Značajan dio kolača ide nama. [emo_namigusa]
ne bih znao reci, ja spadam u neozbiljnu potporu pa mi onda s vremena na vrijeme nesto upadne [emo_smijesak]
Ovaj propad cijene možemo smatrati kolateralnom štetom izazvanom prije svega stanjem u Dalekovodu i IGH-u. Kod Tehnike se ništa fundamentalno nije promjenilo od zadnjeg FI-a koji nije bio bajan, a očekuje nas potpisivanje nekoliko značajnih ugovora. Ali hebi ga… panika je učinila svoje …[emo_zacudjen]
Ali hebi ga… panika je učinila svoje …[emo_zacudjen]
mislim da ovdje nije bila stvar panike, barem ne dominantno, ovo je djelo majstora i odradjeno je zadnjih mjesec i pol dana u kontinuitetu. svaki dan pomalo. kako god bilo vidjet cemo uskoro o cemu je rijec.
Kapitalni je odlučio izać do kraja, iako su prolazili i čistili se paketi na 850, 800, 780, 750, 700, 680, 650…..
Ukoliko THNIKA dobije posao IKEA, nema potrebe govorit što će se dogodit sa askom!
Kapitalni je odlučio izać do kraja, iako su prolazili i čistili se paketi na 850, 800, 780, 750, 700, 680, 650…..
gdje to vidis? u prvih deset nema promjene vec mjesecima.
Kapitalni drži još 3.644 komada. Ako je odlučio izići do kraja onda će je zakucat debelo ispod 500. Ima li možda netko promjene u top 10 unazad mjesec dana pa da vidimo što se događa ?
Ovaj propad cijene možemo smatrati kolateralnom štetom izazvanom prije svega stanjem u Dalekovodu i IGH-u. Kod Tehnike se ništa fundamentalno nije promjenilo od zadnjeg FI-a koji nije bio bajan, a očekuje nas potpisivanje nekoliko značajnih ugovora. Ali hebi ga… panika je učinila svoje …[emo_zacudjen]
tako i ja razmišljam. i tako sam se kladio 🙂 za dva mjeseca koji će proći začas očekujem puno bolje izvješće i cijenu dionice. a ako upadne recimo ikea [emo_novac]
vidjet ćemo.
ne nagovaram nikog na kupnju il prodaju, krcat sam dionicama thnk.
Točno! Kupio sam dionice jer smatram da je ova panika doba prilika. Staro pravilo je “dok jednom ne smrkne drugom ne svane”. Dok se drugi bave restrukturiranjem Tehnika može osvajati tržište. Po mojedionice.com, novac po dionici je 2375 kuna!
Protustavka su obveze, ali je ovo ipak jamstvo stabilnosti.