THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

još nije izašla iz blokade i to je veliki problem . to im je došlo u najgorem mogućem momentu , scenario za poželjeti ako želiš kupiti neku firmu.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

još nisu izašli iz blokade . ne znam što radi gospodin direktor uprave , ali krajnje je vrijeme da nešto napravi , jer ako ih stisnu vjerovnici , neće bit dobro. firma sa ogromnim potencijalom , poslovi se tek čekaju, naplate potraživanja , pozitivna očekivanja za građevinski sektor.(jer ne može niže od ovoga ).
šteta, jer jedna sudska odluka upropasti firmu.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Deblokiran račun!

Da samo vidite kako se izvodi Westgate u Splitu, prvi toranj je već pri završetku, projekt od 500 milijuna kuna.

Deblokiran račun!

jest, provjerio , svaka čast

Svakog čuda tri dana dosta! Nije ni trebao biti blokiran. Al eto, neko se nakrcao jeftino. Da nije neko iz “Maseee”

neće uvijek biti ovako.

Svakog čuda tri dana dosta! Nije ni trebao biti blokiran. Al eto, neko se nakrcao jeftino. Da nije neko iz "Maseee"

blokiran račun 10.02.
odblokiran račun 07.03.
protrgovano 812 kom
avg 237,15
min 201
max 257

nakrcao?
preteška kvalifikacija i da je netko sve kupio sam a nije sigurno jer sam dio i ja kupio
najčešća greška u ovakvim situacijama je čekanje na bid-u
moglo se je ovdje “provući” i transakcija po 100 kn pa svejedno nebi nitko postavio na ask niti simboličan nalog po 200.
klasična zse “iluzija” koju je još lakše provesti na iznimno nelikvidnom tržištu koje kao takvo zato i pruža ovakve prilike.

FI 2015 znatno bolji od očekivanja večine
prošle godine krenuo odbijanac građevine od dna
dolaze poslovi u desecima mlrd kn samo preko EU fondova
sprema se u turizmu do sada neviđena izgradnja novih hotela koje thnk zna graditi zar ne?
oporavlja se i stambena izgradnja i ostala potražnja.
cijena na 0,17 Bv
dobra prilika ili ima boljih prilika?
neka svatko za sebe prouči i odluči.
podsjeća me ovo na jednu sličnu priču.
možda i griješim,nebi bilo…
živi bili pa…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Migra, mislim da je ovo prilika odlicna, samo ima jedan problem, mi postojeci dionicari smo u soku da je dionica uspjela pasti ovako nisko, a poslovanje sve bolje…

Stanogradnja se ne će pokrenuti još par godina s mrtve točke.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

tehnika je prije 3 godine izasla iz stongradnje prodaj jos zalihe sta je ostalo cca po njihovoj procijeni u stanovima jos imaju oko 5 mil eura

stanogradnja je mrtva već od 2008…..

thnk posluje na +0 godinama bez stanogradnje.
koliko ja vidim oko sebe gradi se više u stanogradnji,pričekajmo statistiku.
nije stanogradnja ključ već EU fondovi i deseci mlrd kn koji će proći kroz ruke građevinara.
trenutna imovina thnk iako posluje na +0 je debelo podcjenjena i to me podsjeća na turistički sektor od prije koju godinu kada su se svi silili držati oči zatvorene pored
sličnog Bv kao što je danas na građevinskom sektoru.
ne tvrdim ništa samo primjećujem sličnosti koje nemoraju rezultirati istim ishodom.
večina će reći da su kod turista stvari drugačije jer svi žele na jadran i poslovanje a ne imovina određuje cijenu turističkih dionica.
manjina(i ja) kažemo dolaze poslovi u desecima mlrd kn samo kroz EU fondove bez ostale potražnje i bez turizma koji će generirati značajne investicije u gradnju sve to će imati značajnog pozitivnog utjecaja na poslovanje.
možda i griješim,nebi bilo…

Migra, mislim da je ovo prilika odlicna, samo ima jedan problem, mi postojeci dionicari smo u soku da je dionica uspjela pasti ovako nisko, a poslovanje sve bolje…

znam dosta onih koji su i na nekim drugim dionicama bili u šoku od pada cijene ali su danas isti ti ili oni koji nisu kupili još više u šoku od rasta cijene jer nisu kupili.
vidjeli su tada bolje prilike,to je legitimno pravo svakog od nas.
sa vremenskim odmakom možemo napraviti rezime kako je tko” vidio”
da ne mislim da će se to i ovdje dogoditi nebi kupovao zar ne?
možda i griješim nebi bilo…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

New Report

Close