Ovdje ti je cca 75% dionica u free floatu, ne znam o kakvim zavjerama pričaš.
A cijena, naravno da u ovakvoj krizi cijene na burzi nisu realne, pogledaj ask pa će ti biti jasnije…do cijene od 1200,00 kn imaš nekih 150 komada na prodaji, smiješno…
Da li imate kakve informacije kada Ingra i Tehnika počinju izvoditi radove na Krku i Kataru, hoteli, dvorane,stadioni, kockarnice, uglavnom visokogradnja.
Koliko sam shvatio banke će financijski (dati će bankovnu garanciju) našim tvrtkama za izvođenje radova.
Normalno, biti će plaćeno u Nafti i plinu koja će se obrađivati u našim rafinerijama, odnosno DIOKI,ptkm i ostala naša industrija će raditi punom parom.
Baš lijepo što braća Arapi i Muslimani, tj. naši nesvrstani prijatelji još uvijek cijene Hrvate i Tita.
lp[emo_cool]
Stardust, objasni mi seljački, zašto si zadovoljan ako je 75% dionica u tom
flotu…..ja samo vidim , jedne te iste dionice, koje netko otkupljuje,
i onda trži za razliku od 30-50,00 kuna ….i opet tako već cijelu godinu radi..
što je tu pozitivno i nema brige za zavjere…
Kako je moguće , da nema strateškog kupca, nema potrebe za povećanjem tržišne cijene….samo lagani, ubijajući otkup od malih dioničara i iscrpljivanje
koje traje cijelu godinu??? Tebi je to normalno?……….meni nije.
One tobožnje stvari, oko otključavanja neke vrijednosti, pa odbijanja,pa onih zakona o nekoj logici i spontanosti u burzovnoj trgovini…ma, šit sve skupa.
Tu se radi o totalnoj nebrizi za eksponiranje, ali i istiskivanju malih dioničara.
Naravno, Hanfa ima pametnijeg posla.
@miami
A što ti očekuješ kad su ti na burzi dnevni prometi 5-10 milijuna kuna…gledaj ovo kao dobru priiku koja ne će dugo trajati.
Stardust, objasni mi seljački, zašto si zadovoljan ako je 75% dionica u tom
flotu…..ja samo vidim , jedne te iste dionice, koje netko otkupljuje,
i onda trži za razliku od 30-50,00 kuna ….i opet tako već cijelu godinu radi..
što je tu pozitivno i nema brige za zavjere…
Kako je moguće , da nema strateškog kupca, nema potrebe za povećanjem tržišne cijene….samo lagani, ubijajući otkup od malih dioničara i iscrpljivanje
koje traje cijelu godinu??? Tebi je to normalno?……….meni nije.
One tobožnje stvari, oko otključavanja neke vrijednosti, pa odbijanja,pa onih zakona o nekoj logici i spontanosti u burzovnoj trgovini…ma, šit sve skupa.
Tu se radi o totalnoj nebrizi za eksponiranje, ali i istiskivanju malih dioničara.
Naravno, Hanfa ima pametnijeg posla.
eto raslo je..kaj se bunis-si prodala?
Pa, tek je počelo rasti…misliš- to je sve?…
Prije ulaska u EU, dionice će biti skuplje…Ako ostavimo ove cijene-
ne bi bilo pametno, prodati se tako jeftino….
Ponovite investitorima još jedanput, utješnu situaciju, na burzama zemalja koje
su ušle u EU….koliko su im nacionalni indexi narasli, koji segmenti najviše,
koliko u postocima i od strane kojih dijelova ulagača najviše…
Počnimo, od Slovenije….
Ponovite investitorima još jedanput, utješnu situaciju, na burzama zemalja koje
su ušle u EU….koliko su im nacionalni indexi narasli, koji segmenti najviše,
koliko u postocima i od strane kojih dijelova ulagača najviše…
Počnimo, od Slovenije….
miami,
naš ulazak u EU je specifičniji od svih dosad, ponajprije zbog krize – depresije u kojoj se nalazimo.
Poznato je da TEHNIKA kad krene raste dvoznamenkasto..
[emo_smijesak]
ING, u pravu si…mi smo extra specijalni po svemu i nikad sheme za nas ne vrijede , jer smo posebni…valjda nas zato duže promatraju prije ulaska
..to me je i strah…uvijek nešto krene naopako, baš dok nam treba biti normalno…..ko da nas se boje….
Treba pogledat prodajne naloge iznad 800,00 kn, do 1.200,00 kn je prazan hod…
Treba pogledat prodajne naloge iznad 800,00 kn, do 1.200,00 kn je prazan hod…
[emo_palacg]