THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mILSIM ZATVARANJE NA 1150 CCA 100 KOM

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

mILSIM ZATVARANJE NA 1150 CCA 100 KOM

Dali ste mi jedinicu….a ja sam mislio kupiti 100 kom…. [lol] znate i gotovo. samo kasno stavio nalog pa nije prošao.. [undecid]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

[thumbsup] Uzlet Tehnike Datum objave: 15.7.2010 | 9:35
Zadnja izmjena: 15.7.2010 | 9:36
POSLOVI
Supernova: Tehnika s Dalekovodom sklopila ugovor težak 36 milijuna eura
Autor/izvor: SEEbiz

ZAGREB – Tehnika d.d. sklopila je ugovor o izvođenju radova na Trgovačkom centru "Supernova", izvijestila je tvrtka.

Taj je trgovački centar smješten u Buzinu, a ugovor je Tehnika (ZSE:THNK-R-A) sklopila s Dalekovodom (ZSE:DLKV-R-A). Ugovorena cijena radova iznosi 36.110.450,68 eura. Čitav posao kojeg je Dalekovod dobio u proljeće iznosi 73,3 milijuna eura.

Radovi su počeli početkom ožujka ove godine, a planirano je da budu gotovi za 20 mjeseci.
Lako bi se moglo desiti a vjerovatno i hoće da će Tehnika danas i sutra ući u pozitivnu blokadu. Kupuju veliki i dobro informirani rasprodaju mali.
[thumbsup] [smiley] [wink]

Ja tebe obožavam!!!!

Današnji dan završen u plusu 8% 🙂 volim vidjeti ovakav skok na grafu
http://www.croburza.com/dionice/THNK-R-A/

a nije niti Dalekovod loš sa 3%
http://www.croburza.com/dionice/DLKV-R-A/

Da to nije zbog Cvjetnog trga i nastavka građenja danas? Nadam se da će se trend nastaviti.

POSLOVI

ZAGREB – Tehnika d.d. sklopila je ugovor o izvođenju radova na Trgovačkom centru "Supernova", izvijestila je tvrtka.

Taj je trgovački centar smješten u Buzinu, a ugovor je Tehnika (ZSE:THNK-R-A) sklopila s Dalekovodom (ZSE:DLKV-R-A). Ugovorena cijena radova iznosi 36.110.450,68 eura. Čitav posao kojeg je Dalekovod dobio u proljeće iznosi 73,3 milijuna eura.

Radovi su počeli početkom ožujka ove godine, a planirano je da budu gotovi za 20 mjeseci.
Lako bi se moglo desiti a vjerovatno i hoće da će Tehnika danas i sutra ući u pozitivnu blokadu. Kupuju veliki i dobro informirani rasprodaju mali.

Ja tebe obožavam!!!!
[/quote]

Ja isto,Sef mi je prvo isao na zivce,a sad kad sam se malo naviknuo na forum mi je odlican.(skuzio sam da ga nitko ne dozivljava).
Treba jedan takav komedijas na forumu da nas nasmije i osvjezi po ovakvoj vrucini. [lol]

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Jedna jedina objava ugovorenog posla i lete purani, još ako objave i poslovanje za 2010. bolje od očekivanih (a što ćemo moći zakljućiti već pri objavi 3Q) ima i da kaktusi izniknu u betonu. Blago onima koji povjerovaše a ne vidjehu.

Šef širi paniku dok se ne ukrca, a onda mijenja ploču. Nije mu za zamjeriti jer je redikul iako koji put zna pogoditi dobar ulaz.

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

Šef širi paniku dok se ne ukrca, a onda mijenja ploču. Nije mu za zamjeriti jer je redikul iako koji put zna pogoditi dobar ulaz.

Šef je najjači forumaš na PD.
On samo otvoreno piše što svi mi pokušavamo fino upakirati.
Kad smo u cashu svi se nadamo općem potopu, a čim se ukrcamo ne postoje podcijenjenije i bolje dionice od naših….

bojim se da bu ovo ko i ingra kad je mesić navodno došel u NO-par dana euforija,pa novo ronjenje
daj bože da griješim,ali ja se u ovoj ljetnoj omari ne nadam nekom divljanju cijena,a dakako odbijanaca je uvijek bilo i bit će

Eto dobio Šef klub obožavatelja. Avanti! [lol]

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

bojim se da bu ovo ko i ingra kad je mesić navodno došel u NO-par dana euforija,pa novo ronjenje
daj bože da griješim,ali ja se u ovoj ljetnoj omari ne nadam nekom divljanju cijena,a dakako odbijanaca je uvijek bilo i bit će

Kako može biti isto…THNK-a ima viška sredstava, ima ugovorenih poslova, a ta o kojoj piše ima insolventnost, te jedva trunku likvidnosti…

Neusporedivo je ulazak osobe u nadzorni odbor i sklapanje velikog posla (Iako ni same firme nisu za usporedbu).

novcem se može kupiti zdravlje ali ne i sreća, posesivnost ali ne i ljubav

POSLOVI

Ja tebe obožavam!!!!
[/quote]

Ja isto,Sef mi je prvo isao na zivce,a sad kad sam se malo naviknuo na forum mi je odlican.(skuzio sam da ga nitko ne dozivljava).
Treba jedan takav komedijas na forumu da nas nasmije i osvjezi po ovakvoj vrucini. [lol]

[/quote]
ja ga isto volim ,bez njege je forum dosadan a duhovit je za popizditi ,doduše se najviše koljemo po raznim forumima……najjači mi je kad kaže da neki trguju da zarade za burek [smiley]

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

New Report

Close