THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega splite,
ugovorena cijena BURA CENTAR Biograd je takva da je veliko pitanje dali će raditi sa 0, znači veliko pitanje.

Kolega ING vi pištete gluposti, 75milja je velik novac, a uostalom posao se može i prodati i zaraditi 5% bez da se mrdne! A to je skoro 4milje niti kopali niti orali.
[/quote]

Od kad su dobili Bura Centar ovo ja palo 25%…..ako je to buy signal onda kupujem [lol] [tongue] Tehnika radi samo temeljnu ploču odnosno samo pumpaju betun u tu ploču.Sve ostalo su prodali podizvođačima koji već plaču.. [cry]..a bilo bi interesantno znati od kud bivšem gradonačelniku tolike pare… [shocked]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Kad tehnika radi za 0 kuna, kolko onda dobivaju ti podizvođači?
Valjda plaćaju da rade. Koje sve gluposti tu nećemo ćut…. [rolleyes]

Kolega FIN kupujte jer ćete radi 100kn škrtosti ostati bez ičega…

Ne brini ti za mene ja imam principe ili kupujem na 800 do 900 kuna ili kupujem IGH koji je povoljniji. Tko kaže da se baš mora kupiti Tehnika bit će i niže samo bez panike.
[/quote]
Kolega FIN lupate bezveze. 800 ili 900kn nećete vidjeti i možete odustati.
Ne znam po kojem fundamentu je IGH jeftiniji???? Jer uopće nije!
A i po TA grafu potencijalno veći rast ima THNK, a najviše VDKT.
Al drž’t se Vi IGH jer sami birate.

26.11.2010 - Dan D

E splite fakat si legenda,

Hvala!

26.11.2010 - Dan D

Tko nezna princip rada TEHNIKE teško može zaključivat,

….za taj posao se javilo 24 tvrtke iz hr, za pohvalu dobila je Tehnika, kako, možda ZANE financira a ZABA posjeduje nešto TEHNIKE, možda nekome od potpisnika treba napraviti nekakvu kućicu od 350.. m2 u Makarskoj, možda niko drugi nezna osim TEhnike, možda…..vam nebi rekao…možda

…dakle Bura centar je okolo Biograda, Tehnici nije svejedno slat svoje ljude kojih ima kolko hoćeš i plaćat im terensku, jeftinije daj nekom drugom pa ćemo gaazit skidat sa situacija, pa se taj počme bunit pa raskid ugovora pa novi i.e…. a taj neko drugi obzirom da je bez posla kaže samo da radim da održavam hladni pogon (plaće + doprinose) a cjene startne su na granici rentabilnosti, usprkos padu cijene rada i nešto sitno materijala (betoni u Zadru su 35 % skuplji nego u Zgbu)….
…NEŽELIM prejudicirat – minus od tog posla, al o tom sektoru znam doista dosta kolega splite
…lako je bilo 2005-6-7 godine, kad ste se mogli sa konkurencijom dogovorit ja ću ovo radit ti ovo, danas je ovdje jako velika borba ne lavova nego hijena
…čak se neki spremaju na gerilski rad u građevini

…ps sa gornjim postom kolega splite mogo bi se složit
…Ipak IGH ima sličnosti kao i INGRA dečke sa velikim plućima tako da oni su kadri i sposobni prije to napumpat nego ostale..

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Tko nezna princip rada TEHNIKE teško može zaključivat,

….za taj posao se javilo 24 tvrtke iz hr, za pohvalu dobila je Tehnika, kako, možda ZANE financira a ZABA posjeduje nešto TEHNIKE, možda nekome od potpisnika treba napraviti nekakvu kućicu od 350.. m2 u Makarskoj, možda niko drugi nezna osim TEhnike, možda…..vam nebi rekao…možda

…dakle Bura centar je okolo Biograda, Tehnici nije svejedno slat svoje ljude kojih ima kolko hoćeš i plaćat im terensku, jeftinije daj nekom drugom pa ćemo gaazit skidat sa situacija, pa se taj počme bunit pa raskid ugovora pa novi i.e…. a taj neko drugi obzirom da je bez posla kaže samo da radim da održavam hladni pogon (plaće + doprinose) a cjene startne su na granici rentabilnosti, usprkos padu cijene rada i nešto sitno materijala (betoni u Zadru su 35 % skuplji nego u Zgbu)….
…NEŽELIM prejudicirat – minus od tog posla, al o tom sektoru znam doista dosta kolega splite
…lako je bilo 2005-6-7 godine, kad ste se mogli sa konkurencijom dogovorit ja ću ovo radit ti ovo, danas je ovdje jako velika borba ne lavova nego hijena
…čak se neki spremaju na gerilski rad u građevini

…ps sa gornjim postom kolega splite mogo bi se složit
…Ipak IGH ima sličnosti kao i INGRA dečke sa velikim plućima tako da oni su kadri i sposobni prije to napumpat nego ostale..

[thumbsup]

Možda još samo spomenuti da su cijene ostalih sve redom bile 90 milja plus minus milju-dvije a jedino Tehnika 75 milja.Pušika dečki…pušika [tongue]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

golubv,
imate kolega i razno raznih igrica oko PDV-a, zatim VTR-a, pa u određenoj fazi izmjene…projektant odobri keramiku umjesto kamena, pvc umjesto aluminija, fuzija cijevi kineske a ne…, i.e.
…a da ne nabrajam o kvaliteti rada…………

LN

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Dobro pratite mudraca na kupnji Tehnike 78 / 975,01 kuna kako će hrabro bježati na niže cijene od 10:00 sati a služi samo za navlačenje naivaca na kupnju Tehnike po previsokim cijenama. Samo strpljenja bit će i jeftinije.

Dobro pratite mudraca na kupnji Tehnike 78 / 975,01 kuna kako će hrabro bježati na niže cijene od 10:00 sati a služi samo za navlačenje naivaca na kupnju Tehnike po previsokim cijenama. Samo strpljenja bit će i jeftinije.

?????
Pa šta je to čudno 78 kom po 975.01????????
Nevjerovatno!!!!KAKAV POST!!!!

Pa evo radi tvoje informacije…čim dođu sveži novci, ja uzimam + 100 kom.do cca 1250 kn!!!

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Pazi !!! Zašto ??? SAMO STRPLJENJA BITI ČE JEFTINIJE….kad to ne vrijedi, a trebaš biti strpljiv jer može planiti… [lol]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Kolega Vulkan, kako cijena bude rasla kolega FIN i ekipa će biti nervoznija…
A da smo tek okrenuli to se vidi i iz aviona….
Glede usporedbe Tehnike i IGH, moram po grafu utvrditi da je Tehnika najpovoljniji graditelj trenutno i da u odnosu na IGH kasni nekih 25-30%.

26.11.2010 - Dan D

Kolega Vulkan, kako cijena bude rasla kolega FIN i ekipa će biti nervoznija…
A da smo tek okrenuli to se vidi i iz aviona….
Glede usporedbe Tehnike i IGH, moram po grafu utvrditi da je Tehnika najpovoljniji graditelj trenutno i da u odnosu na IGH kasni nekih 25-30%.

Kolega …ja več rekao dokupljujem cim dođe keš, naravno da neču niti ja plačat previše, jer mi vremenska distanca 3-ili 5 god ništa ne igra …cekam samo dividendicu od 8-10 % sljedečih godina , a oni neka čekaju da cijena dionice dođe do 100 kn…. [lol]

New Report

Close