THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

?????
..čim dođu sveži novci
[/quote]

jao kakvi suvlasnici,
idem u varšavsku kopat rupu…

koliko ja vidim situaciju na THNK, ona nema snage za rast, kao ni crobex.
sad se ovo stanje betonira u glavama ulagača, a onda će opet usljediti rušenje, dvostruko W dno. tko to dočeka s kešom na računu i krene kupovati kad bude jeftino, odlično će proći jer platiti THNK po 700 kn je -30% jeftinije nego sada, a obrnut gledano rast THNK sa 700 na 1000 kn donijet će kupcu skoro +50%

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

bez panike molim,držite ovaj biser čvrsto [thumbsup]

koliko ja vidim situaciju na THNK, ona nema snage za rast, kao ni crobex.
sad se ovo stanje betonira u glavama ulagača, a onda će opet usljediti rušenje, dvostruko W dno. tko to dočeka s kešom na računu i krene kupovati kad bude jeftino, odlično će proći jer platiti THNK po 700 kn je -30% jeftinije nego sada, a obrnut gledano rast THNK sa 700 na 1000 kn donijet će kupcu skoro +50%

Podržavam u potpunosti uz pad američkog tržišta , http://www.seebiz.eu/hr/burze/p_g-i-podaci-o-stagnaciji-potrosnje-prekinuli-uzlet-na-wall-streetu,87549.html i crvenilo na europskim burzama ,http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe Tehnika kao i većina dionica mogu jedino još niže.

ISPOD 1000KN teško

ISPOD 1000KN teško

naprotiv, čim se vani zahukta crveno ići će to vrlo lako [thumbsup]

moje poruke nisu investicijski savjeti niti preporuke za kupoprodaju dionica!

ISPOD 1000KN teško

naprotiv, čim se vani zahukta crveno ići će to vrlo lako [thumbsup]
[/quote]
Idemo još danas sudeći po nalozima .

ISPOD 1000KN teško

Još danas i to vrlo lagano polako samo strpljenja.

Kolega FIN, pa pratite li Vi ovaj vihor????

26.11.2010 - Dan D

a ovo nitko ne komentira?

11. kolovoz 2010.
Tehnika sa Zabom sklopila ugovor vrijedan 28,75 milijuna kuna

T
vrtka Tehnika, kao izvođač radova, u ponedjeljak, 9. kolovoza, sklopila je ugovor o izvođenju radova sa Zagrebačkom bankom kao naručiteljem.

Kako se navodi u kratkom priopćenju objavljenom na Zagrebačkoj burzi, vrijednost ugovora je 28,75 milijuna kuna bez PDV-a. Radovi se odnose na izgradnju ab konstrukcije, čelične konstrukcije, hidroizolacije u zemlji, temeljne instalacije kanalizacije i gromobranske instalacije u sklopu izgradnje Poslovne zgrade Jankomir 3 u Zagrebu.

Uglavnom čvrsti asseti.........i nešto kartušine za razbibrigu

a ovo nitko ne komentira?

11. kolovoz 2010.
Tehnika sa Zabom sklopila ugovor vrijedan 28,75 milijuna kuna

T
vrtka Tehnika, kao izvođač radova, u ponedjeljak, 9. kolovoza, sklopila je ugovor o izvođenju radova sa Zagrebačkom bankom kao naručiteljem.

Kako se navodi u kratkom priopćenju objavljenom na Zagrebačkoj burzi, vrijednost ugovora je 28,75 milijuna kuna bez PDV-a. Radovi se odnose na izgradnju ab konstrukcije, čelične konstrukcije, hidroizolacije u zemlji, temeljne instalacije kanalizacije i gromobranske instalacije u sklopu izgradnje Poslovne zgrade Jankomir 3 u Zagrebu.

Ovaj ugovor je ušutkao i najnegativnije na forumu. Ne samo da su dobili posao, već će biti i plaćen. Sad je jasno, ako u građevini i bude stečaja, to neće biti Tehnika.

Ide li tehnika opet prema nizim razinama

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

New Report

Close