E kolege, do kada je produžen rok fondovima da se moraju iskrcati iz ove dionice. Koliko se sjećam prije koji mjesec dobili su naknadni rok od 6 mjeseci…zbog trž. kapitalizacije. Osim ako je sada s porastom cijene ta obveza otpala…eto to ne znam jer nisam računao, pa ako netko zna cijenio bih info…..
mislim da je odluka bila negdje u 9 mj.2010g
Produžetak roka na 6mj to je znaci SAD oko 02 mj
[/quote]
Polušavam sada naći na ZSE pod objave ali nema…u NN je, ali mi se ne da tražiti…budem sutra. I ja mislim da je bilo tako nekako….samo dajte bacite izračun tržišne kapitalizacije ako vam nije problem..i to na današnji dan. Ja nekak nisam sada dobar s brojevima jer pijem led i Jack [lol] Jer ako nisu probili limiti tada će morati rasprodavati…sjetite se ADPL po 37 kunića u ljeto 2009…hebiga ja se kupao i prošo voz [lol]
265244000 mil…ispada da moraju prodavati…osim ako ju ne dignu, U ŠTO NE VJERUJEM! Znači rasprodaja svima pa onda idemo gore…neloše [thumbsup]
265244000 mil…ispada da moraju prodavati…osim ako ju ne dignu, U ŠTO NE VJERUJEM! Znači rasprodaja svima pa onda idemo gore…neloše [thumbsup]
kolega, kladite se na krivu kartu. Neće tu biti nikakve rasprodaje.
OMF-ovi ovdje imaju vrlo malo, a to što imaju jednostavno će ako treba prebaciti na svoje OIF-ove.
kolega, kladite se na krivu kartu. Neće tu biti nikakve rasprodaje.
OMF-ovi ovdje imaju vrlo malo, a to što imaju jednostavno će ako treba prebaciti na svoje OIF-ove.
[/quote]
sve 5 kolega, zato sam i postavi pitanje…i hvala na pomoći [thumbsup]
Baš tako, o rasprodaji nema ni govora i bit će je teško kupiti po trenutnoj cijeni, jako teško…
skupljala sam ovih dana po 1400 ali upalo samo par komada… [undecid]
bravo kolegice :
Bar-Boljare: Kinezi objavljuju ponudu, Konstruktor vjerojatno ulazi u projekt
Predstavnici splitskog Konstruktora u stalnoj su komunikaciji sa kineskom tvrtkom Poly Group Technologies koja će se najvjerojatnije kandidirati za izgradnju crnogorske autoceste od Bara do granice sa Srbijom, izjavio je hrvatski veleposlanik u Podgorici Petar Turčinović, dok je njegov kineski kolega Zhi Zhaolin istodobno izrazio optimizam da će se ta kompanije iz Kine uskoro dogovoriti s crnogorskom vladom o gradnji autoceste.
Cg je dobar razlog da SAD povećaju dionicu na 2.500 kn.
Mislim da su ovo čekali.Vidjecemo u ponedjeljak koji im je bio plan i zašto je
dionica mirovala na1400 kn ovih dana.
Ja mislim da se samo čekala neka spekulativna vijest da imaju neku podlogu da je dignu.
Bas me zanima jesam li u pravu;-)
Zašto stalno izvlačite taj posao u CG na ovoj temi?
To sa Tehnikom nema direktne veze. Onaj kozorcij što je bio se raspao i tehnika se povukla iz toga.
Ima veze sa Tehnikom samo utoliko što bi to pomoglo građevinskom sektoru općenito da zaposli višak svojih kapaciteta (konstruktor, IGH).
Zašto stalno izvlačite taj posao u CG na ovoj temi?
To sa Tehnikom nema direktne veze. Onaj kozorcij što je bio se raspao i tehnika se povukla iz toga.
Ima veze sa Tehnikom samo utoliko što bi to pomoglo građevinskom sektoru općenito da zaposli višak svojih kapaciteta (konstruktor, IGH).
K-PAX, postavili ste pitanje i odmah ispod dali i odgovor ! S Tehnikom to samo naizgled nema veze, konzorcij ne postoji ali i što je to bio konzorcij!? Pojednostavljeno, dogovor nekoliko tvrtki o zajedničkom nastupanju na tržištu (natječajima). Moguće je vjerovati da će se, ovisno o obimu i terminima posla, dogovoriti o nekakvom novom ‘aranžmanu’ ili ‘konzorciju’ ili kako se to već nazvalo…
Osim viška kapaciteta, tu je i logistika a budite sigurni da će se povući i dio mehanizacije.
Kako komentirate današnje veliko iskrcavanje ? [angry]
Kako komentirate današnje veliko iskrcavanje ? [angry]
261 dionica vam je veliko iskrcavanje!?
Pravite nas budalama ili vama na gledalici pise nesto drukcije?
Stvarno vise nemate ideja…