenutna cijena previsoka.

Nema kupaca, izgleda da je trenutna cijena previsoka.

nije ih bilo niti na 200 znam provjereno jer sam ja kupovao pa to nije bio dokaz ničega već samo da je to bila dobra prilika da se od pesimista i preplašenih preuzmu dionice.
ako se mene pita danas situacija nije bitno različita,dapače možda još i bolja jer su neizvjesnosti manje.ne znači da ih nema jer da ih nema cijena bi već danas bila na 4 znamenke.
očekujem da će svako sljedeće izvješće biti u nekoj mjeri bolje.
da vidimo kada će tko progledati,oni koji će prije naplatit će onima koji će kasnije.
tako je bilo tako će biti jer mora,to su zakoni prirode najjači od svih.
a možda i griješim…
živi bili …

danas se netko aktivirao na 295,00 .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

činjenica je da ovaj kupac nudi više od 30,00 kn od drugog ponuditelja. iz toga proizilazi :
a) ili ovaj zbilja nije normalan b ) čovjek je siguran u daljnji izraziti rast cijene 🙂

situacija je jasna u pogledu činjenice da za sada imamo samo jednog kupca koji želi količine ali nedovoljno pritisnut može već sutra ponovo spustitit bid na 225.
nisam naivac koji vjeruje da bi i ja mogao kupiti po bid-u nešto
bid ovdje igra i igrat će podređenu ulogu i dalje
bid služi samo kao poligon za iluzioniste
dali je tom kupcu “pametno” odgađati kupnju kada očito želi veće količine?
tako sigurno neće skupiti željene količine već je izglednije da će platiti po više.
odgoda kupnje večih količina može i očekujem da će biti razlog za “plakanje”
očekujem ovu dionicu među top 10 gozbi na zse u 2016 i zato častite se i gostite dok traje a to bi se preko noći moglo promjeniti.
dali taj kupac zna više od javno dostupnog manje je bitno pri činjenicama kakve jesu.
one opravdavaju i cijenu 3xx-4xx a dali i kada će to i biti?
u zadnjih nekoliko mjeseci ponovio sam “temelje” za takvo razmišljanje više puta pa ako nekog zanima neka čita i lako će naći.
živi bili pa…
kao dioničar mirno spavam i ne mislim žuriti sa prodajom,očekujem svakim danom više”mokrih snova” od strane pesimista i potencijalnog kupca(ako postoji).
ponavljam ako postoji zainteresirani kupac za thnk(a mislim da postoji) neka ponudi tih 900 odmah jer će odgodom to postati premalo.
sada smo svi(večina) još u win-win poziciji
dioničari dobivaju pola a novi vlasnik pola neće platiti nikad.
zar nije prepohlepno tražiti više?
to bi se moglo uskoro promjeniti
tik-tak,tik-tak…

New Report

Close