THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad kad je IGH zaronio skoro 10 posto vjerovatno je red na Tehniku ipak su to dvije najsličnije firme.

Po čemu su slične???
Ničemu.
IGH-800 teoretičara Velikog praska

Možemo li na 500 konačno nestrpljiv sam.

15.07.2013. kreće natječaj za glavnog izvođača radova na IKEI….ima li kakvih
vijesti o tome?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ići ćemo gore, kad ING skupi dosta. Prije, nema smisla……

Nema ništa od IKEA-e. Radovi su već krenuli, Tehnika nije nositelj posla. [emo_beztona]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

A TKO JE?

Neće valjda Mucic d.o.o./ bucic ne znam/.oni s kontejnera Ploča….pa, otkud takva snaga,jamstva i baš njima da pripadne taj milijunski posao???

Draga kolegice miami,

MUCIĆ je Bandićev kompić, zapravo jako dobar kompić. Gradonačelnik je IKEJI pomgao oko izvlašćivanja nekoliko parcela, urbanizma, infrastrukture…

MUCIĆ je mali, ali on ima isto svoje kompiće, VMD od kojeg je nedavno mucic otkupio 15 inženjera za svoje potrebe, nadalje – PIONIR, GAMONT, GRADKO, TEMPO…a svi imaju jednog dobrog kopića milana..

Veliki poslovi imaju maalo drugačiji način ugovaranja, ako to tu iznesem mogao bi moderator upotrijebiti gumicu…al naše građevinske hijene su sposobne i Štefanca i švede izkorumpirat…da ne navodim ..PATRIJA, KAMIONI……

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

otkako smo usli u EU nije objavljen nijedan novi posao, eto, priznajem da sam bio u krivu [emo_mrgud][emo_smijesak]

Ne bih htjela nekorektno ljude kritizirati / Mucić d.o.o./ ali, mi je zbilja
nevjerojatno- da pokraj svih građevinskih tvrtki, taj posao pripadne njima..
Ništa ne znam o tome, ali, kolega ING , vidim da žuči ima dovoljno da se
napravi jedna solidna emisija i stanju građevine u Hrvatskoj………i lobistima.
Priliku treba dati svima, ali …kaj onda mi svi glumima na ZSE, i ruku pružamo
tvrtkama u koje , čak ulažemo i novac – kad glavne poslove dobivaju drugi…….

Dalo bi se kolegice puno toga tu napisati! Građevinci su motor gospodarstva, taj motor unazad nekoliko godina spreman je na generalku, al ako se otvori moglo bi se dogodit da ga ni generalka neće spasiti.

Oko IKEJE i niza drugih objekata moglo bi se zaista puno napisati, al to bi bili epovi! Nema smisla.

Koliko ja znam TEHNIKA je još u igri iako tamo dio posla na konstrukciji će odrađivat….al kakva je kriza nebi me čudilo da se javi i HIDROELEKTRA, VIADUKT, HIDROCOMERC….niskograđevinci..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Strabag

peace

time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its students

New Report

Close