THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

koliki je dug Tehnike

sa sitno dionica cijena se srušila do besvijesti.
to i jest problem. koliko citam uglavnom vecina krivo tumacite volumen.
btw..325 najniza 2014 god..cuvajte se

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Što je ovdje krenulo po zlu? Imamo prodavače koji sa dvije dionice izlaze van, zašto nema kupaca?

Što je ovdje krenulo po zlu? Imamo prodavače koji sa dvije dionice izlaze van, zašto nema kupaca?

kolega kvalitetan druk prema dole u toku zar niste primjetili.
ovo nije strah već panika a svaki drugi dan sheraton u vijestima a nije da se srušio već sve super bla bla… već su pomalo i dosadni.
gratis reklama i to žešća za gradnju u turizmu gdje su već najavljene mlrd-e za investiranje.
šutimo i skupljamo te mrvice koje netko prosipa po bid-u.
bojim se da neće još dugo.
možda krivo vidim nebi bilo…
nego nešto računam i mislim si što nema netko da ponudi 800 kn za preuzimanje i počasti i sebe sa još 800 kn kad je cijena <20% Bv?
vanjski dioničari su narasli na 49% a zaposlenih i umirovljenih drže svakim danom manje a i veliko pitanje koliko bi bili pod kontrolom da im netko na današnju cijenu na burzi(330) ponudi premiju 500 kn.kombinacija vrijedna razmišljanja ako ništa drugo zar ne?
s druge strane dobra prilika za nekog da se dočepa večinskog vlaništva(51%) za samo 80 mil kn?
možda je ovo što se dešava i priprema za to jer očekivati nižu cijenu je po meni prepohlepno i nepotrebno veliki rizik.
ima već dosta statističkih pokazatelja koji dokazuju da građevina ide prema up pa je svako odgađanje potencijalnog preuzimanja veliki rizik.
malo po malo večina će progledati i početi krcati građevinske dionice a onda će biti prekasno za preuzimanje ispod 1,0 Bv.
kad krenu deseci mlrd kuna prema građevini samo iz EU fondova biće prekasno.
svako daljne čekanje povećava rizik zakašnjelog ulaska a to može biti vrlo bolno,skupo.
očekujem da će 2016 biti godina potvrde preokreta za građevinu.
ostaje da vidimo tko će se ukrcati na vrijeme ali i još važnije u željenim količinama jer to bi baš na thnk mogao biti veliki problem.
ako je tako bilo ne znači i da će biti ali opreza nikad dosta zar ne?

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

I dalje je nastavak rušenja cijene, po nalogu od 500 komada na 300 kn na kupnji djeluje da je to razina koju valja čekati.

problem je što je ispod 340 teško kupiti, ja sam ugrabio neku manju količinu, kao i u ožujku prošle goine kad je bila ispod 340 (ali isto malu količinu)
dans je na bidu bio ponuđač na 340 s nezanemarivih 200 kom, da se neko baš htio istovarit, mogao je.
ali dobro, nema garancije da neće biti još pada. no kad krene gore, ona u 10-ak tjedana zna porasti par desetaka posto.

usput, ovo gradi THNK, zar ne?:

http://www.tportal.hr/biznis/kompanije/400725/Podravka-ubrizgala-53-milijuna-kuna-u-Belupo-krece-izgradnja-tvornice.html

uskoro će ako već nisu insajderi krenuti sa trgovanjem.
što očekujete za fi 3q?
za mene je sve iznad nule pozitivan rezultat.knjiga naruđbi je sve punija a posla za sve u građevini svakim danom više.
u budućnosti je realno očekivati iz kvartala u kvartal sve bolje rezultate
trend se okrenuo koliko god mi šutili o tome.
5 do 12 za ukrcaj na vlak građevine?
po meni je.
možda griješim,nebi bilo…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Tehnika d.d. kao glavni izvođač radova sklopila je 28.09.2015. ugovor o građenju za izvođenje građevinsko-obrtničkih radova na izgradnji novog trgovačkog centra s pratećim sadržajima u Zagrebu.

Ukupna brutto površina građenja iznosi 8.542,29 m², na parceli (k. č. 1675/1 k. o. Zaprudski otok) površine od 11 913 m2.

Ugovor s glavnim izvoditeljem br. 82/15-T, (2-2-1830-3-1-1140-15)

Rok izvođenja radova: 190 kalendarskih dana

Projekt je izradio „Profectus projektiranje“ d.o.o. iz Zagreba. Glavni projektant je Silva Grubešić Buterin dipl.ing.arh.

Namjena građevine: poslovna građevina namijenjena prodaji robe dnevne potrošnje sa trafostanicom

Katnost: prizemlje, 1. kat i 2. kat

http://www.tehnika.hr/USER/AspCode/DspLnk.asp?IdL=6098073_4643214

Tehnika d.d. sklopila je ugovor o izvođenju radova na izgradnji proizvodne hale u Koprivnici za naručitelja Baltazar d.o.o.
Ugovoreni su građevinski, obrtnički i instalaterski radovi za proizvodnu halu tlocrtne površine 1056 m² kao i radovi na uređenju okoliša i pristupne prometnice.
Rok izvođenja radova je 3 mjeseca.
Početak gradnje je odmah nakon uvođenja u posao.

http://www.tehnika.hr/USER/AspCode/DspLnk.asp?IdL=5804407_493695

TEHNIKA d.d. kao glavni izvođač radova sklopila je UGOVOR O IZVOĐENJU RADOVA NA UREĐENJU POSLOVNOG CENTRA ADRIS GRUPE U JAGIĆEVOJ ULICI U ZAGREBU

Naručitelj: TVORNICA DUHANA ZAGREB d.d sa sjedištem na adresi -Obala Vladimira Nazora 1, Rovinj, zastupana po Abilia d.o.o., sa sjedištem na adresi -Obala Vladimira Nazora 1, Rovinj

Planiranim zahvatom ne utječe se na vanjsko oblikovanje građevine.
Predmetni prostor je niskog stupnja dovršenosti (roh bau), s djelomično izvedenim unutrašnjim instalacijama i sanitarnim čvorovima.
Predmet ovog projekta je uređenje do potpune gotovosti u skladu sa namjenom, što podrazumijeva organizaciju prostora u svrhu postizanja funkcionalnosti i prezentabilnosti jedinice.
Promjenama u unutrašnjosti ne utječe se na promjene zajedničkih dijelova. Prostor se uređuje u dijelu kao open space uredski prostor, a u istočnom dijelu kao dva odvojena ureda.
U open space prostoru i istočnim uredima planira se uređenje do potpune gotovosti uključivo interijersku opremu i rasvjetu.

Projektirani obim površine netto je cca 13.186,46 m2
Početak gradnje je ODMAH nakon uvođenja u posao.

Rok završetka radova je do 23.02.2016.

http://www.tehnika.hr/USER/AspCode/DspLnk.asp?IdL=4860956_9730297

Prebacivanja u tijeku pri cijeni od 340 kn, tko izlazi?

jad i čemer
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/THNK-fin2015-3Q-NotREV-N-HR.pdf

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

New Report

Close