THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1PIdkHSzGTL6rZW0VvnFhg==.pdf

pozdrav

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

36 miliona Eura + PDV, eto razloga za veselje [thumbsup]

evo i ja malo kupio danas ,nek se nađe [thumbsup]

ne zalijećite se kolega, cijena se pokušava napumpati da se veći iskrcaju.
već sutra će ova vijest biti zaboravljena, a cijena opet ispod 1000 kn

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

I ja trznuo po najvišoj..velim bolje sad 200-300 euriča skuplje nego za 2 god 20-30 t [lol] [thumbsup]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Pazite na linku cifre, fali im zarez.. [lol]

Vaš link

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

šta su se ovak nagurali na tehniku nek meni malo retardiranom objasnite molim vas lijepo imam ih ko pljeve 600 komada šta da radim

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

[thumbsup] Uzlet Tehnike Datum objave: 15.7.2010 | 9:35
Zadnja izmjena: 15.7.2010 | 9:36
POSLOVI
Supernova: Tehnika s Dalekovodom sklopila ugovor težak 36 milijuna eura
Autor/izvor: SEEbiz

ZAGREB – Tehnika d.d. sklopila je ugovor o izvođenju radova na Trgovačkom centru "Supernova", izvijestila je tvrtka.

Taj je trgovački centar smješten u Buzinu, a ugovor je Tehnika (ZSE:THNK-R-A) sklopila s Dalekovodom (ZSE:DLKV-R-A). Ugovorena cijena radova iznosi 36.110.450,68 eura. Čitav posao kojeg je Dalekovod dobio u proljeće iznosi 73,3 milijuna eura.

Radovi su počeli početkom ožujka ove godine, a planirano je da budu gotovi za 20 mjeseci.
Lako bi se moglo desiti a vjerovatno i hoće da će Tehnika danas i sutra ući u pozitivnu blokadu. Kupuju veliki i dobro informirani rasprodaju mali.
[thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Lako bi se moglo desiti a vjerovatno i hoće da će Tehnika danas i sutra ući u pozitivnu blokadu. Kupuju veliki i dobro informirani rasprodaju mali.
[/quote]

ne laprdaj, samo 72 trgovana komada znak je da kupuju samo mali. a što je s tvojim drukanjem da THNK ide na 600 kn??? ma prejadno, što drugo reći [bye]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

ne laprdaj, samo 72 trgovana komada znak je da kupuju samo mali. a što je s tvojim drukanjem da THNK ide na 600 kn??? ma prejadno, što drugo reći [bye]
[/quote]
[thumbsup] Ova ti je dobra to pitaš ti koji si cijelo vrijeme drukao na rast kad je danima padalo a ja sam samo govorio istinu koja se tada dešavala. Isto kao što je sad logičan rast dionice Tehnike. [thumbsup] [smiley] [wink]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

[/quote]
[thumbsup] Ova ti je dobra to pitaš ti koji si cijelo vrijeme drukao na rast kad je danima padalo a ja sam samo govorio istinu koja se tada dešavala. Isto kao što je sad logičan rast dionice Tehnike. [thumbsup] [smiley] [wink]
[/quote]

Po cemu je rast logican? Malo treba i poduprijeti ovakve izjave, a ne ih samo izvaliti jer Vama trenutno tako odgovara.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

[/quote]
[/quote]

Po cemu je rast logican? Malo treba i poduprijeti ovakve izjave, a ne ih samo izvaliti jer Vama trenutno tako odgovara.
[/quote]
Po čemu rast ,pa valjda posao od 36,1 mil eura u ovoj krizi nešto znači..a ti ako "navodno ne znaš"
pogledaj novosti na http://WWW.ZSE.HR..potrudi se….

New Report

Close