THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ništa od rasta, stalno stavlja nove naloge na 400 kn.

Šteta.

Izgleda da je namjerno tu, jer bi slobodno mogao podići za 4-5% iznad toga i grickali bi ga po malo i pojeli, ali njemu je izgleda 400 više od 420!

To se zove matematika!

Pozitivan FI u najdubljoj krizi, što će tek biti nakon oporavka !?

je ingorman al brine cca 25 % manji prihodi

pepe7

Dobit se broji, prihodi će se ove godine udvostručiti.

Normalno da su prihodi u padu kad je situacija u građevini kakva je. Bitno je da je firma stabilna i ostvaruje dobit a novi poslovi su već ugovoreni…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

a jače im je izvješće
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/THNK-fin2014-1Y-NotREV-K-HR.pdf
nije ni čudo da cijena ne ide preko 400 kn

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Gdje čitate ? Ne vidim da su objavili FI ?!

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Poslovni prihodi 621.822.880 KN tj. manji ca 27% u odnosu na prethodnu usporednu godinu…
Godišnja dobit 1.150.769 KN ili cca 0,18 % u odnosu na sav izvršeni rad te trud u godinu dana
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=THNK-R-A

O što smo ljubomorni na pozitivno poslovanje, kada bude nekadašnja dobit i dividende koje su isplaćivali, biti će i cijena bliže ondašnjoj, a bila je 12000 kuna. BV je 0,23, pa vi čekajte.

Nije loše, ipak je malo veća dobit od lanjske. E sad… možda je ovo točka preokreta [emo_palacg]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Danas sam kupio 25 kom. po 400 kn i smatram to dobrom malom investicijom.
Pozdrav!

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

sa obzirom na cijenu od 400 kuna ne tako lose izvjesce ja bih odokativno rekao savim ok izvjestaj bravo Tehnika poluga je jos tu bez obzira na smanjenje kratkotrajne finacijske imovine

New Report

Close