Čestitam imaocima naše Tehnike !
Ja napravio grešku ..prebacio ovaj dio u IGH ….bude prilike za popravak ..:-)
Ja prodao svoj dio, ne treba bit pohlepan.
onda si prodao meni, a ja jesam pohlepan !
Bravo, ako si držao od dana kupnja pogotovo, meni trgovački duh nije dao…bar su brokerske kuće dodatno zaradile.
[thumbsup]
Kolega, kad se vraćate ? [wink]
[/quote]
Kolega, kad se malo stvari ohlade, pozdrav! [wink]
[/quote]
moj stav jer da ovo dionica ide do minimalno do 1500.
netko je danas kupio u 11.05 h 168 komada u jednom mahu.i povukao dionicu na 1300.-
TO MI JE JASAN POKAZATELJ DA KAPITAL ULAZI U OVU FIRMU,I DA NETKO IMA INFORMACIJU KOJA NIJE JOS ZA NAS SMRTNIKE.
moja prognosa drzati dionicu….ono sto raste i dalje ce rasti!
[/quote]
[/quote]
netko je danas kupio u 11.05 h 168 komada u jednom mahu.i povukao dionicu na 1300.-
TO MI JE JASAN POKAZATELJ DA KAPITAL ULAZI U OVU FIRMU,I DA NETKO IMA INFORMACIJU KOJA NIJE JOS ZA NAS SMRTNIKE.
[/quote]
Dobro zapažanje kolega ! Uz ovih 168 dionica, pod kraj trgovinskog dana skinuto je s aska još 56 dionica (sve do cijene 1.250 kn). Pretpostavljam da dokupljuje RB 5 iz top 10 (ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D.). Ako su oni, s današnjom su kupnjom povećali portfelj za preko 1.000 komada otkako intenzivno dokupljuju zadnjih mjesec dana.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Dobro zapažanje kolega ! Uz ovih 168 dionica, pod kraj trgovinskog dana skinuto je s aska još 56 dionica (sve do cijene 1.250 kn). Pretpostavljam da dokupljuje RB 5 iz top 10 (ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D.). Ako su oni, s današnjom su kupnjom povećali portfelj za preko 1.000 komada otkako intenzivno dokupljuju zadnjih mjesec dana.
[/quote]
ako netko kupi 1000 komada mogu ja 10…
taj tko dokupljuje sjedi na visokom polozaju i zna nešto sto roso ne zna ali….roso vidi da cijena dionice raste na grafu zato što lik sjedi visokom na polozaju ….mozda je netko iz Tehnike(uprave) koji zna da su pred sklapanjem velikog posla….
MRTVI KAPITAL
Zagreb će trebati 2000 do 2500 novih stanova
Autor: Business.hr | 16.57, 21.03.2012.
Postojeće neprodane stanove neće nitko po trenutačnim cijenama pa će se u Zagrebu morati graditi dodatni stanovi za srednji sloj stanovništva
U posljednjih nekoliko mjeseci pojedine su tvrtke odlučile preseliti poslovanje iz tvorničkih nekretnina u gradskom području i prodati vrijednu lokaciju, odnosno komercijalizirati to zemljište za stambene projekte.