THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koja transakcija,odmah u prvim sekundama..-netko zna kakvo će biti FI- 1Q -2013….

Koja transakcija,odmah u prvim sekundama..-netko zna kakvo će biti FI- 1Q -2013….

Prije se nekome trebao cash i to hitno…trenutna realnost na ZSE.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

@stardus

poštujem mišljenje,iako mi nije jasno da je nekome potrebno 219 tisuća kuna u prvim sekundama trgovanja…i to još tres po bidu..???

Ovih 340 komada @ 750 kn mi se čini dogovorenom transakcijom. Nisam otvorio gledalicu ujutro pa nisam vidio. Nije baš nešto ohrabrujuće, ali mi izgleda kao nekakvo preslagivanje portfelja. Možda bude vidljivo i u top 10 [emo_beztona]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Ima li kakvih pozitivnih vijesti ? Poslovi, Ugovori ? Planovi?
Vanjsko tržište…..ima li šta???

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ima laži, obmana i naklapanja onih koji bi rado prodali.[emo_palacd]

THNK je peti po redu najveći dioničar INGR-e (posjeduje 451.800 dionica). Dobre vijesti za ingru dobre su i za thnk [emo_palacg]

Poštovana upravo,

nakon godina duboke odanosti i besprijekorne vjernosti očekujem dividendu.Valjda sam zaslužila….i svi mi.
ni jedan argument u suprotnom neću uvažiti i baš me briga..izvolite raditi i stvarati…to je to
zbogom i doviđenja

beti

LIDER

Filip Filipec
Spreman je hrvatski konzorcij za investicije poput Omble i Plomina

Bez udruživanja nećemo moći konkurirati na međunarodnom tržištu. Događa se slovenski sindrom – propast velikih domaćih građevinara, koji će postat samo podizvođači strancima.

…Korporativni sektor se bori jer se mora boriti i investirati inače će zaostati za konkurencijom. Trenutačno gradimo proizvodni pogon za Plivu, nekoliko pogona za Agrokor, radimo za Euroherc hotel za Zubaka i.t.d.
Teško možemo opstati samo od tog dijela poslovanja jer je kriza, osim do pada opsega poslova, dovela i do drastičnog pada cijena. Nije riječ više o tome hoćemo li zaraditi, nego možemo li preživjeti. Sve je više nelojalne konkurencije, a strane su kompanije u povoljnijem položaju jer imaju jeftinije financiranje….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Cijena je u zelenom. Tromjesečni izvještaju su u rukama – banaka.

Njihovi analitičari- kreditne službe i ini……imaju rezultate u rukama-
prije svih nas…!!!

Bankarska tajna u Hrvatskoj – ne postoji. Bankari su licemjerno okrenuli
kodeks u osobnu korist. Po tome možeš zaključiti da li su informacije
došle do brokera- a došle su.
To pokazuje slika današnjeg tržišta.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

HGK: Kazahstan je prilika za hrvatske građevinare

Cijena je u zelenom. Tromjesečni izvještaju su u rukama – banaka.

Njihovi analitičari- kreditne službe i ini……imaju rezultate u rukama-
prije svih nas…!!!

Bankarska tajna u Hrvatskoj – ne postoji. Bankari su licemjerno okrenuli
kodeks u osobnu korist. Po tome možeš zaključiti da li su informacije
došle do brokera- a došle su.
To pokazuje slika današnjeg tržišta.

stvarno ne znam o čemu ti pričaš?! danas je protrgovano ukupno 2 dionice thnk [emo_plazi]

New Report

Close