I ovi na Tehnici mrze Ingru najviše na svijetu…Ako i dođe do najave – famoznog stečaja-
onda ću kupovati dionicu Ingre najviše…upravo , zbog takvih koji se tome raduju…
Zašto?
Pa stečaj su u Ingri mogli napraviti već deset puta. Reprogram dugova, novi poslovi…idemo dalje..
ma glupost, nije stvar u tome da se netko raduje stečaju ingre….ja imam obje dionice, ali kod Ingre imam stalno prst na okidaču za prodaju jer je kod nje stečaj-vrlo lako moguć! tehnika tih problema nema, ona je puno stabilnija firma, a to što su je mangupi stjerali ovako nisko, ja im samo mogu reći hvala [smiley]
I ovi na Tehnici mrze Ingru najviše na svijetu…Ako i dođe do najave – famoznog stečaja-
onda ću kupovati dionicu Ingre najviše…upravo , zbog takvih koji se tome raduju…
Zašto?
Pa stečaj su u Ingri mogli napraviti već deset puta. Reprogram dugova, novi poslovi…idemo dalje..
Pa sama Tehnika ima 8% Ingre
Tehnika – 4,43 % loše je počelo a nije niti čudo kraj crvenika s europskih burzi što i mi padamo , samo ih pratimo.
Filip Filipec, predsjednik Uprave Tehnike
…Planom za 2010. planirali smo prihod na razini 2009., što i mislimo ostvariti unatoč podbačaju u prvom polugodištu jer u drugom dijelu godine imamo punu zaposlenost kapaciteta……
Pogledajte link o ovom OGROMNOM skladištu(80.979 m2)
Prije 1 god. počeli , več je 95% gotovo
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/T2PybBLVEdOBmXUdvPgXvQ==.doc
S ovim skladištem nisam htio drukati, nego često prođem, i uistinu me fascinirala veličina građevine, a pogotovo ekspeditivnost radova! [thumbsup]
p.s. tako rade prave tvrtke… [rolleyes]
Pogledajte link o ovom OGROMNOM skladištu(80.979 m2)
Prije 1 god. počeli , več je 95% gotovo
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/T2PybBLVEdOBmXUdvPgXvQ==.doc
džabe sve to kad će s prvim crvenilom na EU i USA burzama sve otići do vraga a THNK na 800-900 kn [angry]
Koji sam ja pohlepni pehist, bio sam na kupnji ali prenisko i ostao bez dokupa! [cry]
Što je najgore prošle su i niže cijene od mojih ali sam mijenjao u krivom trenutku [angry]
A ništa, novac je na računu i u ponedjeljak pa ako nekoga muči margin ili panika neka samo da!
Koji sam ja pohlepni pehist, bio sam na kupnji ali prenisko i ostao bez dokupa! [cry]
Što je najgore prošle su i niže cijene od mojih ali sam mijenjao u krivom trenutku [angry]
A ništa, novac je na računu i u ponedjeljak pa ako nekoga muči margin ili panika neka samo da!
Ista stvar i kod mene, preškrt na kupnji, postavio nalog na 955kn nekih 14kom i sklonio malo prerano.
Molim onoga sa 8komada da se postavi na 955kn u ponedjeljak.