Slažem se, sutrašnji jaki rast Ingre povući će i THNK, iako će od posla u Alžiru ipak najviše profitirati INGRA koja ga je dobila.
Upravo tako, kolega… [cool]
Slažem se, sutrašnji jaki rast Ingre povući će i THNK, iako će od posla u Alžiru ipak najviše profitirati INGRA koja ga je dobila.
Upravo tako, kolega… [cool]
[/quote]
Ako su posao u Alžiru ugovarali Igor i Vesna,onda će biti isto kao sa Arenom.Njih ne zanima troškovnik,oni sve znaju pa i procijeniti troškove gradnje Arene iz palca.To je ipak duo vrhunskih oprerativaca.Toliko o INGRI
Pa pogledajte ovu kupnju i prodaju, pogotovo kupnju na 1300 kn i prodjau na 1400 kn! [thumbsup]
Kupnja – THNK-R-A
13 1.310,10
5 1.301,00
154 1.300,00
1 1.292,01
23 1.292,00
….
…
Prodaja – THNK-R-A
4 1.385,00
6 1.387,00
1 1.399,99
3 1.400,00
1 1.425,00
…
…
lijepo je to, ali uskoro ćemo gledati povoljniji odnos kupnja/prodaja, na višim razinama, naravno… [cool]
lijepo je to, ali uskoro ćemo gledati povoljniji odnos kupnja/prodaja, na višim razinama, naravno… [cool]
Zato cijena ne raste žestoko jer prodaja je nikakva, tj. da dođeš do neke veće količine moraš dići cijenu +30% a svi bi rado još dokupili po ovoj bagateli [proud]
Zato cijena ne raste žestoko jer prodaja je nikakva, tj. da dođeš do neke veće količine moraš dići cijenu +30% a svi bi rado još dokupili po ovoj bagateli [proud]
[/quote]
da, trenutno je do blokade samo 42 komada !
Da, THNK kad raste onda to radi u velikim koracima, razina od 1500,00 kn mi se čini kao logičan razvoj događaja [wink]
Da, THNK kad raste onda to radi u velikim koracima, razina od 1500,00 kn mi se čini kao logičan razvoj događaja [wink]
[/quote]
Da, ali nikako da odradi i ona svoje, ali na većem prometu…
[/quote]
Da, ali nikako da odradi i ona svoje, ali na većem prometu…
[/quote]
odradit će ona svoje na većem prometu, onda kada to odluči netko veći, a hoće jer:
a) su neki drugi veliki počeli kupovati druge građevinare
b) u trečem kvartalu očekuju drugačiju klimu na HR TK
c) jedan zaboravljeni propali posao možda ipak bude posao… [sealed]
a za sada meni odgovara rast i na manjem prometu… [cool]
koliko komada je ispod 2000 kn? hvala
koliko komada je ispod 2000 kn? hvala
346
od toga 50 na 1500, 100 na 1549, ostatak usitnjen…