THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

falco@
gotovo nikad ne pogodim dno,niti mu se nadam,ne računam s njim i ne žalim se.
čak i kada je pogođeno dno može značiti kupnju male(nedovoljne količine).
više sam nego zadovoljan i bez dna pogotovo kad se sjetim koliko puta nisam kupio čekajući ga i kakve sam prilike propustio,
najčešće ulazim prerano ali rijetko kada požalim.
moj je moto bolje ući godinu dana prerano nego tjedan prekasno,posljedice mogu biti pogubnije.
ne tvrdim da je ovo prilika već samo meni dobar omjer rizika i potencijalne dobiti,pokrivenosti u imovini.
moj glavni motiv za ulazak je očekivanje oporavaka građevinskog sektora kroz EU fondove koji će donjeti dodatnih poslova u desecima mlrd kn.
možda i griješim ,nebi bilo…

p.s.
što se tiće ove mjere (blokade 30 milkn) što više razmišljam više sam uvjeren da je u najmanju ruku štetan zakon sa mogućim pogubnim posljedicama za gospodarstvo.
nemogu vjerovati da nitko od strane zakonodavca nije bio u stanju predvidjeti posljedice ovakvog zakona???
zar se nije mogla ugraditi obaveza suca da u takvom slučaju najavi firmi prema kojoj se namjerava
poduzeti takva mjera da se pripremi financijski ,da joj se da neki vremenski rok prije aktiviranja te mjere.on je tim potezom stavio u blokadu firmu koja nikad nije bila u blokadi i direktno ugrozio poslovanje,ugled.
sramota za zakonodavstvo i sudstvo.
nije to novac koji thnk nemože rješiti ali nemože preko noći.
opet se pokazalo da su poduzetnici neprijatelji države i birokracije.
doći će dan kada ni oni neće dobiti plaću ,možda će tada razumjeti tko zarađuje za njihove plače.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Nisam toliko upućen, ali meni se čini da poduzeće trenutačno posluje na pozitivnoj nuli što je možda u ovim teškim uvjetima relativni uspjeh, ali bojim se da je cijena dionice još uvijek previsoka i da ste i ovaj puta ušli prerano.

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/THNK-fin2015-1Y-NotREV-K-HR.pdf
Li-la! Još uvijek plutaju! S obzirom na trenutnu situaciju – srednja žalost!

… bojim se da je cijena dionice još uvijek previsoka …

[/quote]

Možeš li biti malo konkretniji u pogledu gornje tvrdnje. Imaš neki izračun prema kojemu se može usporediti cijena Tehnikine dionice s cijenom neke druge dionice, pa ispada da je dionica Tehnike preskupa ili što ?!?…

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

@Hromax
Ne treba uspoređivati s drugim dionicama. Opći podatci su slabašni. U ovom trenucima ponestaje kupnje na ZSE i za svakoga tko želi prodati bi mogao nastati problem… Hromax, jesi li u dionicama Tehnike?

@Hromax

Ne treba uspoređivati s drugim dionicama. Opći podatci su slabašni. U ovom trenucima ponestaje kupnje na ZSE i za svakoga tko želi prodati bi mogao nastati problem… Hromax, jesi li u dionicama Tehnike?

OK. To što ponestaje kupnje nije argument za tvrdnju da je cijena dionice previsoka. FI je takav kakav je, s obzirom na stanje u branši i nije toliko loš. Po meni je prioritet uprave što prije uspostaviti uvjete za nastavak neometanog poslovanja firme u okolnostima nametanja blokade od strane suda. Tko mora prodati, prodat će po ovoj ili možda i po nižoj cijeni. Bi li ti prodavao sada da si u dionicama Tehnike ?

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Tehnika – prepolovljena neto dobit u 2015.

http://www.seebiz.eu/tehnika-prepolovljena-neto-dobit-u-2015/ar-130019/

Firma s dugogodišnjom tradicijom i pozamašnom operativom….u svim vidovima_ resursa, s velikim Ugovorenim poslovima ima loše financijske pokazatelje.
Mislim da je problem socijalistički ustroj, firma koja se u svojoj dugogodišnjoj povijesti nije značajno mijenjala, restrukturirala možda je pravo vrijeme za taj korak.
Kad pogledam kamgrad …. ima 50 % manji hladni pogon….učinkovitiji i.e.

BW na vjerujem da je na 250 kn…..sve je moguće….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Firma s dugogodišnjom tradicijom i pozamašnom operativom….u svim vidovima_ resursa, s velikim Ugovorenim poslovima ima loše financijske pokazatelje.
Mislim da je problem socijalistički ustroj, firma koja se u svojoj dugogodišnjoj povijesti nije značajno mijenjala, restrukturirala možda je pravo vrijeme za taj korak.
Kad pogledam kamgrad …. ima 50 % manji hladni pogon….učinkovitiji i.e.

BW na vjerujem da je na 250 kn…..sve je moguće….

oko 170 kn ,ne vise

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

najbolji način obrane, nema bida, nema se kome prodati

http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/objekti-novog-trgovackog-centra-vec-pod-krovom-521539

Pukla brana na 200!!

New Report

Close