THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

serislav@
tnhk već danas vrijedi 500 vidjećemo dali će to biti za par dana,par tjedana par meseci,godine nisu u pitanju.
nebi bilo nikakva senzacija da do kraja godine padne i kota 800 što je otprilike vaših 0,5Bv
ovo je jedna od dionica sa najvećim potencijalom rasta u 2015
očekujem da će završiti u top 10 po rastu cijene u 2015.
tko će to i na kojoj razini prepoznati pokazat će vrijeme.
deseci mlrd kuna samo iz EU fondova će se sliti u građevinu u godinama koje su pred nama.
thnk je među vodećim hr građevinarima i sigurno će pokupiti ne mali dio tog kolača.
očekujem da će uskoro najrazvikaniji gurui shvatiti što znaći”deseci mlrd kuna
prvo će se naravno nakrcati pa “progledati”
možda bi bilo mudro razmotriti…
ja jesam ali nisam koliko sam planirao
nemože se sjediti na dva ili više stolaca istovremeno
barem ja nemogu,neznam…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

http://www.tehnika.hr/USER/AspCode/Home.asp

Ideeeešššš!!! Ja ovo nisam niti bio vidio, sad mi je jasno zašto je skočilo, a i FI se bliži…

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

1. TEHNIKA ESOP D.O.O. 37.891 20,00%
2. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 17.267 9,11% +290
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZAIF D.D. 7.766 4,10%
4. FILIPEC FILIP 7.204 3,80%
5. PBZ D.D. 5.546 2,93%
6. MULOVIĆ BESALET 4.307 2,27%
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 3.542 1,87%
8. NIŽETIĆ ANDRO 3.154 1,66%
9. SUŠAK ILIJA-IVAN 2.569 1,36%
10. ALLIANZ ZAGREB D.D. (1/1) 1.911 1,01%
UKUPNO 91.157 48,11%

Novo sjedište Splitske banke seli se u West Gate, novi poslovni kompleks koji se gradi u Splitu, potvrđeno je u utorak. Riječ je o dva nebodera u koje se ukupno ulaže 500 milijuna kuna, a prema procjenama ulagača u novim bi prostorima posao moglo naći i do 1200 ljudi.

– Splitska banka već duže vrijeme planira novo sjedište zbog potrebe konsolidacije poslovanja s postojećih deset različitih lokacija u Splitu. Novo sjedište, koje će tehnološki i s aspekta energetske učinkovitosti biti izgrađeno po najvišim standardima, našim će klijentima omogućiti još viši nivo usluge, našim djelatnicima bolje uvjete rada, a Splitu vrijednu investiciju. Dodao bih i novu i interesantnu vizuru pristupa centru grada – rekao je Andre-Marc Prudent, predsjednik Uprave Splitske banke koji je s investitorima i gradonačelnikom Splita Ivom Baldasarom obišao gradilište. Baldasar je istaknuo da će Split dobiti jednu od najviših zgrada u ovom dijelu Europe, ali, što je najvažnije,mogućnost otvaranja novih radnih mjesta što ga posebno veseli.

Glavni izvođač radova na projektu je Tehnika a kako je potvrdio njezin predsjednik Uprave Filip Filipec radovi počinju u svibnju i trebali bi biti završeni u roku. Investitor je pojasnio da se primopredaja objekta očekuje u lipnju 2016. Glavni arhitekt je Otto Barić, a interes za korištenje novog poslovnog kompleksa, prema informacijama iz krugova investitora, pokazao je i svjetski poznati lanac hotela koji bi ugovor trebao potpisati u lipnju ove godine.

– Toranj A, u cijelosti će isfinancirati Privredna banka. Za Toranj B smo aplicirali na kredit HBOR-a pri čemu smo osigurali 30 posto vlastitih sredstava, a računamo na podršku sa 70 posto ukupnih sredstava obzirom da je riječ o projektu koji ima obilježje turističkog projekta. Ovi će objekti biti na ponos svih građana Splita, te dati neke nove smjernice u urbanom razvoju grada – komentirao je Josip Komar, predstavnik investitora.

Split dobiva “tornjeve blizance” – gradi se kompleks vrijedan 500 milijuna kuna

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/2btqAWbmunebJiF7oLR3pw==.pdf

Znači u petak izlazi FI, ili do petka, možda i prije. Tako bar ja zaključujem. Treba izaći da bi se moglo raspravljati.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

loše…
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/THNK-fin2015-1Q-NotREV-N-HR.pdf

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Istina, moglo je bolje. Tješi povećanje prihoda i gubitak otprilike isti kao i lani za prvi kvartal. Srećom ugovorenih poslova imaju…

lp,

atgr-tuho-adpl-jdgt-thnk-koei-rivp

@bubanj
a srećom, bit će i novih gubitaka, pa dobili su posla u Posavini, kao u priči i opet ništa, mora da su visoke provizije

to je tako uvijek sa THNK u prvom !H ali bit ce bolje

1. TEHNIKA ESOP D.O.O. 37.891 20,00%
2. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 17.354 9,16% +67
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZAIF D.D. 7.766 4,10%
4. FILIPEC FILIP 7.204 3,80%
5. PBZ D.D. 5.546 2,93%
6. MULOVIĆ BESALET 4.307 2,27%
7. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 3.542 1,87%
8. NIŽETIĆ ANDRO 3.154 1,66%
9. SUŠAK ILIJA-IVAN 2.569 1,36%
10. ALLIANZ ZAGREB D.D. (1/1) 1.911 1,01%
UKUPNO 91.244 48,16%

U pozivu za Glavnu skupštinu Tehnike koja će se održati 30. lipnja stoji odluka o razrješenju starog i imenovanju novog Nadzornog odbora.
Članovi novog Nadzornog odbora su Ivan Brčić, Višnja Brščić, Ankica Herl Prebeg, Besalet Mulović, Andro Nižetić i Ivan-Ilija Sušak. Mandat članovima NO-a traje četiri godine, počevši od 23. studenoga 2015.

Tehnika je također odlučila da ove godine neće isplatiti dividendu. Cjelokupna dobit od 1,28 milijuna kuna raporedit će se u zadražanu dobit.

http://www.seebiz.eu/tehnika-dobiva-novi-nadzorni-odbor-nece-isplatiti-dividendu/ar-112297/

Izgradnja centralnog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u kompleksu tvornice PIK Vrbovec
16.06.2015

TEHNIKA d.d. kao glavni izvođač radova sklopila je UGOVOR o izvođenju radova – Centralnog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u kompleksu tvornice PIK Vrbovec – MESNA INDUSTRIJA d.d u Vrbovcu.

Naručitelj: PIK VRBOVEC – MESNA INDUSTRIJA d.d. sa sjedištem na adresi: Zagrebačka 148, Vrbovec

Ugovoreni su radovi izvođenja centralnog uređaja za obradu otpadnih tehnoloških i fekalnih voda, kojim se otpadne vode pročišćavaju predobradom, postupcima mehaničke separacije krupnih čestica, separacija masnoća, egalizacije s aeracijom, flotacije, flokulacije, kemijskog i biološkog pročišćavanja.

Početak gradnje je ODMAH nakon uvođenja u posao.

http://www.tehnika.hr/USER/AspCode/Home.asp

New Report

Close