THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@kjelic

u načelu se slažem sa navedenim i nisam posebno iznenađen razvojem događaja.

Ipak, za iole većeg (malog) ulagača, nemoguće je brzo izaći iz ovakve pozicije na ovako nelikvidnom tržištu tako da TA može dati signal, ali on se realno teško može iskoristiti, a da se dionica dodatno ne ‘ubije’

Ali osim TA, postoji i FA, a ja sam upravo naglašavao da taj dio nije tako loš i kad tad će doći do izražaja. Ima naravno loših elemenata i tu (dug, likvidnost), ali tržište je to po meni previše kaznilo i to će se s vremenommorati ispraviti.

Kako mislis da je bilo nemoguce izici…
Pa na 2300-2400 si ako si imao nekoliko stotina komada, trebao dati diskont od 10% i svi bi navalili na tvoje dionice…
A ponavljam, TA je vec na 2300 kazivala da ide thnk ispod 1000 kn.
[/quote]
Tada da, ali kasno je sada plakati za prolivenim mlijekom. Kažem sada na 1200-100-900 tu se više ne može izaći tek tako čak i ako se vidi daljji pad.
ne može se doduše ni kupiti ništa iole ozbiljnije da se ne digne cijena odmah..evo, RBA skuplja već mjesecima, vrlo pametno, skupili su cca 500-tinjak komada

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

@kjelic

u načelu se slažem sa navedenim i nisam posebno iznenađen razvojem događaja.

Ipak, za iole većeg (malog) ulagača, nemoguće je brzo izaći iz ovakve pozicije na ovako nelikvidnom tržištu tako da TA može dati signal, ali on se realno teško može iskoristiti, a da se dionica dodatno ne ‘ubije’

Ali osim TA, postoji i FA, a ja sam upravo naglašavao da taj dio nije tako loš i kad tad će doći do izražaja. Ima naravno loših elemenata i tu (dug, likvidnost), ali tržište je to po meni previše kaznilo i to će se s vremenommorati ispraviti.

Kako mislis da je bilo nemoguce izici…
Pa na 2300-2400 si ako si imao nekoliko stotina komada, trebao dati diskont od 10% i svi bi navalili na tvoje dionice…
A ponavljam, TA je vec na 2300 kazivala da ide thnk ispod 1000 kn.
[/quote]
Tada da, ali kasno je sada plakati za prolivenim mlijekom. Kažem sada na 1200-100-900 tu se više ne može izaći tek tako čak i ako se vidi daljji pad.
ne može se doduše ni kupiti ništa iole ozbiljnije da se ne digne cijena odmah..evo, RBA skuplja već mjesecima, vrlo pametno, skupili su cca 500-tinjak komada
[/quote]
opet krivo
Zadnja 3 mjeseca je proslo preko 2500 komada…mogli ste i kupit i prodat…svi forumaši su mogli kudnut na vrijeme pa i na tim razinama

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Dobro Delux,stalno pricas kako si predvidio pad itd. Sve su dionice pale i vjerojatno ce jos padati,tako da ne moras biti genije ni znalac da bi to zakljucio ili predvidio. Reci ti nama sta ce rasti u iducih 2 mjeseca,tada cemo te poslusati. Ja cu ti prvi cestitati na znanju.
Ako mi sada odgovoris nesto bezveze tipa: ”kolega ,znanje se placa” ,onda mi nije jasno zasto uopce pises na ovoj temi.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Uf, ovo izgleda veoma loše, traži novo dno, al ne može da ga nadje nikako…

Ako se ne nadje da to neko popegla, vidi mi se dalnje kotrljanje nizbrdo, a kočnice već dugo vremena otkazuju.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Ako se ne nadje da to neko popegla, vidi mi se dalnje kotrljanje nizbrdo, a kočnice već dugo vremena otkazuju.

Pa danas je više od 330 komada išlo po bidu, veliki ne daju ispod 900,00 kuna, ne vidim da je cijena nešto pala….

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Pa danas je više od 330 komada išlo po bidu, veliki ne daju ispod 900,00 kuna, ne vidim da je cijena nešto pala….
[/quote]
ti si čorav od 1800 kn …
svaki dan pišeš da ne moze niže

preporučam 500 kn kao prvi pokušaj kupnje

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

[/quote]
ti si čorav od 1800 kn …

[/quote]

Kolega, ja, za razliku od tebe skoro pa uopće nisam aktivan na ovoj temi…svoje frustracije usmjeri na drugu adresu

[/quote]
ti si čorav od 1800 kn …

[/quote]
kolega-Stardust
kako ne propoznajete termin probijanje otpora i natavak negativnog trenda?
radite dvje greške-THNK-LKPC -scenario pada vam je isti .
Gdje će stati-to je velika nepoznanica u ovom trenutki za TEHNIKU 500-600 kn a za LKPC-ngdje ispod 1000 -900 kn.

[/quote]
ti si čorav od 1800 kn …

[/quote]
kolega-Stardust
Gdje će stati-to je velika nepoznanica u ovom trenutki za TEHNIKU 500-600 kn a za LKPC-ngdje ispod 1000 -900 kn.
[/quote]

Kolega, ajde sad pogledajte u svoj mali monitor i recite mi kolika je cijena Tehnike?

[/quote]
ti si čorav od 1800 kn …

[/quote]
kolega-Stardust
[/quote]

Kolega, ajde sad pogledajte u svoj mali monitor i recite mi kolika je cijena Tehnike?
[/quote]
što vam znači trenutna cijena od 900 kn ,kada je negativni sentiment u toku ,prije mjesec dva ste ju imali po 1200 kn.
Pripada građevinskom sektoru koji nezaustavljivo pada ,pogledajte cijene dionica građevinskog sektora i grafove navedenih dionica u zadnjih 4-5 mjeseci ,padovi od 30%-40%-50%.

business.hr, t.i.

NAGODBE
Pomirba Tehnike i Ingre

Iz dviju domaćih građevinskih tvrtki, Ingre i Tehnike, u Četvrtaka je putem Zagrebačke burze stigla obavjest o rješenju spora mirnim putem.

….Ugovor na pet godina, …na područiju Alžira kojim su uredili okvire suradnje radi nuđenja i dobivanja poslova građenja i održavanja investicijskih objekata…..

piše Biljana

PS kako stvari stoje prema TA novo dno 835,00 kn!!!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ugovoren skladišno distribucijski centar u Perušiću za Lidl samo 35000m2, izvor http://www.tehnika.hr

New Report

Close