THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

..ako je to istina, osobno ću častiti Invertera i Jamesa ručkom u Restoranu
po izboru u Zagrebu….dečki, di ste???

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

@ vpavlak8

Ne oslanjaj se na grafove, već na vijesti koje će doći ih Katra. To je jedino bitno.

@ Corota …….

Mljac. ak bu trebalo kaj pomoći kod čašćenja Katarana i svite, nema problema, evo pečem kolače i sve kaj treba. organizirat ću jedan bus ekipe za logistiku, pomoć i animaciju i na Bistrici vužgati svijeće…
svatko od nas da se malo angažira [emo_smijesak]

beti

Za vidjeti je da se bid polako podebljava. Lagana nervoza na lijevoj strani.
A desna strana ne spušta. Pozitivno ozračje.
Da bi se dionica kupila, treba dići cijenu preko 6 posto. Bude i to, samo polako.

Bid-ask spread se smanjio. Sad bi se mogao i promet pojaviti da omogući round trips. Što god to značilo.

IGH leti, kad će ovaj sporogoreći štapin doć do detonatora ?

…kada dodju nove vijesti vezane za Katar.

Barem kod nas "Tehničara" nema govora o blokadama. Smatram da je ovakav pad uzrokovan blokadama računa nekih građevinara, a ne poslovanjem Tehnike. I smatram da će Tehnika putem Viadukta.

da bar..samo za to prvo mora jos dobrano pasti,duplo,trostruko?

ja mislim da je nakon zadnjeg loseg izvjesca doslo do obrata kod thnk i da investitori idu u novi val izlazenja iz dionice…sad ulazu samo oni jako dugorocni kojima nece bit bed ako padne duplo,jer su im bitne kolicine-vidjeli danas
i dr koji ce vjerojatno svjedocit daljnjem padu su mali spekulanti koji jos odrzavaju cijenu koliko toliko
i likvidnost je sve gora,po tom se isto vidi
sve u svemu razocaranje

Uoči Božića, tradicionalno lešinari otkupljuju dionice od radnika – radničke klase- dioničara/ Tehnike…/
Narod mora preživjeti, i to malo dionica što im je ostalo- OVIH DANA
donijet će na pladnju BROKERIMA, u najbližim poslovnicama , gdje će
unovčiti- kako tko- pokoju dionicu ili više..za potrebe obiteljskih
uobičajenih troškova ……..u ovo vrijeme….
Investitori koji imaju duže vrijeme ove dionice, po ovim cijenama ih sigurno
neće prodavati, ako su izdržali do sada…to nema veze k Katarom ili bez njega,
isto je…
Način prodaje dionica od radnika Tehnike- poznat je DRUŠTVU, odnosno preporukama koje Uprava daje , kad je u pitanju jeftino skupljanje papira…
KOliko toga je kupio , putem brokera- određeni dio – investitora bliskih
Upravi- nije mi poznato.
KOliko je ostalo dionica u rukama radnika- dioničara, na žalost – ne znam, jer
nisam proučavala niti znam početak privatizacije ove tvrtke.
MOžda netko ima podatke? Hvala.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Kako god, stabilna je iznad 700 kuna. Do neki dan bida skoro nije i bilo.
Treba uzeti u obzir i činjenicu da je IGH uvijek bio 50 posto iznad cijene Tehnike, što će reći da Tehnika čak u proteklom razdobljnu nije niti pala koliko je mogla. Tako da dobro je ovo iznad 700 kuna za sve one objektivne.

Treba uzeti u obzir i činjenicu da je IGH uvijek bio 50 posto iznad cijene Tehnike, što će reći da Tehnika čak u proteklom razdobljnu nije niti pala koliko je mogla.

Logika ti je malo jača, znači nisu bitni rezultati i dobiveni poslovi nego odnos cijene između IGH i Tehnike. Po toj logici ako IGH ode u stečaj mora i Tehnika [emo_vrtimise]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

New Report

Close