Tehnika je izvodjac radova pa oni koji kupuju moraju znati u sta ulazu ja nisam druker samo iznosim cinjenice a niti sam druker samo upozoravam na posljedice i objektivno ukatujem na stvari najbolje mjerilo je i nakon objave posla od strane Belupa cijena nije otisla gore jer je neko unao na ove probleme sa HUPZ om,Ja samo iznosim svoje misljenje jer sam i napisao par strana prije da me ugodno iznenadilo Q2 tehnike
hromax@
ćemu kvariti dobar druk?
da vidimo do kud će pogurati scared fish.
“Be prepared, son. That’s my motto”
pokrpanu mrežu u vodu i strpljivo ćekanje.
neprocjenjivo
ako smo dobro procijenili da smo na putu prema gore tada koji korak unazad može još povećati zaradu zar ne?
ima tu i kotraargumenata ali o njima više “za koji dan”[emo_namigusa]
a Projektgradnja ?
Projektgradnja nema kadrove, opremu ni znanje za izvedbu građevinskih radova kakve naručuju investitori. Tako je i s obnovom studentskih domova u Zagrebu. Projektgradnja je dobila posao, a izvođač je Tehnika. Todorić se nametnuo po političkoj liniji, a Tehnika to nije jer tamo politika ne stanuje [emo_namigusa]
što se tiče sheraton-a
tko je kriv za kašnjenje i dali će biti posljedica i tko će ih snositi
znat ćemo uskoro.
bilo bi naivno od uprave thnk da ako su kasnili podizvođači da to plati thnk ili samo thnk.
kako bilo ostaće vrlo ljepa referenca za budućnost a na hr jadranu su već najavljena ulaganja u mlrd-ma u smještajne kapacitete a u godinama koje su pred nama taj će se iznos dodatno povećavati.
mudro bi bilo ovakav posao odraditi i za 0 kn jer referenca vrijedi puno.
nitko ne komentira na ovoj temi:
bdp +1,2% i implikacije na sektor
285 mil kn od toga 220 fondovi EU
očekujem da će to thnk za njega odraditi,posao u Zg je dodatno profitabilan,
FOTO: Počinje gradnja nove pruge u vrijednosti 203,4 milijuna kuna
ovo je samo početak i kap u moru love koja će se tek sliti iz EU fondova preko građevine u Hr
a mjeri se u desecima mlrd kn
građevina je još uvijek out za večinu
do kada?
vjerojatno večina čeka da se guru nakrca,”progleda” i raspjeva.
svi će zaraditi kao i na turizmu samo nekome meso a nekima mr(k)vice.
ako moram birati bolje grill sa mesom i bez povrća nego obrnuto pa makar ušao i par mjeseci prerano jer tjedan prekasno može biti sa puno gorim posljedicama kao što smo svi više ili manje osjetili na svojoj koži u prošlosti.
sa sitno dionica cijena se srušila do besvijesti. mislim da je ovo najniža cijena u cca 3 god.
ako nisu i sami već preplašeni, mali su ionako malo preplašeni, ali veliki bi mogli biti i više