Neočekivano da će THNIKA tako brzo na troznamenkastu brojku.
Ipak, znali tko da tehnika nije dogovorila kakvu novu bauštelu u Crnoj Gori, obzirom da smo sa par komada porasli za cca + 8 %?
[bye]
bitno je ono-PAR komada!
a koliko je protrgovano u minusu?
Neočekivano da će THNIKA tako brzo na troznamenkastu brojku.
Ipak, znali tko da tehnika nije dogovorila kakvu novu bauštelu u Crnoj Gori, obzirom da smo sa par komada porasli za cca + 8 %?
[bye]
Par komada?????
Nisam mogao kopirati, al izbrojio točno 223 komada preko 1000 kn.,…
Taj što je "SATRO" ispod 1000 satro je za sada samo novce..
Naravno "ako"cijena padne ima šansu da vrati svoje novčiće…
[pray] [rolleyes]
spilt 009
uhvacen si u laži i sada se vadiš na blesavluk..
Stari, ak si htio gradit nekakav imiđ, onda si trebo bit dosljedan, pisat realno…
Naravno to je teško, jer imaš premalo znanja da bi to mogao, a previše puta i precesto promašuješ…
Sad si potvrdio da si lažljivac, a usput i velika neznalica koja se natrpala THNK po 1200-1250…Fin pušing
Na 2200 sam ti lijepo napisao da THNK ide barem na 1150 kn, (Alien se tada cudio ko pura dreku)
Po mojim TA prognozama, brzo cete gledati THNK ispod 900 kn
sve ide ka cilju..
Kolega splite009
Pa sta se to dogadja s tehnikom..
Niste li vi kad ste kupovali po 1250 pisali da ne moze nize..
Jesam li vam ja odavno pisao da tehnika ide ispod 1000 kn…debelo.
Koliki vam je minus..u tri tjedna 25 %
Svaka cast
Ozbiljnija kupnja na 900 kuna.
Glumac!
kojem?
Nula?
Ima nekih naznaka da ne bi trebala još puno padati. Dobar volumen u četvrtak i stabilna cijena u petak, iako je Ingra nastavila pad. Malo je prebrzo pala sa 1400 i trebala bi se odbiti do nekih 1250. Nisam baš optimist, za ići prema gore trebala bi neka vijest ili optimizam na cijelom tržištu, a to ne vidim. Možda ćemo još mjesec dana gledati 950-1050, a onda valjda u jesen stiže optimizam na svjetske burze i diže i nas.
Ima nekih naznaka da ne bi trebala još puno padati. Dobar volumen u četvrtak i stabilna cijena u petak, iako je Ingra nastavila pad. Malo je prebrzo pala sa 1400 i trebala bi se odbiti do nekih 1250. Nisam baš optimist, za ići prema gore trebala bi neka vijest ili optimizam na cijelom tržištu, a to ne vidim. Možda ćemo još mjesec dana gledati 950-1050, a onda valjda u jesen stiže optimizam na svjetske burze i diže i nas.
Ja sam počeo opet lagano kupovati sad oko 1000 kn. Pad sa 1400 bio je prebrz, pogotovo što se pred par mjeseci Tehnika trgovala po 2000 kn. Neće uskoro biti nekog spektakularnog rasta zbog ljetne fjake, ali sad je dobro vrijeme za lagano punjenje portfelja ovom dioncom koja je u puuuno boljoj situaiji od Ingre koja bi mogla i u stečaj.
a stečaj ingre otvara tržište tehnici….
da, ali opet nekog mora uzet u konzorcij za istocna trzista???? koji kandidat bi to mogao biti [undecid]