THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

perspektivaosim tuzemstava je svakako i Alzir to je ono sto nam trba jos vise takvih poslova

osim tuzemsta je i Alzir

pa ljepo sam vam napisao gore prednosti i nedostatke i koliko ima posla sto se tice ove godine,jos neke cinjenice 2008godine Tehnika je zaposljavala 1367 radnika sa troskom na osoblje 161mil kuna danas 952radnika trosak osblja pa kaj vam govorim imate kvartalno kako ce to tdo kraja godine izgledati ali ovim tempom jos jedan ili dva malo jaca posla pa cemo ponovo zaposljavati a dane govorim cijela Tehnika na ovoj cijeni vrijedi 10mil eura pa tko je tu lud mozda bude kakvog pruzimanja jer Tehnici puno lakse do posla u RH nego kolegama Njemcima oni znaju na koga se odnosi

Netko je shvatio da se ovo trguje za sitniš?

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

Dobre vijesti!!! SZIF ušao među prvih 10, bit će da su oni kupovali prošli tjedan.
Oni su kupovali i ACI po 4000, a prodali ga Dogus Marini po 6436 kuna. Nadam se da će i u ovom slučaju biti tako uspješni

Netko je 8.5.2014. u jednoj transakciji kupio 2700 dionica (po cijeni 390kn) i to pred kraj trgovanja. Na popisu TOP 10 za 13.05.2014. (dan namire za 8.5) nema promjena (osim ovoga koji je prodao) iako 10-ti na listi posjeduje 2569 dionica. Dakle, bilo je za očekivati da će, ako je novi, istisnuti bar 10-tog, ili će netko iz TOP 10 povećati. Kako je to moguće? Jedino da je prodao odmah 200-tinjak komada po većoj cijeni… valjda da se ne vidi tko je kupovao…, ali ako je htio sakriti valjda ne bi iz cuga kupio 2700 nego 2500. Ovo je moje jedino objašnjenje. A i trebalo je brzo djelovati jer je nakon ove velike transakcije ukupno protrženo još svega 375 dionica po neznatno većoj cijeni 390-400kn… Može koje mišljenje?

Dobre vijesti!!! SZIF ušao među prvih 10, bit će da su oni kupovali prošli tjedan.
Oni su kupovali i ACI po 4000, a prodali ga Dogus Marini po 6436 kuna. Nadam se da će i u ovom slučaju biti tako uspješni

Da, bit će da je tako:

9.HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. (14036333877)/SZIF D.D.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

jbg krivo sam vidio…
HYPO je sad 9-ti, to je O.K. [emo_namigusa]

Netko je 8.5.2014. u jednoj transakciji kupio 2700 dionica (po cijeni 390kn) i to pred kraj trgovanja. Na popisu TOP 10 za 13.05.2014. (dan namire za 8.5) nema promjena (osim ovoga koji je prodao) iako 10-ti na listi posjeduje 2569 dionica. Dakle, bilo je za očekivati da će, ako je novi, istisnuti bar 10-tog, ili će netko iz TOP 10 povećati. Kako je to moguće? Jedino da je prodao odmah 200-tinjak komada po većoj cijeni… valjda da se ne vidi tko je kupovao…, ali ako je htio sakriti valjda ne bi iz cuga kupio 2700 nego 2500. Ovo je moje jedino objašnjenje. A i trebalo je brzo djelovati jer je nakon ove velike transakcije ukupno protrženo još svega 375 dionica po neznatno većoj cijeni 390-400kn… Može koje mišljenje?

@ stari

PBZ je prodao 2.636 komada. Pao sa trečeg na četvrto mjesto.
Iz top 10 ispao je Davorin Popović, a na deveto mjesto ušla je Hypo Alpe-Adria banka sa trenutnih 2.779 komada, a koje dosada nije bilo u top 10. Vjerojatno su oni kupili od PBZ-a. Nema drugog objašnjenja. Malo se preslaguju.
Time su napravili i malu nervozu među špekulantima jer se cijena naglo digla na iznad 400 kuna.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

9. mjesto HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. (14036333877)/SZIF D.D. (06371858079)2.779 1,47% Skrb. račun.

Izbacili su Davorina Popovića iz top 10 i preskočili Sušak Iliju.

Nemam thnk ali mislim da su neki shvatili da na ovakovom plitkom tržištu ima mjesta za mnogo gurua, samo treba odabrati dobru sa dobrim poslovanjem i potencijalom, malo više keša na bid i teraj. Ovo bez problema može na 500 kn a tako mogu i na drugim dionicama. Zašto ne?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Dana 8. svibnja nakon dugo vremena teškog mrtvila protrgovano je prometa za 1.198.446,00 kuna i odmah su neki pomislili da se pojavio novi cash u ovoj dionici, da netko naveliko investira u firmu iz nekakih velikih razloga.
A ustvari, samo su se malo presložile vlasničke strukture. Bit će zanimljivije vidjeti što će biti ako PBZ nastavi skračivati svoju poziciju. Što će onda ovi što se sada na bidu revno guraju sa 420 kuna?

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

New Report

Close