ne kupuju se dionice na vijest nego je činjenica da je jeftina sve do 2000kn
Samo još da Tehnika nekoga zaposli za PR.Ovako svaku vijest iz firme mora se čupati.Tehnici su još uvijek njihove novine vrhunac objave vijesti.Možda bi i diskusija na ovoj dionici živnula.Svi zaposleni u Tehnici znaju o čemu pišem.Veliki mag medijske manipulacije Jure Radić bi več sto puta zaspinao,da ima ovakvu dionicu!!!!
Zna se s kim Horvatinčić surađuje……………..ako odobiju ovaj posao ode Tehnika u nebo
Zna se s kim Horvatinčić surađuje……………..ako odobiju ovaj posao ode Tehnika u nebo
***kak misliš "ako dobiju"? pa to je gotova stvar, taj projekt je u onom Vladinom popisu investicija s kojim se toliko hvale… nemoj mi coprat, zbog ovog već 3 tjedna polako kupujem Tehniku i zbog toga sam izašao iz ADPL-a [huh]
***kak misliš "ako dobiju"? pa to je gotova stvar, taj projekt je u onom Vladinom popisu investicija s kojim se toliko hvale… nemoj mi coprat, zbog ovog već 3 tjedna polako kupujem Tehniku i zbog toga sam izašao iz ADPL-a [huh]
[/quote]
Na Tehnici je samo pitanje dana kad će preko 2.000 a vjerujem uskoro .
***na 2000 nebih ni otpuhnuo dim Kolumba, planiram tu ostati do dosta veće razine
[/quote]
Na Tehnici je samo pitanje dana kad će preko 2.000 a vjerujem uskoro .
[/quote]
Ok,dobro pitanje! Sluti li itko odgovor? [wink]
tamo se neće graditi nšta još najmanje 2 godine, tako je izjavio župan Komadina jučer na večer u dnevniku, a izrazio je i nedvosmislenu skepsu prema Horvatinčiću i HOTO grupi kao ulagačima u taj projekt zbog lošeg imidža