THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sve su ovo lijepe vijesti, počelo je učestalo ,što je jako dobro i samo potvrđuje oporavak . ipak , bilo bi lijepo da se objavi i vrijednost posla .

to zna ovaj koji kupuje zadnjih dana.
a mi ćemo saznati uskoro.
na balkanu su uvijek postojali jednaki i jednakiji među jednakima.
to su te naše stare “dobre” balkanske navade.
strpljivima nije od velikog značaja dali će saznati koji dan ranije ili kasnije.
strpljivi i optimisti najčešće uđu prerano a pesimisti i nestrpljivi najčešće niti ne uđu. u početku pesimisti likuju ali s vremenom isparavaju i reinkarniraju se kao još veći pesimisti u nadi da će jednog dana biti u pravu,ako ne prije tada na dan smaka svijeta.
samo da se ne zaborave veseliti ako do toga dođe.
sljedit će ovdje na thnk a i građevinskom sektoru u budućnosti bitno više pozitivnih od negativnih vijesti.
živi bili pa vidjeli
dali je nadalje bolje biti optimista ili pesimista?
tko je vidio potencijalno bolje prilike a tko je vidio dobre prilike?

p.s.
rizici postoje kao i u svemu u životu.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Sve je to u redu, samo zašto nikako da ostvare neku dobit ( iznad 1 mil.)? Rade i rade ali uvijek uzalud (za dioničare)!

Sve je to u redu, samo zašto nikako da ostvare neku dobit ( iznad 1 mil.)? Rade i rade ali uvijek uzalud (za dioničare)!

kako sada stvari stoje dioničari se moraju zadovoljiti da kupuju(ako žele,mogu) imovinu po 85% diskontu.
nekom malo nekom puno,vidjećemo sa vremenskim odmakom tko je kako vidio procjenio,odlučio…
isplata dividendi?
bilo ih je i vjerujem da će biti ponovo.
tako je to u životu netko mora ili želi zaradti,naplatiti svaki dan(opcija kladionica može i iz sata u sat) netko svake godine a nekom je dovoljno da naplati jednom u 5,10… godina.
ovi zadnji najčešće najviše zarade,nije garancija za svaki slučaj naravno.
ovdje vidim na ovim razinama iznadprosječno za zse povoljan omjer rizik – potencijalna dobit.
možda griješim,nebi bilo…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

….a eu fondovi su tu, zgradurine & ostali objekti će se još više graditi …. diskont na dionicu …. hm, hm …:)

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Nakon odblokade računa i novih poslova nismo se puno oporavili što se cijene dionice tiče.

Nakon odblokade računa i novih poslova nismo se puno oporavili što se cijene dionice tiče.

kao što je rekao jedan naš kolega”trebat će vremena da ljudi shvate”
e sad dali ono na što je on mislio ili ono na što ja mislim?
time will tell
a do tada svatko ima priliku napraviti što misli da mu je mudro.
sutra izvješće ili ipak ponedjeljak?
da i mi obični smrtnici vidimo crno na bijelo kako stvari stoje.
da vidimo u kojem će smjeru građevina?
prema novom dnu ili ipak prema gore?
očekujem bolje od prošlogodišnjeg i sa jasnim signalom da je dno iza nas i da se vidi svjetlo na kraju tunela.
to bi moglo imati značajnog utjecaja na cijenu dionice u 2016.
možda griješim,nebi bilo…

Izvještaj već standarno loš….

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Gubitak 6.775.374 kn

Konsolidirano 7.978.868, bolje nego Q1 2015 za milijun kuna

prije nego se donesu neki finalni zaključci, usporedite malo prihode 2015/16 , te gubitke 2015/16.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

prije nego se donesu neki finalni zaključci, usporedite malo prihode 2015/16 , te gubitke 2015/16.

Da, kao što rekoh, izvještaj već standarno loš….

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Da, kao što rekoh, izvještaj već standarno loš….
[/quote]

ja se ne bih složio s tobom ….

New Report

Close