Građevina se definitivno oporavlja, treba se ukrcati u kompoziciju dok ima vremenaa.
treba se ukrcati u kompoziciju.
Radije uložite u kladionicu. Manje ćete izgubiti.
tehnika -cca 6000 dionica iz trezora! sad su pali sa manje od 10 % na oko 6 % u trezoru i nakon vise od godinu dana ,moci ce ponovo kupovati vlastite dionice i posljedično povecati potraznju na ZSE a time i cijenu
ha nista,trebat cemo pricekat jos malo da ekipa iz drugih gradjevinaca skuzi da im se ispuhava zamah i napokon posjete thnk …(zijev)
ha nista,trebat cemo pricekat jos malo da ekipa iz drugih gradjevinaca skuzi da im se ispuhava zamah i napokon posjete thnk …(zijev)
Sam IGH je bio na razinama 700-800kn zajedno s tehnikom no sad je oko 1100, dok tehnika je 30% niže.
[wink]
Sam IGH je bio na razinama 700-800kn zajedno s tehnikom no sad je oko 1100, dok tehnika je 30% niže.
[wink]
Da tu ima logike o kojoj vi pričate ne bi neke dionice bile na cijenama tako niskim na kojima trenutno jesu [smiley]
[wink]
[/quote]
aha… –>
Oporavak građevinarstva Tehnika u tri tjedna potpisala tri ugovora Zagrebačka Tehnika je u veljači potpisala tri ugovora o gradnji, ukupne vrijednosti 33,7 milijuna eura. Prije novog ugovora s Vrbani projektom, vrijednog 15,3 milijuna eura, potpisali su ugovore s tvrtkama Vrbani centar i Vesna nekretnine, povezanima s poduzetnikom Damirom Farkašem kojem grade poslovnu zgradu u Rudešu i rekonstruiraju tekstilnu tvornicu Vesna.
http://www.rast.hr/hr/trziste/grafikoni.html?f%5Bticker%5D=THNK-R-A%3AZSE&f%5Btip%5D=2
posto se uspostavi na 900 (potpora u zadnjem padanju i sadasnji quasi otpor) ide eksplozija prema gore – do 1500 ima samo oko 150000 kn na prodaji !
i upravo je tako isao i igh i hdel i vdkt-svo do dna s kraja 2010 godine.bravo kolega za onaj graf.utvrdili smo još jače slijedeći target na thnk [wink] [cool]