sve su ovo lijepe vijesti, počelo je učestalo ,što je jako dobro i samo potvrđuje oporavak . ipak , bilo bi lijepo da se objavi i vrijednost posla .
to zna ovaj koji kupuje zadnjih dana.
a mi ćemo saznati uskoro.
na balkanu su uvijek postojali jednaki i jednakiji među jednakima.
to su te naše stare “dobre” balkanske navade.
strpljivima nije od velikog značaja dali će saznati koji dan ranije ili kasnije.
strpljivi i optimisti najčešće uđu prerano a pesimisti i nestrpljivi najčešće niti ne uđu. u početku pesimisti likuju ali s vremenom isparavaju i reinkarniraju se kao još veći pesimisti u nadi da će jednog dana biti u pravu,ako ne prije tada na dan smaka svijeta.
samo da se ne zaborave veseliti ako do toga dođe.
sljedit će ovdje na thnk a i građevinskom sektoru u budućnosti bitno više pozitivnih od negativnih vijesti.
živi bili pa vidjeli
dali je nadalje bolje biti optimista ili pesimista?
tko je vidio potencijalno bolje prilike a tko je vidio dobre prilike?
p.s.
rizici postoje kao i u svemu u životu.
Sve je to u redu, samo zašto nikako da ostvare neku dobit ( iznad 1 mil.)? Rade i rade ali uvijek uzalud (za dioničare)!
Sve je to u redu, samo zašto nikako da ostvare neku dobit ( iznad 1 mil.)? Rade i rade ali uvijek uzalud (za dioničare)!
kako sada stvari stoje dioničari se moraju zadovoljiti da kupuju(ako žele,mogu) imovinu po 85% diskontu.
nekom malo nekom puno,vidjećemo sa vremenskim odmakom tko je kako vidio procjenio,odlučio…
isplata dividendi?
bilo ih je i vjerujem da će biti ponovo.
tako je to u životu netko mora ili želi zaradti,naplatiti svaki dan(opcija kladionica može i iz sata u sat) netko svake godine a nekom je dovoljno da naplati jednom u 5,10… godina.
ovi zadnji najčešće najviše zarade,nije garancija za svaki slučaj naravno.
ovdje vidim na ovim razinama iznadprosječno za zse povoljan omjer rizik – potencijalna dobit.
možda griješim,nebi bilo…
….a eu fondovi su tu, zgradurine & ostali objekti će se još više graditi …. diskont na dionicu …. hm, hm …:)
Nakon odblokade računa i novih poslova nismo se puno oporavili što se cijene dionice tiče.
kao što je rekao jedan naš kolega”trebat će vremena da ljudi shvate”
e sad dali ono na što je on mislio ili ono na što ja mislim?
time will tell
a do tada svatko ima priliku napraviti što misli da mu je mudro.
sutra izvješće ili ipak ponedjeljak?
da i mi obični smrtnici vidimo crno na bijelo kako stvari stoje.
da vidimo u kojem će smjeru građevina?
prema novom dnu ili ipak prema gore?
očekujem bolje od prošlogodišnjeg i sa jasnim signalom da je dno iza nas i da se vidi svjetlo na kraju tunela.
to bi moglo imati značajnog utjecaja na cijenu dionice u 2016.
možda griješim,nebi bilo…
prije nego se donesu neki finalni zaključci, usporedite malo prihode 2015/16 , te gubitke 2015/16.
prije nego se donesu neki finalni zaključci, usporedite malo prihode 2015/16 , te gubitke 2015/16.
Da, kao što rekoh, izvještaj već standarno loš….