sPLITE,
Na tvom grafu se pojavljuju neke anomalije, za sada sa negativnim predznakom
sPLITE,
Na tvom grafu se pojavljuju neke anomalije, za sada sa negativnim predznakom
Kad Tehnika bude na 1600kn onda ćeš mi objasniti te anomalije, meni je po 1000kn jeftina pa zato kupujem! A k tome i dobit,a tek prava dobit se smiješi iduća 2 kvartala, a dotle će i cijena biti x2.
SPLITE,
Na tvom grafu se pojavljuju neke anomalije
Kolega ING, po meni će anomalija ovako izgledati.
Vidi graf!
Kad Tehnika bude na 1600kn onda ćeš mi objasniti te anomalije, meni je po 1000kn jeftina pa zato kupujem! A k tome i dobit,a tek prava dobit se smiješi iduća 2 kvartala, a dotle će i cijena biti x2.
[/quote]
Po 1000 ti je jeftino i kupuješ a što ćeš tek kupovati idući tjedan Tehniku po 900 kuna samo pazi da ti ne ponestane sredstava a dionica na prodaji kao u priči.
Po 1000 ti je jeftino i kupuješ a što ćeš tek kupovati idući tjedan Tehniku po 900 kuna samo pazi da ti ne ponestane sredstava a dionica na prodaji kao u priči.
Kolega, TA kaže ide se gore, al ovaj put malo više. Stoga kupujem i veselim se tuđoj prodaji, jer očito im nije valjalo prodavati po 13x većim cijenama.
kolega,
malo mi smeta neistina pa da vas ispravim ;
TA kaže da ide dole i to dugoročno, a dionica puno preskupa !
Mora da ste gledali TA od VDKT koji jedini od građevinara ima jeftinu dionicu i TA konsenzus.
Kolega LORIS nije ovo INGRA gdje se prodaju milijuni po 22kn, ovdje je promet opao drastično jer ne želi više nitko prodavati… malo trejderi se glupiraju, baš kao i ja, prodam 5kom da kupim po nižoj cijeni 10 i to je to.
Kolega LORIS nije ovo INGRA gdje se prodaju milijuni po 22kn, ovdje je promet opao drastično jer ne želi više nitko prodavati… malo trejderi se glupiraju, baš kao i ja, prodam 5kom da kupim po nižoj cijeni 10 i to je to.
Ja bih prije rekao da ne želi nitko kupovati, posla nema, dođite u ZG i navratite do TEhnike, meni je usput pa znam što se događa.
Pazite kolega da i ovdje ne bi ostali bez gaća, slušajte bolje lorisa, čini mi se da je bolje upučen u materiju.
lp
Ja bih prije rekao da ne želi nitko kupovati, posla nema, dođite u ZG i navratite do TEhnike, meni je usput pa znam što se događa.
Pazite kolega da i ovdje ne bi ostali bez gaća, slušajte bolje lorisa, čini mi se da je bolje upučen u materiju.
lp
[/quote]
Plavi, Split i dr., mene izbacite molim vas iz teme ozbiljnog razmatranja, ne pratim thnk, ali sam platio TA analize pa samo provjerio ( s nadom da možda kupim thnk ) i vidio da svi pokazatelji su negativni. Zašto, ponavljam nemam pojma ne pratim thnk.
Ono što je možda utješno gotovo sve dionice imaju negativni TA osim nelikvidnih i HT, te ATGR-a.
Od građevinara po TA najbolje stoji VDKT, ali za mene je sve to horoskop i kada dionica počne rasti onda oni promijene TA u pozitivno i tako u krug.
Da li je ovim kolegama poznato tko izvodi radove u Projektu ‘Cvijetni’ ?
“..Sve to vrijeme 250 radnika neumorno radi. Na projektu ih je trenutačno zaposleno 540: 250 ih radi u jutarnjoj, 250 u podnevnoj, a 40 u noćnoj smjeni. Toliko su tihi da se unutar gradilišta može normalno razgovarati. Tišinu povremeno naruše kamioni i ostala mehanizacija.
– Radimo danonoćno, za nas nema ni svetka, ni petka. Trenutačno smo se izdigli do četvrte etaže, a za tjedan dana trebali bismo doći i do pete – dodaje Horvatinčić…”
Znate koliko ima TEHNIKA zaposlenih?
Znate li tko će sada odraditi građevinske radove Buzinu na Supernovi?
Znate li da je osigurana puna zaposlenost u druom polugodištu 2010?
Ja možda nisam objektivan jer imam dosta dionioca THNK, ali sklon sam vjerovati da je najgore za THNK-u prošlo.
Supernova, Cvjetno, Biograd,… pa tu ima posla za iduće 2-3.g. A vjerovatno i nažalost po neke opet pozitivna izvješća…. a jooooooj… bojim se i pomisliti koliko ću ovdje masno zaraditi….
Supernova, Cvjetno, Biograd,… pa tu ima posla za iduće 2-3.g. A vjerovatno i nažalost po neke opet pozitivna izvješća…. a jooooooj… bojim se i pomisliti koliko ću ovdje masno zaraditi….
Ili još bolje izgubiti sutra kupujem Tehniku po 900 kuna a u utorak još niže , tu ne vidim tvoju zaradu.