Sutra molim ona 2 pametnjakovića da spuste prodaju na 980kn, smazat ću svih 50kom i krenuti gurati, tko će me pratiti nek prati….
Ne znam jesu li pojenini nickovi trgovali dionicama prije 2-3 god…?
Ako nisu …kakvo im je iskustvo, a ako jesu..neka kažu koliko su u plusu… [lol]
Ne znam jesu li pojenini nickovi trgovali dionicama prije 2-3 god…?
Ako nisu …kakvo im je iskustvo, a ako jesu..neka kažu koliko su u plusu… [lol]
Ja sam trgovao građevincima i 2005., 2006. i 2007. i 2008. i 2009.
Kupujem ih i danas…
Sa izuzetkom 2008. vežu me lijepe uspomene na te trejdove.
Iako sam i na nekima od tih trejdova i izgubio, najviše sam na ZSE i zaradio
upravo na građevincima.
A što je vama toliko smiješno, jel problem u nečemu ili?
Sutra molim ona 2 pametnjakovića da spuste prodaju na 980kn, smazat ću svih 50kom i krenuti gurati, tko će me pratiti nek prati….
Možeš bez problema osvojiti druk godine koga ti želiš zaplašiti taj te se ne boji , pratiti te nema tko a bilo bi dobro čuti što te spriječilo da i danas ne kupuješ.
Možda saznanje da je već sutra jeftinije i tako dalje i dalje a sve niže i niže. No ne odustaj možda bar jednoga splašiš .
Kompletan promet u prvom dijelu dana ostvario je onaj nervozni od jučer prodajom svojih 26 komada relativno jeftino.
Možda se čovjek odlučio kupiti ht,adrs ili nešto slično?
Za nas je značajnije da poslije njega nije bitno ojačao pritisak na prodaju iako ni kupnja nije neka.
Ali deseti nalog na kupnji je po 975 po koliko je na kraju nervozni istresao svoje.
Znači morali bismo rasti…
Kompletan promet u prvom dijelu dana ostvario je onaj nervozni od jučer prodajom svojih 26 komada relativno jeftino.
Možda se čovjek odlučio kupiti ht,adrs ili nešto slično?
Za nas je značajnije da poslije njega nije bitno ojačao pritisak na prodaju iako ni kupnja nije neka.
Ali deseti nalog na kupnji je po 975 po koliko je na kraju nervozni istresao svoje.
Znači morali bismo rasti…
Na kraju tjedna možemo jedino padati kao i uvijek a sutra je petak ne .
Došlo FI, najbolji rezultat od svih građevinara za sad.
Koliko vidim, dobit je ostvarena tako da uopće nisu radili nikakve rezervacije, tj. rezervacije su im negativne. Pretpostavljam da se tu radi o otpuštanju rezervacija.
Ako bi se mogao javiti netko tko se više razumije u knjigovodstvo da nam objasni tu stavku.
Došlo FI, najbolji rezultat od svih građevinara za sad.
Da i kako će izvješće pomoći kad se europske burze crvene kao da se srame znači jedini pravac je iskrcavanje pogledajte , http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Vidi čuda…poslovali su sa dobiti, i to na nivou entiteta i na nivou grupe. Kako će sada ovako niska cijena dionice biti opravdana?
Još samo čekam da se objavi kakav poslić.
Vidi čuda…poslovali su sa dobiti, i to na nivou entiteta i na nivou grupe. Kako će sada ovako niska cijena dionice biti opravdana?
Još samo čekam da se objavi kakav poslić.
Dobro znamo kako se kod nas naštimavaju poslovna izvješća ili neznamo . Od velikih poslova nema ništa dok ne izđemo iz krize a ona je sve dublja . Jedino tko zarađuje su banke. Do prekida krize samo rasprodaja dionica.