THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

imam pitanje mozda neko zna koga je Ikea izabrala za izvodjaca radova

Kolko znam natječaj još nije raspisan.

Biti će zanimljivo ovdje u ponedjeljak, Tehnika ispada iz Crobexa, već se danas vidjela nervoza na asku, vjerojatno slijedi korekcija pa opet postepeni rast.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

to bi bio bingo jer ljudi moji tu je rijec o 250mil eura i to jos bez nepoznatih prjekata vlade za koju tehnika ima licencu

Biti će zanimljivo ovdje u ponedjeljak, Tehnika ispada iz Crobexa, već se danas vidjela nervoza na asku, vjerojatno slijedi korekcija pa opet postepeni rast.

u očekivanju korekcije prodao sam još jučer (poklopio me neko na asku u zadnjih pola sata). danas sam i sigurniji u to jer sam pratio trgovanje i nije mi promaklo ono što ste i vi uočili. usput, japanske svjećice su formirale bearish deliberation uzorak, što predstavlja dosta izvjestan preokret trenda. očekujem korekciju do cca 940, ili u nešto lošijoj variajnti do cca 890, pa onda opet rast. u korekciji čekam ponovni ulaz, jer u narednom periodu isplati se biti u ovoj dionici. fali samo poneka dobra vijest koja će pokrenuti dionicu opet gore. trenutni rast od preko 60% u kratkom vremenu se mora malo ohladiti.

jedina nervoza na asku koju sam danas primjetio je bila na strani kupca koji je smazao one naloge na 1150 dok si reko keks [lol]
@vijesti ? zar ne gledate tv? ja sam siguran da su mnogi investitori gledali maloprije dnevnik ,a i citali ovih dana i slusali…zar forumasi neznaju? treba li ponoviti o poslu od milijarde za nase naj građevince.
ja mislim da bi ovdje moglo doci do preokreta u poslovanju thnk preko svih ocekivanja
[shocked]
[cool]

imam pitanje mozda neko zna koga je Ikea izabrala za izvodjaca radova

Koliko sam ja informiran,Zagorje-tehnobeton je najdalje otišao u pregovorima.Pozzz

Nekome je očito i dalje jeftino [thumbsup]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Ovaj rast ne treba nikoga čuditi. Dionica Tehnike je bez nekih naročitih fundamentalno loših vijesti u šest mjeseci izgubila na vrijednosti preko 50 %, odnosno vrijednost joj se smanjila s cca 1.500 kn na otprilike 720 kn. Tako da ovaj "rast" zapravo i nije neopravdan osobito u uvjetima pokretanja investicijskih projekata većih razmjera, te učestalog sklapanja novih poslova milijunske vrijednosti s domaćim a vjerojatno uskoro i sa stranim investitorima. Tehnika se vraća na svoju vrijednost [smiley]

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

cini se da je dionica "pukla" :prvo,izgleda mirno,veliki spread,nista se ne desava…i onda,kad neko udari po asku,krene lavina,,i nema sanse vise da je kupis [shocked].i tako dan za danom…
ovako nesto jos nisam vidio…a mislim da je ovo tek pocetak,jer svi kuze da se desava preokret s ovim ogromnim investicijama u obnovu zgrada podupiranim novcem iz fondova EU.i to nisu najave daleke buducnosti,to je za par tjedana

cini se da je dionica "pukla" :prvo,izgleda mirno,veliki spread,nista se ne desava…i onda,kad neko udari po asku,krene lavina,,i nema sanse vise da je kupis [shocked].i tako dan za danom…
ovako nesto jos nisam vidio…a mislim da je ovo tek pocetak,jer svi kuze da se desava preokret s ovim ogromnim investicijama u obnovu zgrada podupiranim novcem iz fondova EU.i to nisu najave daleke buducnosti,to je za par tjedana

K tome još i stabilna vlasnička struktura, mali broj dionica, nitko iz TOP10 ne prodaje, nema dugova, nema dokapa, nema otkaza, nema afera, pozitivno poslovanje (pa makar bila i pozitivna nula) itd… Gdje ćeš bolje !

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Nekome je očito i dalje jeftino [thumbsup]

Korekcija je neminovna, u ponedjeljak dionica izlazi iz Crobexa, pritisak na asku se već vidi…nakon korekcije kupujem.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

TEHNIKA D.D./REDOVNE THNK-R-A
09.03.2012 > T: 06.03.12 Pros. cijena: 906,21
RB Dioničar Broj %
1. TEHNIKA ESOP D.O.O. 37.891 20,00%
2. TEHNIKA D.D. (1/1) 11.739 6,20%
3. PBZ D.D. 9.506 5,02%
4. FILIPEC FILIP 5.984 3,16%
5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 4.623 2,44%
———————–
Vlasnik/nositelj računa (OIB) / Suovlaštenik/imatelj VP (OIB) Stanje [%] Vrsta računa
1. TEHNIKA ESOP D.O.O. (79039209876) 37.891 20,00 Osnovni račun
2. TEHNIKA D.D. (73037001250) (1/1) 11.739 6,20 Osnovni račun
3. PBZ D.D. (02535697732) 9.506 5,02 Skrb. račun
4. FILIPEC FILIP (24313178996) 5.984 3,16 Osnovni račun
5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 5.111 2,70 Skrb. račun
6535) 3.127 1,65 Skrb. račun

+488!!! [thumbsup]

korekcije moze ali i nemora biti:jucer opet rekordna cijena:prosjek skoro 1200!! i uredno skidanje po asku po 50-80 komada.moguce samo zastoj a moguce i da nastave rokat po asku [shocked]

New Report

Close