Dionica ide do 1050-1080kn, a ako tu ne stane onda ni 700kn nije nemoguće.
Kolega, vidim da si propustio kupnju danas na rasprodaji, ne sikiraj se, bit će i sutra na asku prodavača, ali nekih 10-ak posto skuplje [wink]
PS. U zadnja 3 i pol mjeseca sklopili su poslova u vrijednosti od cca 153 milijuna kuna + PDV.
tehnika kao najbolji građevinac ipak neće tako nisko
Kolega, vidim da si propustio kupnju danas na rasprodaji, ne sikiraj se, bit će i sutra na asku prodavača, ali nekih 10-ak posto skuplje [wink]
PS. U zadnja 3 i pol mjeseca sklopili su poslova u vrijednosti od cca 153 milijuna kuna + PDV.
[/quote]
ovo je možda najbolji građevinar koji posluje unutar HR, stalno novi poslovi i to za naše prilike dosta veliki…. do sada je bio jedan veliki kupac iz top 10 koji je kupovao sve do 1500 kn u velikim količinama pa me zanima da li tko ima podatak da li je što kupovao zadnjih 10-15 dana?
[/quote]
Onda bi gledajući po sklopljenim poslovima dlkv trebao biti na 1500 kn. Gleda se nešto sasvim drugo a to su špekulacije.
BRAVO
[/quote]
ovo je možda najbolji građevinar koji posluje unutar HR, stalno novi poslovi i to za naše prilike dosta veliki…. do sada je bio jedan veliki kupac iz top 10 koji je kupovao sve do 1500 kn u velikim količinama pa me zanima da li tko ima podatak da li je što kupovao zadnjih 10-15 dana?
[/quote]
Nije, čeka se da se malo kupnja aktivira.
NISKOENERGETSKE KUĆE- KOPRIVNICA – koje gradi Tehnika su nadmašile moja očekivanja. ! Bravo za Tehniku, molimo ponude za projekte na sunce i za obiteljske kuće – – naravno.!
Fantastična budućnost vezano za potrošnju i korištenje obnovljnih izvora energije …od uplatnica za plin- boli glava…….!
Da li je zaustavljeno klizanje na projektu Dunjevac a na kojem zaštitu iskopa radi Geotehnika inženjering ?
NISKOENERGETSKE KUĆE- KOPRIVNICA – koje gradi Tehnika su nadmašile moja očekivanja. ! Bravo za Tehniku, molimo ponude za projekte na sunce i za obiteljske kuće – – naravno.!
Fantastična budućnost vezano za potrošnju i korištenje obnovljnih izvora energije …od uplatnica za plin- boli glava…….!
Da, u drugoj polovici godine imaju ugovorenih poslova da boli glava [thumbsup]
Da, u drugoj polovici godine imaju ugovorenih poslova da boli glava [thumbsup]
[/quote]
Starduste možeš li staviti ovdje neke od najinteresantnijih poslova Tehnike koji dolaze na naplatu?
@ Rixos
Ja pričam o ugovorenim poslovima, imaš na stranicama ZSE pod ”Novosti” (koje trenutno ne rade izgleda [rolleyes] )
http://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=thnk
U zadnjih 4 mjeseca sklopili su poslova u vrijednosti od cca 153 milijuna kuna + PDV.