Ako ima koja dobra duša da podjeli samnom knjigu dioničara (što noviju to bolje) bio bih jako zahvalan.
Molim javite mi na porukama.
HVALA!
kolega -knjiga dioničara se kupuje, a ne djeli -pošaljete zahtjev na skdd i dobijete popis -pretpostavka je da su na ovom forumu ljudi koji ne moraju žicati za stotinjak kuna -i mene kad je interesirala knjiga dioničara uplatio sam im novac i dobio popis
Što bih ja bez vas kolega?
Ja se niti Sunca niti zvijezda ne bih nagledao da me vi s ovom informacijom niste prosvijetlili!
Molim vas me izbavite iz mog neznanja i iz nedjelje me dovedite u ponedjeljak!
To samo Vi možete.
Biti ću vam vječno zahvalan.
Ponizno,
Posejdon
Što bih ja bez vas kolega?
Ja se niti Sunca niti zvijezda ne bih nagledao da me vi s ovom informacijom niste prosvijetlili!
Molim vas me izbavite iz mog neznanja i iz nedjelje me dovedite u ponedjeljak!
To samo Vi možete.
Biti ću vam vječno zahvalan.
Ponizno,
Posejdon
pa žicate po forumu knjige dioničara za više firmi, pa i drugi su ih platili, zašto bi djelili besplatno
pa žicate po forumu knjige dioničara za više firmi, pa i drugi su ih platili, zašto bi djelili besplatno
Perica222, samo da vas izvijestim upravo sam dobio većinu onoga što sam zamolio na forumu.
Osim vrijednih informacija, stekao sam i neke nove prijatelje.
Suradnja pokreće svijet, tijek informacija je nezaustavljiv a znanje se širi brzinom svjetlosti.
Ali mi se nekako čini da vi baš to ne možete shvatiti.
Jer sve gledate kroz novac.
A najbolje stvari u životu su uglavnom BESPLATNE!
Želim vam ugodan dan.
Suradnja pokreće svijet, tijek informacija je nezaustavljiv, a znanje se širi brzinom svjetlosti.
Tako je.
vjerojatno ništa jer nije onaj tko(ako) želi kupiti thnk tako naivan da neće kupovati preko skrbničkih računa(više njih)kako to vjerojatno radi već duže vrijeme.
kada je uvido da kupuje gotovo sam spustio je cijenu.
činjenica da se je od tada promet smanjio što je i očekivano jer prodavati po 0,15 Bv može samo netko tko mora,tako da ostaje da vrijeme pokaže dali mu je to bio pametan potez.
po meni nije ali
možda i griješim,nebi bilo…
Nema razloga za brigu. Bitna je knjiga narudžbi i perspektiva. Ovaj problemčić oni mogu riješiti još danas. Netko će jeftino kupiti, to sigurno. Veselim se skorašnjem izvješću.
Imam THNK-R-A i ne nagovaram nikoga na ništa
lp,
Kao što obavijest kaže, nije riječ o tekućoj nelikvidnosti već o pravnom problemu koji se očekuje brzo riješiti.
Iz tog razloga nije ni pala cijena jer nema razloga za to.
A poslovanje bi se trebalo poboljšavati tako da bi zapravo trebala početi rasti (tj.vraćati na stare razine).
Dobro je nije puno pala zbog ove vijesti samo 1%.
pa ni nema se kome prodati, ukupna kupnja je samo oko 34 tisuća kuna!