Ipak uprava misli na dioničare, objave dva nova posla od 70 milj kuna, pa dvatri sata iza loše rezultate poslovanja …
Obzirom da su očigledno dogovorili dovoljno poslova za postojeću operativu i resurse, evidentno je da je Ugovorena cijena niska.. Jedan od primjera je Stambeni kompleks u Utrinama 2009 godine, na sreću da je taj komplesks uz razne igrice dobio Emporion (koji je kihnuo) i sad je spor ZANE, Ante Jurkovića Gradnje i kupaca stanova, sve je to prouzročila cijena radova…kriza…
Išlo se dobiti posao sa predpostavkom da će se umjesto kamena – podopolagačkih radova unutar objekta postavljti keramika, umjesto AL stolarije ići pvc stolarija i.e…..
ps Da ne dužim, uprava TEHNIKE – Rusi su Vam prisutni na jadranu, pogotovo Krk – Malinska – Dubrovnik….obzirom da sam se uključio u jedan manji projekt nisam vidio a niti čuo da je itko iz TEHNIKE došao javio se nekom oligarhu da bi sudjelovao u dolazećim projektima..
Tako da Vam male tvrte, neetablirane, polufušerske, koje imaju intrigantan odnos sa nekim Rusima uzimaju poslove ispred nosa..npr. RIbarsko selo, hotel Maestral a da ne pričam stari projekt Haludovo, i još nekoliko projekata hotela u CrIKVENICI I oMIŠLJU….i nekoliko u Dubrovniku
Zašto to pišem!? Zato što oni ne pitaju puno jel m3 betona 500 ili 700 kn, jel m2 soboslikarije 10 ili 20 kn i.e. a plaćanje u kn, $, EU, Rubljima, Au, Draguljima….DADA, to vam je istina!
Vidite naš vrli sad najnepopularniji političar dolje Vam često svrati, ne zbog Dine Petrokemija već…
eTA Zdrajstvujcte
[tongue]
Radi koga ide dole…??? Radi Tehnike ..ili radi s Rusima?……..
Kad poželiš ići gore, striček dragi- malo ćeš se uspuhati………
Kad poželiš ići gore, striček dragi- malo ćeš se uspuhati………
O Tehnici nitko ništa danima ? [cool]
Propala firma, nezainteresirani ulagači…..jalova Uprava …dionica – kora od banane / nije ni banana/.
Miami ti si inače poznat(a) po odabiru pravih firmi i tajminga,tako da zaista nije potriba da pišeš svašta,a ništa. Nije da drukam na tehniku ali malo ga pretjeraš. [bye]
Ništa…..samo sam beskrajno razočarana u ovoj dionici…….ništa drugo…
Nitko ne ulaže u nju, ima 2-3- investitora / vidi Top 10/ koji nešto mrdaju lijevo -desno…ali,
to je samo pasivno sakupljanje perja ……../ od njihovih djelatnika koji prodaju za kruh/
Nema interesa od nekog normalnog …
Sviđa mi se što su fondovi uspjeli sa DLKV.om……svaka im čast.
Ovdje nema nikog da uloži novce…..puno lipih riči je palo prošle godine…ali sve ujebaše ove 2012.
Tak……eto…..
..i dalje mislim , da je to solidna firma, ALI – NE ŽELE SE OTVORITI TRŽIŠTU…….jednostavno- neće….i tu je problem..
Ne vide interes na Zagrebačkoj burzi od rasta i pada cijene…ne trguju / skupljaju na malim prometima/ i to je sve kaj rade……….. čuče i u košaru stavljaju jabuke koje same padnu……
Što ćemo s takvom firmom….da prebacimo novce i počnemo kupovati …Zašto?
Da im prodamo jeftino…..zašto ? Letargija nek traje…………….ako je njima dobro i nama je.
ZAKLJUČAK : KOMPANIJA JE BOG I BATINA NA BURZI……….. Svaka kompanije je STUP
OSLONAC ULAGAČIMA…..mi smo samo pijuni. Kompanija mora imati strategiju
rada na burzi kojom diktira uvjete, cijenu, stanje , ponašanje i smjer
dionice , pogotovo na ovakvom malom tržištu….
Ako je TEHNIKA zauzela ovakvo ponašanje- onda je rezultat i reakcija
investitora- više nego očita ………..pasivna i letargična……………. i nitko
nema pravo očekivati drukčije.
Tebi, koji dijeliš jedinice- kao i svima drugima- zabranila bih da idu stalno proučavati
KNJIGU DIONIČARA…..! NAROČITO AKO OSIM BROJA DIONICA – piše i kad su kupljene
dionice , po kojoj cijeni i kad su TI DIONIČARI S NJIMA RADILI BILO KAKVE TRANSAKCIJE!
Zbog stalnog proučavanja dioničara- postao si bolestan….šta se bojiš- dići dionicu- da
se ne iskrcaju …?
Čučite pred spiskovima dioničara koji su slijedeći blizu cijene izlaza… [lol] [lol] [lol]
PA, kud će nas dovesti takva politika ZNANJA?….
Jasno mi je, na žalost………………To treba presiječi. SKDD JE KRIV tj regulator HANFA.
Postrožiti trakve ISTRAŽNE RADNJE, zabraniti preglede ako ne ODLUČUJEŠ O NIČEMU…
tj .ako nemaš kontrolni paket dionica i gotovo.
ZAMISLITE, na barem 30 likvidnih dionica, cijena je kontrolirana radi IZLJEVA DIONIČARA-
čim se podigne cijena…. nemaju niti love- da ih OTKUPE , pa da cijenu gurnu VIŠE….
Treba nešto učiniti , a što – kad su svi PASIVNI- a nekolicina brokera – SLIČE ko, KARTAŠI
za KOCKARSKIM STOLOM – gdje nervozno prebiru karte…i čekaju da drugi fula……………