Gubitak veći za 8 milijuna kuna kao posljedica znatno većih rezervacija, ali i poslovni prihodi veći za 13 milijuna. S obzirom na predstečajne nagodbe drugih građevinara i loše vrijeme zadovoljan sam rezultatima.
Neznam što Vi očekujete dok KAPITALNI očito ima namjeru izać do kraja a u postu iznad Filipec u interwu izjavi…
Nije riječ više o tome hoćemo li zaraditi, nego možemo li preživjeti. Sve je više nelojalne konkurencije, a strane su kompanije u povoljnijem položaju jer imaju jeftinije financiranje….
Ima li netko izvješće za prva 3 mj.? Gdje je napravljen gubitak?
miami imaš na tehnikinim stranicama.pišu da je to zbog nemogućnosti rada punim kapacitetom zbog snjega i izrazito lošeg vremena.u odnosu na prošlu godinu sve izgleda bolje 9 mil više prihoda svi troškovi manji,a minus je na stavci rezerviranja koja su prošle godine bila 26 milja a ove su 48.ne mogu naći za što su tolika rezerviranja.moguće s obzirom da je duplo više ugovorenih poslova da je više garancija i nabavke materijala.
..meni knjigovođa veli, da rezerviranja u građevini -mogu stajati npr. za materijal koji je kupljen za posao, a nije još na redu za koristiti../ valjda nije ni plaćen …../
ili što drugo spada u rezervacije u građevini ???
tako nekako sam si i ja protumačio,puno više ugovorenog posla pa i puno veća rezervacija love za nabavke materijala.
da li netko od forumaša zna u kojoj je fazi natječaj za gradnju ikea zagreb,ne mogu iskopati nigdje podatak
Znam ja,trenutno je u fazi preprojektiranja-radi smanjenja orig. projekta.
To ti radi firma iz Osijeka-Sirrah.glavna projektantica je Helena Alfirević.
Tehnika i Agrokor dobro surađuju, možda tu bude nekog posla na obnovi Kupara
Meksikanci će biti zaduženi hrvatskom turizmu donijeti čar luksuza
mislim da smo na korak do potpisa