THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eto,danas thnk -3,13,a ingra +7,23-toliko o logici tržišta
da se razumijemo,ekipa,nemam već mjesec dana ni jedne dionice,a kad se preokrene trend kupit ću obje,makar po 10% višoj cijeni
NHF

ps. more je savršeno,a sad odoh na morske plodove [cool]

MARIJAN1
citat:ps. more je savršeno,a sad odoh na morske plodove

Mislim da ovaj citat treba izdvojiti od tvojih postova da ti mogu dati 100%, a i ostali mislim da če se složiti…. [thumbsup]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Več napisao za Agrocor-ov centar u dugopolju…fascinantna gradnja TEHNIKE!!

Evo link

Vaš link

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Je ste ulagači… [lol]
14 komada zajedno s mojima… [lol]

Je ste ulagači… [lol]
14 komada zajedno s mojima… [lol]

Amerika otvorila zeleno na gubitku su svi koji rasprodaju ali to je njihova slobodna volja i izbor.

Todorićev tim odveo je i na predstavljanje novog logističko-distributivnog centra u Dugopolju. Projekti su zajedno vrijedni 700 milijuna kuna. Centar u Dugopolju golema je građevina, duga 470 metara, a korisna površina širi se na 50.000 četvornih metara.

Vaš link

Dali je počela gradnja stanova u centru Senja?

Senj, još ne, pripremni radovi, po mojim saznanjima+

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Bid je dosta nastradao, rezultati?

[cry]

Hrabri… [lol]

Pročitaj..[thumbsup]

Vaš link

E kolega vulkan, do godine stanovi će se u Zagrebu tržiti i po 1000 eu m2, nažalost

New Report

Close