Tehnika se odlično drži iznad 1400 kn i pokazuje kao najstabilniji građevinar, a sudeći po učestalim objavama novih poslova izgleda da će postati i najsupješniji na ZSE [thumbsup]
pokušavaš se utješiti… ? [lol]
Mene bi zanimao podatak kolika je naplata poslova:
-Cvjetni-Horvatinčić
-Dalekovod-Poslovni toranj-Zagrebačka
-Super Nova -Buzin
To su visoko rizični klijenti,niti jedan od njih nema zdravu financijsku sliku.
Ovo su izuzetno teška vremena za građevinske firme i svaki posao je vrijedan da bi se nos održao iznad vode.
[cool]
Mene bi zanimao podatak kolika je naplata poslova:
-Cvjetni-Horvatinčić
-Dalekovod-Poslovni toranj-Zagrebačka
-Super Nova -Buzin
To su visoko rizični klijenti,niti jedan od njih nema zdravu financijsku sliku.
Ovo su izuzetno teška vremena za građevinske firme i svaki posao je vrijedan da bi se nos održao iznad vode.
Horvatinčić nije visoko rizičan klijent, on ima itekako novaca i vrlo je uredan platiša (još od vremena HOTO VILA 2005), jedino što cijena mora biti izrazito niska – rad na pozitivnoj nuli!
AL tu su projekti koje Horvatinčić ima namjeru pokrenuti na Krku pa tu postoji i poslovne bliskosti!
Dalekovod je vrlo rizičan, opet al – zato što THNK uzela već ugovoreni posao SUPERNOVA u Buzinu TEHNOBETONU…..i da kolega ne nabrajam..
Obzirom na ne učinkovitost državnih projekata i injertnosti ministarstava i strateških konkretnih odluka za sve građevinare se ne piše dobro, gotovo sam siguran da većina još nije dotakla dno – nažalost.
ING, slažem se… mislim da se Tehnika ovaj mjesec jako dobro držala, nije potonula kao drugi građevinari, i stoga mislim da što se tiče THNK korekcija tek slijedi…
Evo novog posla za Tehniku u Vrbovcu…
Ima neki link sa detaljima za ovaj posao?
Čestitam bivšem dioničaru THNKE (barem većeg dijele) kada je svoj paketić nedavno odlučio prodati na 1470 – 1500 kn, BRAVO, otprilike tu sam i ja izletio
[thumbsup]
Ima neki link sa detaljima za ovaj posao?
[/quote]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/3ldO1NaQGVAxeUCa7ciSag==.pdf
Čestitam bivšem dioničaru THNKE (barem većeg dijele) kada je svoj paketić nedavno odlučio prodati na 1470 – 1500 kn, BRAVO, otprilike tu sam i ja izletio
[thumbsup]
A vi ste Tehniku kupovali po 12 tisuća? Onda bravo, odlično ste izletjeli!
Dionica ide do 1050-1080kn, a ako tu ne stane onda ni 700kn nije nemoguće.
[thumbsup]
A vi ste Tehniku kupovali po 12 tisuća? Onda bravo, odlično ste izletjeli!
[/quote]
eta katjusha,
….patmau eta raskazivajet, plohaja gavarite!
…na istim razinama kao i danas u košarici 1150 – 1175 -1200 – 70 komada