THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Supernova, Cvjetno, Biograd,… pa tu ima posla za iduće 2-3.g. A vjerovatno i nažalost po neke opet pozitivna izvješća…. a jooooooj… bojim se i pomisliti koliko ću ovdje masno zaraditi….

Ili još bolje izgubiti sutra kupujem Tehniku po 900 kuna a u utorak još niže , tu ne vidim tvoju zaradu.
[/quote]
Kolega FINSAVJETN ako je tako loše zašto bi je vi kupovali po 900kn i malo niže???
Dakle očito vas Tehnika zanima i mislite kako će biti debele zarade ovdje…

26.11.2010 - Dan D

Supernova, Cvjetno, Biograd,… pa tu ima posla za iduće 2-3.g. A vjerovatno i nažalost po neke opet pozitivna izvješća…. a jooooooj… bojim se i pomisliti koliko ću ovdje masno zaraditi….

Ili još bolje izgubiti sutra kupujem Tehniku po 900 kuna a u utorak još niže , tu ne vidim tvoju zaradu.
[/quote]
Kolega FINSAVJETN ako je tako loše zašto bi je vi kupovali po 900kn i malo niže???
Dakle očito vas Tehnika zanima i mislite kako će biti debele zarade ovdje…

[/quote]
Sve sam jasno dao do znanja zanima me na razinama od 800 do 900 kuna sve iznad u ovom nesigurnom i lošem stanju na našem i svijetskim tržištima bilo bi razbacivanje s kapitalom. O debeloj zaradi nemamo što govoriti dok traje kriza bit će dobro da se održi i na pozitivnoj nuli . Svakako ne srljati grlom u jagode i zanositi se velikom dobiti nisu još nastupila ta vremena.

Kolega FIN kupujte jer ćete radi 100kn škrtosti ostati bez ičega…

26.11.2010 - Dan D

Kolega FIN kupujte jer ćete radi 100kn škrtosti ostati bez ičega…

Ne brini ti za mene ja imam principe ili kupujem na 800 do 900 kuna ili kupujem IGH koji je povoljniji. Tko kaže da se baš mora kupiti Tehnika bit će i niže samo bez panike.

Ja bih prije rekao da ne želi nitko kupovati,Pazite kolega da i ovdje ne bi ostali bez gaća,

Koliko vidim Tehnika skoro +4%,a LKPC i dalje pada na objavu super izvješća… pitam se zašto…
možda je nekome previše plaćati na 3 BOOKa?

26.11.2010 - Dan D

Kolega splite,

ugovorena cijena BURA CENTAR Biograd je takva da je veliko pitanje dali će raditi sa 0, znači veliko pitanje.

ps Bitno je da se lova okreće, nije bitno zarađivo ili gubijo

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Kolega splite,

ugovorena cijena BURA CENTAR Biograd je takva da je veliko pitanje dali će raditi sa 0, znači veliko pitanje.

[thumbsup]

Tako isto nije niti bitno kupili Tehniku danas ili idući tjedan važno ju je kupiti povoljno ili što povoljnije a sadašnja cijena to sigurno nije.

Kolega splite,

[thumbsup]

Tako isto nije niti bitno kupili Tehniku danas ili idući tjedan važno ju je kupiti povoljno ili što povoljnije a sadašnja cijena to sigurno nije.
[/quote]
"Kolega"

Pa kada vi decidirano tvrdite da je cijena velika, (a ona je nešto sitno iznad povijesnog minimuma)
Uopče nije važno koliko je realna cijena ,nego Vas pitam:

Jeste li prespavali ovih par godina ili šta???

Pa kada je bila 12 500 kn, ernt 500-700% više,
Ingra 2 000%, dobro ste pročitali koliko posto više.., vdkt isto 2 000%.i da nebrajam sve druge što su pale više ili manje opravdano.
Nameče se pitanje :
Jeste li Vi IKADA TRGOVALI NA HRV burzi, ili ste običan lobista za bescijenje????

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Kolega splite,

Kolega ING vi pištete gluposti, 75milja je velik novac, a uostalom posao se može i prodati i zaraditi 5% bez da se mrdne! A to je skoro 4milje niti kopali niti orali.

26.11.2010 - Dan D

Kolega Vulkan, ne trošite živce,…. kolega ING se dobro nakrcao DDJH a nije ni svjestan da će ga biti po 26kn opet. A graditelji oru po dnu i to se vidi iz aviona, a i TA pokazuje skrivene pozitivne divergencije, samo napomena, ovako jake +++ divergencije na Viaduktu i Tehnici nisam vidio dosada nikada, pa ni onda prije 10mj. kad je bilo dno. Ovo je snažnije i vuče snažniji odbijativ.

26.11.2010 - Dan D

E splite fakat si legenda,

1. Troškovnik BURA CENTAR poznajem jako,jako dobro, svaku stavku i svaku cijenu
2. THNIKA je dobila zahvaljujući xxxxxxxxxxx bolje da neznate, a o detaljima ne želim
3. DDJH je netočno da sam kupio 900 komada, kupio na 30 prodo na 32,80 (sitno)
4. Nadalje, posjedujem dionice nekih građevinara, upravo zbog ovih vaših divergencija
5. I a na kraju da vas razočaram, samo na SNHO zam zaradio u dva mjeseca četri puta više nego što vi posjedujete THNIKE
6. Nemojte mi zamjeriti ako sam bio dug kao naša ivana
7. LP

[tongue]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

vladimir9, 02.08.2010. u 18:12
I a na kraju da vas razočaram, samo na SNHO zam zaradio u dva mjeseca četri puta više nego što vi posjedujete THNIKE

A ja danas na SSO zarađujem u jednom danu četiri puta više nego ti u dva mjeseca, samo ne na ovoj burzi.

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

New Report

Close