THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gubitak veći za 8 milijuna kuna kao posljedica znatno većih rezervacija, ali i poslovni prihodi veći za 13 milijuna. S obzirom na predstečajne nagodbe drugih građevinara i loše vrijeme zadovoljan sam rezultatima.

Neznam što Vi očekujete dok KAPITALNI očito ima namjeru izać do kraja a u postu iznad Filipec u interwu izjavi…

Nije riječ više o tome hoćemo li zaraditi, nego možemo li preživjeti. Sve je više nelojalne konkurencije, a strane su kompanije u povoljnijem položaju jer imaju jeftinije financiranje….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

gubitak 9 miliona kn

Ima li netko izvješće za prva 3 mj.? Gdje je napravljen gubitak?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

miami imaš na tehnikinim stranicama.pišu da je to zbog nemogućnosti rada punim kapacitetom zbog snjega i izrazito lošeg vremena.u odnosu na prošlu godinu sve izgleda bolje 9 mil više prihoda svi troškovi manji,a minus je na stavci rezerviranja koja su prošle godine bila 26 milja a ove su 48.ne mogu naći za što su tolika rezerviranja.moguće s obzirom da je duplo više ugovorenih poslova da je više garancija i nabavke materijala.

..meni knjigovođa veli, da rezerviranja u građevini -mogu stajati npr. za materijal koji je kupljen za posao, a nije još na redu za koristiti../ valjda nije ni plaćen …../
ili što drugo spada u rezervacije u građevini ???

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

tako nekako sam si i ja protumačio,puno više ugovorenog posla pa i puno veća rezervacija love za nabavke materijala.

da li netko od forumaša zna u kojoj je fazi natječaj za gradnju ikea zagreb,ne mogu iskopati nigdje podatak

Znam ja,trenutno je u fazi preprojektiranja-radi smanjenja orig. projekta.
To ti radi firma iz Osijeka-Sirrah.glavna projektantica je Helena Alfirević.

hvala na informaciji,to znači negdje do jeseni nema natječaja

Tehnika i Agrokor dobro surađuju, možda tu bude nekog posla na obnovi Kupara

Meksikanci će biti zaduženi hrvatskom turizmu donijeti čar luksuza

mislim da smo na korak do potpisa

‘Uskoro očekujemo početak gradnje IKEA-e’

New Report

Close