evo i ja malo kupio danas ,nek se nađe [thumbsup]
ne zalijećite se kolega, cijena se pokušava napumpati da se veći iskrcaju.
već sutra će ova vijest biti zaboravljena, a cijena opet ispod 1000 kn
evo i ja malo kupio danas ,nek se nađe [thumbsup]
I ja trznuo po najvišoj..velim bolje sad 200-300 euriča skuplje nego za 2 god 20-30 t [lol] [thumbsup]
Pazite na linku cifre, fali im zarez.. [lol]
šta su se ovak nagurali na tehniku nek meni malo retardiranom objasnite molim vas lijepo imam ih ko pljeve 600 komada šta da radim
[thumbsup] Uzlet Tehnike Datum objave: 15.7.2010 | 9:35
Zadnja izmjena: 15.7.2010 | 9:36
POSLOVI
Supernova: Tehnika s Dalekovodom sklopila ugovor težak 36 milijuna eura
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Tehnika d.d. sklopila je ugovor o izvođenju radova na Trgovačkom centru "Supernova", izvijestila je tvrtka.
Taj je trgovački centar smješten u Buzinu, a ugovor je Tehnika (ZSE:THNK-R-A) sklopila s Dalekovodom (ZSE:DLKV-R-A). Ugovorena cijena radova iznosi 36.110.450,68 eura. Čitav posao kojeg je Dalekovod dobio u proljeće iznosi 73,3 milijuna eura.
Radovi su počeli početkom ožujka ove godine, a planirano je da budu gotovi za 20 mjeseci.
Lako bi se moglo desiti a vjerovatno i hoće da će Tehnika danas i sutra ući u pozitivnu blokadu. Kupuju veliki i dobro informirani rasprodaju mali.
[thumbsup] [smiley] [wink]
Lako bi se moglo desiti a vjerovatno i hoće da će Tehnika danas i sutra ući u pozitivnu blokadu. Kupuju veliki i dobro informirani rasprodaju mali.
[/quote]
ne laprdaj, samo 72 trgovana komada znak je da kupuju samo mali. a što je s tvojim drukanjem da THNK ide na 600 kn??? ma prejadno, što drugo reći [bye]
ne laprdaj, samo 72 trgovana komada znak je da kupuju samo mali. a što je s tvojim drukanjem da THNK ide na 600 kn??? ma prejadno, što drugo reći [bye]
[/quote]
[thumbsup] Ova ti je dobra to pitaš ti koji si cijelo vrijeme drukao na rast kad je danima padalo a ja sam samo govorio istinu koja se tada dešavala. Isto kao što je sad logičan rast dionice Tehnike. [thumbsup] [smiley] [wink]
[/quote]
[thumbsup] Ova ti je dobra to pitaš ti koji si cijelo vrijeme drukao na rast kad je danima padalo a ja sam samo govorio istinu koja se tada dešavala. Isto kao što je sad logičan rast dionice Tehnike. [thumbsup] [smiley] [wink]
[/quote]
Po cemu je rast logican? Malo treba i poduprijeti ovakve izjave, a ne ih samo izvaliti jer Vama trenutno tako odgovara.
[/quote]
[/quote]
Po cemu je rast logican? Malo treba i poduprijeti ovakve izjave, a ne ih samo izvaliti jer Vama trenutno tako odgovara.
[/quote]
Po čemu rast ,pa valjda posao od 36,1 mil eura u ovoj krizi nešto znači..a ti ako "navodno ne znaš"
pogledaj novosti na http://WWW.ZSE.HR..potrudi se….