THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko ja vidim zadnji kvartal je bilo dobiti 11 mil kn

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Koliko ja vidim ima 240 mil kn.
Najvise ima od svih građevinara.

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

sta ima 240 milijuna koji segment financijskog izvjestaja

Ekipa s Poslovnog stvarno ne razumijem zašto niste objavili ovu vijest?

Westgate u Splitu ulaže pola milijarde kuna.

novi izvođač je Tehnika, koja je i objavila u srijedu na Zagrebačkoj burzi početak radova na projektu u Splitu. Čeka se da i projekt bude nominiran kao strateški od interesa Republiku Hrvatsku jer ispunjava potrebne uvjete. Financijska konstrukcija za toranj A u cijelosti je zatvorena, kreditom Privredne banke i Societe Generale – Splitske banke kao kupca tornja. Za toranj B, kažu, osigurali su potreban vlastiti kapital od 30 posto, a za 70 posto sredstava aplicirat će izravni kreditni zahtjev kod HBOR-a, budući je toranj B turistički projekt. Ujedno, kažu, za taj toranj aplicirat će i za novac iz fondova Europske unije.

Westgate u Splitu ulaže pola milijarde kuna

Koliko ja vidim ima 240 mil kn.
Najvise ima od svih građevinara.

Je ali ima 530mKn duga koji se mora sanirati unutar godinu dana. To je ono je meni čudno jer ako netko ima puno gotovine kako stoji onda bi lako mogao prebaciti dugovanja u dugotrajna a oni to očito ne mogu. Uz to 538mKn navodne materijalne imovine su ugl zgrade koju sami toliko procjenjuju a koju ne mogu nikome prodati.

tako je i to je jedan od razloga zasto je cijena 400 a ne 700 kn

dugotrajni dug je 292 mil kuna od tog iznosa oko 160 mil cini dug grada zagreba,grada Koprivnice i Agrokora i tu nebi trebalo biti problem ali resto od 130 miliona je dug prema bankama e tu isto placaju penale tako dobro dobro citati izvjestaje jer su marze u gradjevini male u Hrvatskoj i sutra kad izadje konslidrano pogledajet kaj se deseva sa najvaznijom polugom kratkotrajna finacijska imovina eto sretno Tehnikasi

“marze u gradjevini male u Hrvatskoj i sutra kad izadje konslidrano pogledajet kaj se deseva sa najvaznijom polugom kratkotrajna finacijska imovina” ponavljanje je majka znanja

Ništa od rasta, stalno stavlja nove naloge na 400 kn.

Šteta.

1.
http://www.tehnika.hr/USER/AspCode/Home.asp
jeli ovo ma veze sa ovim: Sukob bi se na Sudu mogao raspetljavati još godinama .. http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/270651/Default.aspx
2.
30.10.2014 ima čini mi se zanimljiva predviđanja za 4Q 2014
str. 18 e) tekuće polsovanje ….
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=THNK-R-A:
plan za 2014 je bio?

Zizi kaj je s ovim?!

500.000.000 kuna je vrijednost, kikiriki jel tako?

Tehnika d.d. je kao glavni izvođač radova sklopila Ugovor o izvođenju radova na izgradnji poslovne građevine s trafostanicom TS 10-20/04V Solinska 7, 4x1000kVA „WestGate A“, Komulovića put u Splitu.

Investitor je S.B. TORANJ d.o.o.

Ugovoreno vrijeme izvođenja radova je 18,5 mjeseci od uvođenja u posao. Početak radova 02.02.2015.

Građevina ima četiri podzemne etaže, suteren, prizemlje i dvanaest katova.
Ukupna brutto površina građevine je 18.800 m2 (7300 m2 podzemno i 11500 m2 nadzemno).

U podzemnom dijelu smještene su garaže i tehnički prostori, u prizemlju je poslovnica banke, a na katovima su poslovni prostori.

New Report

Close