U planu je izgradnja podzemne garaže u Paromlinskoj na mjestu Zagrebačke banke [emo_namigusa]
Uz Viadukt jedini građevinar koji će preživjet krizu na stabilnim nogama.
Uz Viadukt jedini građevinar koji će preživjet krizu na stabilnim nogama.
[/quote
Vjerujem i ja, al Ugovorene cijene u visokogradnji i niskogradnji se razlikuju – u niskogradnji ima više prostora za VTR manevar….
Tim tragom dajem prednost VDKTu.
Erste skrbnički nastavio je rušiti dionicu ? Povijesne razine dna – od 1-2012.
600-700, 00 kuna
O čemu Vi pričate ,o kakvim stručnim analizama oko gradilišta ????
Prestanite prodavati dionicu i počnite kupovati ….ako VAM treba lova za trejdanje izvolite rušiti druge dionice , pa si tamo izvlačite novce….!
Sad Vam je već i 50,00 kuna dnevno po par dionica – dovoljno ?
U posljednje vrijeme vidio sam nekoliko gradilišta Tehnike od Zg do Vukovara…, velika gradilišta, radi se i noću… Ovo što se događa sa vrijednošću dionice nema veze sa reaalnim stanjem firme. U najmanju ruku ,prema stanju stvari, vrijednost je trebala rasti slično Viaduktu…
…prodavatelju / dvojica su ili 2 računa jednog vlasnika ? može podataka
o brokeru koji s ovim trguje/ hitno treba novac….ruši dionicu nemilosrdno…… kasnije, je neće moći više podići niti na 900.00 kuna……da unovči ovu razliku par desetaka dionica koji sad skuplja…….neće biti kupaca na 900,00 kuna, opet
samo prodavatelji….osim ako ne ubaci koji sočan članak…..
Možda je problem u kašnjenju početka radova na mnogim objektima.
Projekti nedovršeni, silne zavrzlame….
Što vrijedi dobiveni posao na papiru ako se ne izvodi sve???
Po meni ide ovo prema 500kn gdje je veliki H nalog.
Dotle strpljenje i čeka.
U posljednje vrijeme vidio sam nekoliko gradilišta Tehnike od Zg do Vukovara…, velika gradilišta, radi se i noću… Ovo što se događa sa vrijednošću dionice nema veze sa reaalnim stanjem firme. U najmanju ruku ,prema stanju stvari, vrijednost je trebala rasti slično Viaduktu…
Da, ovdje sitni prodaju tu i tamo iz nužde vjerojatno, a većih nema za dizanje cijene jer im očito nije u interesu trenutno. Ali prodaja je toliko razrjeđena, da netko sa 200.000 kn lupi po asku, nabio bi cijenu na 1000 kn.
Stardust ….
Sa koliko treba lupiti da bi nabio cijenu na 2000 kuna? ha, ha, haaaaaaa
to bi mi trebalo da izađem iz minusa…ha, ha…tu sam osala beton
evo čak mi je postalo i smiješno, sve kupa, veli Miami – ZEN, ha, haaaaaa
totalni. kužimo se
ili Vrapče, nemam pojma…ali sam čisto OK
Možda je problem u kašnjenju početka radova na mnogim objektima.
Projekti nedovršeni, silne zavrzlame….
Što vrijedi dobiveni posao na papiru ako se ne izvodi sve???
menadžment tehnike ima princip: plati završenu etapu pa idemo dalje. obećanović-investitori ne prolaze kod tehnike. tako rade sa svima, pa i bandićem i bilo kim drugim. zato se ne bojim za ovu dionicu.
samo nek padne na 600 kn ili niže, čekam ju. sa zadnjeg dna od cca 700 kn do 1.300 skočila je za cca mjesec dana: +85%
kako će se novi zakon o porezu ne nekretnine odraziti na naše građevinare?
imali tko info koliko ima thnk neprodnih stanova?i koliki im je kapital vezan uz iste?hvala