THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eh, jezik pregrizo…, al ovaj put sa zadovoljstvom, jer radi se u tjedan dana od 2 x 10 mil EUR
hm, pa to je gotovo dvostruka vrijednost svih dionica DLKV i IGH zajedno

odlicna vijest da se otkazani radovi ponovno pokrecu, mozda to vidimo uskoro i s drugim slicnim projektima koje smo vec imali ugovorene. no cijena se trenutno ne mice, ljudi su u stand byu ali ocito ima puno straha. mozda ce izvjesca biti neka prekratnica, ne treba forsirati jer sve ionako dodje na svoje…

Ovo me malo podsjeća na ERNT-R-A pred cca godinu dana. Svi znamo kakav je bio rasplet … [emo_palacg]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Prijemni ispiti za Filmsku akademiju i kazalište, još nisu počeli..tako
da možete prestati s glumatanjem , ako imate za prodati nešto od ovih dionica…

Dionica je na najnižim vrijednostima, i nitko ju neće- to je pravi odgovor…
Razlozi leže u lošoj i prikrivenoj vlasničkoj strukturi, zbog koje –
pravi i financijski sposobni investitori izbjegavaju kupnju i ulaganje…

Ne trebaju im problemi….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ja imam dosta za prodati ali ne sada, prodajem samo kad se ljudi ne boje, a kad ih je strah onda kupujem ili secem u prirodi 🙂

Ne vidim po čemu je vlasnička struktura prikrivena? Ima ESOP kao i npr. ADPL, to znači da i radnici dijele sudbinu dioničara. Sve drugo su većinom manageri Tehnike i investicijski fondovi banaka. Ne znam tko su to “pravi i financijski sposobni investitori” pa ne mogu komentirati taj navod.
Po mom mišljenju dionice Tehnike dijele sudbinu dionica građevinskog sektora, a uskoro će se situacija promijeniti kad ulagači shvate da Tehnika profitira u krizi jer dobiva više poslova jer su konkurenti u problemima.

Imam dionice, nije nagovor na kupnju ili prodaju.

Ovo me malo podsjeća na ERNT-R-A pred cca godinu dana. Svi znamo kakav je bio rasplet … [emo_palacg]

hahaha, uspoređuješ ERNT i THNK??!?!
ajde molim te reci kolika će biti dobit THNK iz ovih novih poslova??? pa njima na kraju ostane neka sića ili 0!

Ne vidim po čemu je vlasnička struktura prikrivena? Ima ESOP kao i npr. ADPL, to znači da i radnici dijele sudbinu dioničara. Sve drugo su većinom manageri Tehnike i investicijski fondovi banaka. Ne znam tko su to "pravi i financijski sposobni investitori" pa ne mogu komentirati taj navod.

***ona pod tim misli da u vlasničkoj strukturi nema nijednog mutibarića s foruma, a niti financijskih blog gurua i odmah dionica ne valja… ljudi u ovoj učmaloj bari neznaju prepoznati dionice koje ne stvaraju gubitke, makar je takvih malo, a tu spada Tehnika, ljudi ih jednostavno ne vide i rađe plivaju uz struju na igh, ingr ili dlkv i gomilaju vlastite gubitke… a da se u top10 pojavi recimo ime NB-a cijena bi u 3 mjeseca skocila na 1500 kuna, a negdje na 950kn bi i lopina ovdje počeo pisati tapete s BV i PE… tak da uživaj još dok cijena grebe po dnu, mislim da to neće još dugo

P.S. naravno nije Tehnika jedina, ima još firmi koja ne stvaraju gubitke, no govorimo o građevinarima i tu osim Vijadukta i Tehnike dugo dugo nema nikog

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

hahaha, uspoređuješ ERNT i THNK??!?!
ajde molim te reci kolika će biti dobit THNK iz ovih novih poslova??? pa njima na kraju ostane neka sića ili 0!
[/quote]

Gle stari, prije nego li počneš lupetati, pročitaj post s razumijevanjem. Ericsson nije nekima valjao po 900 kn, pa nije valjao po 1.100, pa ni po 1.300 itd. Kažem da me situacija s cijenom Tehnikine dionice pomalo podsjeća na te dane kad je Ericssonova dionica grebala po dnu kao što sada grebe Tehnikina, a providnost za povoljnu kupnju iskazali su samo neki. Ono što je lansiralo Ericsson moglo bi se dogoditi i Tehnici, ali ti o tome naravno nisi dovoljno osvješten pa nastavi spavati dalje, i bez spamanja molit ću lijepo !

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

zna li netko koji je razlog danasnjeg stavljanja skrivenog naloga na prodaji, jutros vidim skriveni od 25 i mislim se eto sad ce malo panike pa mozda nesto pazarim kad nista jer ispalo da to nije bilo 250 nego 75 dionica. i koji je sad bio smisao skrivanja pitam ja vas [emo_naivan]

http://www.vecernji.hr/biznis/u-srpnju-pocinje-gradnja-splitskog-centra-westgate-clanak-566988
ovo će navjerojatnije tehnika dobit !

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Piše u članku da to gradi tehnobeton

New Report

Close