THNK (Tehnika d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska THNK (Tehnika d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega Delux šta se jarite? Kako se sekirate rekao bi da Vi gubite silne novce jer Vas lijepo šišaju…
Glede mojih transakcija nemam namjeru nikome pokazivati ništa jer više ne dajem niti targete niti dajem savjete, osim frendovima na PVT.
Uostalom i nemaš nijednu dionicu Tehnike pa onda nemaš potrebu ni pisati ovdje…
Uostalom zar ja trebam postati svaku svoju transakciju?

26.11.2010 - Dan D

Kolega split
Ti si L A Ž LJ I V A C

Bonton kolega u ruke, naučite se kulturi kad Vam je mama zakazala

26.11.2010 - Dan D

Po mojim TA prognozama, brzo cete gledati THNK ispod 900 kn

Blage veze ti nemaš

26.11.2010 - Dan D

Kolega Split

Ja se nimalo ne živciram, to biste vi trebali, jer ste kupili THNK na 1200-1250 a sad vec gubite 15-ak % po dionici….

Kolega split 009, kad bude dno na thnk budem vam napisao, a vec sam postao na temi tehnička analiza da ovdje vrlo izvjestan "vučji val"…

a ako se to sve dogodi, ne zelite ni znati gdje je dno!!!

Morate slušati i ne se busati u prsa i dizati na zadnje noge cim vas netko ispravi..
Radite puno grešaka i analize su vam vrlo površne i paušalne, cim nesto vidite, to stavljate zdravo za gotovo…
Ne znam kakva vam je higijena, ali cini mi se da mjenjate mišljenja u vezi kretanja TK cesce nego carape..
Cas vam THNK ide na 1600, cas ide dolje, cas ste kupili cas prodali….pa kolega Splite009…KOGA VI LAŽETE…žžPa ljudi vam se smiju, zbijaju šale na vaš racun, zamjenit cete Muju I Hasu u vicevima ako nastavite ovim tempom pisati gluposti…

Lijepo se odmorite , naspavajte , upalite klimu ak vam je vruce, ili kupite ledo sladoled, pa da vidite kako cete se bolje osjecati…..a novac, pustite to, naviknut cete se biti sretni i bez novca

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kolega Split

Ja se nimalo ne živciram, to biste vi trebali, jer ste kupili THNK na 1200-1250 a sad vec gubite 15-ak % po dionici….

Kolega split 009, kad bude dno na thnk budem vam napisao, a vec sam postao na temi tehnička analiza da ovdje vrlo izvjestan "vučji val"…

a ako se to sve dogodi, ne zelite ni znati gdje je dno!!!

Morate slušati i ne se busati u prsa i dizati na zadnje noge cim vas netko ispravi..
Radite puno grešaka i analize su vam vrlo površne i paušalne, cim nesto vidite, to stavljate zdravo za gotovo…
Ne znam kakva vam je higijena, ali cini mi se da mjenjate mišljenja u vezi kretanja TK cesce nego carape..
Cas vam THNK ide na 1600, cas ide dolje, cas ste kupili cas prodali….pa kolega Splite009…KOGA VI LAŽETE…žžPa ljudi vam se smiju, zbijaju šale na vaš racun, zamjenit cete Muju I Hasu u vicevima ako nastavite ovim tempom pisati gluposti…

Lijepo se odmorite , naspavajte , upalite klimu ak vam je vruce, ili kupite ledo sladoled, pa da vidite kako cete se bolje osjecati…..a novac, pustite to, naviknut cete se biti sretni i bez novca

Ima on dobru strategiju,što popuši na THNK misli kupiti JDPL da se ispravi [lol] [lol] [lol]

Po pisanju je jasno da se ovdje samo Vi živcirate kolega Delux….
ja dapače priželjkujem pad jer HRPA CASHA čeka brutalno kupovanje…..
Samo 2.put me ne molite više target niti tražite opet da Vam budem prijatelj,
jer stvarno ste patetični i niškorist.

26.11.2010 - Dan D

Kolega split

A zasto vrijeđate…

Pa ja zelim da budete moj virtualni frend, meni je super citati vase "luckaste postove"..
Stvar je u tome da ste moderirani pa vas ne mogu citati ako nismo "frendovi"..

Nemojte se živcirati, zdravlje je najbitnije…evo ja poznajem puno ljudi koji su sretni i bez novaca, tako da necete biti jedini [thumbsup]

Ajde lijepo se odmorite, ovo je za danas bilo previše stresa za vas…

Laka vam noć kolega splite009

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kolega Delux vi stvarno nemate pojma gdje Crobi ide!
Glede targeta, možemo dogovoriti pojedinačne dionice i targete,
tko bude gori nek seli s foruma!

26.11.2010 - Dan D

Ne znam opasne riječi su u igri…

Činjenica je da su sad sve dionice u banani.

THNK, IGH, ATPL… Osim HT-a (zbog dividende)

Ulaganje u dionice je dugoročno.

Ja (magarac) kupovao THNK po 3000 kn, IGH po 4300 kn, ATPL po 3300 kn

i kaj sad? Ništa čekat bolja vremena (za 2,3,4 ili više godina).

Jer dok ne prodate dionice niste na gubitku…

bravo

Ovdje je i dalje konstantan pritisak na prodaji, čim se složi nekakva kupnja iznad 1100 kn zamjetno je iskrcavanje većeg igrača. Jučer je iskipao skoro 250 komada iako je netko branio cijenu/potporu na 1100 kn, ali na kraju je ostao bez municije.
Nadajmo se da će THNK ovih dana ubosti neki veći posao 20-30 milja EUR pa da konačno krenemo prema gore, u protivnom slijedi testiranje potpore na 1000 kn.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

vidim lovaju tehniku sad je pitanje tko haha,jel oni šta su je prodali ili oni šta su je kupili,tko tu koga hebe i navlači pitanje je sad

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

i nemojte mi dirati duluxa ipak je to renomirana firma pituravanja imaju čitav spektar boja

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

New Report

Close