THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a stečaj ingre otvara tržište tehnici….

da, ali opet nekog mora uzet u konzorcij za istocna trzista???? koji kandidat bi to mogao biti [undecid]
[/quote]
Ingra d.d. u stečaju. Taj im valjda odgovara.

I ovi na Tehnici mrze Ingru najviše na svijetu…Ako i dođe do najave – famoznog stečaja-
onda ću kupovati dionicu Ingre najviše…upravo , zbog takvih koji se tome raduju…

Zašto?

Pa stečaj su u Ingri mogli napraviti već deset puta. Reprogram dugova, novi poslovi…idemo dalje..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ma glupost, nije stvar u tome da se netko raduje stečaju ingre….ja imam obje dionice, ali kod Ingre imam stalno prst na okidaču za prodaju jer je kod nje stečaj-vrlo lako moguć! tehnika tih problema nema, ona je puno stabilnija firma, a to što su je mangupi stjerali ovako nisko, ja im samo mogu reći hvala [smiley]

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

I ovi na Tehnici mrze Ingru najviše na svijetu…Ako i dođe do najave – famoznog stečaja-
onda ću kupovati dionicu Ingre najviše…upravo , zbog takvih koji se tome raduju…

Zašto?

Pa stečaj su u Ingri mogli napraviti već deset puta. Reprogram dugova, novi poslovi…idemo dalje..

Pa sama Tehnika ima 8% Ingre

Tehnika – 4,43 % loše je počelo a nije niti čudo kraj crvenika s europskih burzi što i mi padamo , samo ih pratimo.

Filip Filipec, predsjednik Uprave Tehnike

…Planom za 2010. planirali smo prihod na razini 2009., što i mislimo ostvariti unatoč podbačaju u prvom polugodištu jer u drugom dijelu godine imamo punu zaposlenost kapaciteta……

http://www.poslovni.hr/vijesti/rezultati-lani-bolji-od-ocekivanih-ali-gradevinare-kriza-tek-ceka-151915.aspx

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Pogledajte link o ovom OGROMNOM skladištu(80.979 m2)

Prije 1 god. počeli , več je 95% gotovo

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/T2PybBLVEdOBmXUdvPgXvQ==.doc

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

S ovim skladištem nisam htio drukati, nego često prođem, i uistinu me fascinirala veličina građevine, a pogotovo ekspeditivnost radova! [thumbsup]

p.s. tako rade prave tvrtke… [rolleyes]

Jednom je slučajnost, drugi put podudarnost, treći put neprijateljsko djelovanje....

Pogledajte link o ovom OGROMNOM skladištu(80.979 m2)

Prije 1 god. počeli , več je 95% gotovo

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/T2PybBLVEdOBmXUdvPgXvQ==.doc

džabe sve to kad će s prvim crvenilom na EU i USA burzama sve otići do vraga a THNK na 800-900 kn [angry]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

Koji sam ja pohlepni pehist, bio sam na kupnji ali prenisko i ostao bez dokupa! [cry]
Što je najgore prošle su i niže cijene od mojih ali sam mijenjao u krivom trenutku [angry]
A ništa, novac je na računu i u ponedjeljak pa ako nekoga muči margin ili panika neka samo da!

Koji sam ja pohlepni pehist, bio sam na kupnji ali prenisko i ostao bez dokupa! [cry]
Što je najgore prošle su i niže cijene od mojih ali sam mijenjao u krivom trenutku [angry]
A ništa, novac je na računu i u ponedjeljak pa ako nekoga muči margin ili panika neka samo da!

Ista stvar i kod mene, preškrt na kupnji, postavio nalog na 955kn nekih 14kom i sklonio malo prerano.
Molim onoga sa 8komada da se postavi na 955kn u ponedjeljak.

26.11.2010 - Dan D

Držimo se, dobro je. Iako nije to baš neka utjeha s obzirom na razinu cijene. Dobro je što je Filipec potvrdio da će planovi za 2010 biti ostvareni, iako je polugodište loše. Pripremio je teren za loše vijesti, neće biti panične rasprodaje.

New Report

Close